kirsten

Sanna mina ord

Ingen söndagsångest

Publicerad 2009-12-13 23:14:37 i Allmänt,

I vanliga fall när söndagen kommer så sitter man bara och undrar hur gick det till? Man börjar fundera och klia sig i huvudet och kommer till slut fram till att det faktiskt stämmer. Det är söndag. Även fast man inte tycker att man gjort nåt. Här har vi inte gjort många knop denna helg. Vi däckades båda två av nån dunderförkylning som ingen anade. Jo, visst jag har varit lite småkrasslig. Men jag har kört stenhårt på mitt mantra om att jag inte är sjuk. Men redan i fredags kände jag att nåt var på g. Vaknade utan röst, men efter en stund kom den tillbaka. Igår var det ännu värre! Tog flera timmar innan jag kunde prata och göra mig förstådd. Annars viskade jag mest.

Var på Christmas Comedy igår. Meningen var att Johan Glans var Martins överraskning. Men han var minsann inte med denna föreställning. Suck. Jag fick däremot panik när jag insåg att den sämsta komikern genom tiderna skulle vara på plats. Måns Möller. Det kröp i hela min kropp när han kom in. Men vet ni. Jag asgarvade! Han hade så roliga skämt för en gångs skull att min favorit Jonas Gardell som även han var där låg i lä. För han körde bara en gammal repertoar som man redan sett. Trist. Men de andra ska ha en stor eloge! Soran, Ann Westin, Måns Möller och Özz.

Idag skulle vi ha boxats. Men nej, inga friskhetstecken här inte. Så upp på stan och börja med julklappshandlingen för i år. Jag sköter den ju helt ensam detta år, ok ok, jag berättar för min bror vad jag köper. Men jag bestämmer ju innan jag skriver till honom så att han vet vad vi ger mor och far ;) Och än så länge klagar han inte vad jag vet. ;) Men det kommer väl, när de ser lite ledsna ut och inte alls gillar klapparna då hånler han åt mig och säger att han inte alls var med på det hela utan att det var minsann bara jag som bestämde ;) Hahahah! Men oj jäklar vad vi gått idag. Östermalm, PUB, Kungsgatan, Drottninggatan, Sergerls torg, upp och ner. Jag var trött och snurrig kan jag säga.

Var tvungen att gå och köpa nåt att dricka och nere på Hemköp på Åhléns hade det kunnat bli min sista dag i livet. Det är sant faktiskt. En kille går alldels för nära mig trots att det var mycket utrymme i butiken, detta gör att han fastnar i min halsduk och han fortsätter att gå tills han inte kan gå längre. För det tar ju tvärstopp och jag höll på att kvävas. Man kan ju då tycka att han fort som satan ska dra loss mig från honom, men icke. Han står där som ett fån och jag har hela famnen full med varor och kan inte dra bort halsduken. Behöver jag säga att han inte snackade svenska? Nej, för då hade vi ju kunnat prata om det hela. Tillslut fattar han att han får ta bort mig från honom, men ber han om ursäkt. Nej! Idiot!

Nu är det bara en hel arbetsvecka kvar att arbeta. För nästa vecka är det endast 2 dagar för min del och sen är det ledigt!! Därav ingen söndagsångest idag ;)

Kommentarer

Postat av: Micaela

Publicerad 2009-12-15 23:06:02

Stackare, hoppas förkylningen inte blir långvarig. Här känner vi oss inte helt 100% heller :( Vad kul att Möller gjorde bra ifrån sig, jag är inte heller ett stort fan av hans humor - men ibland kollar jag på Cirkus Möller bara för att en kompis är med och spelar in det (ja, nu är de väl klara).



Krya på er!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela