kirsten

Sanna mina ord

Redan maj!

Publicerad 2009-05-01 13:04:01 i Allmänt,

Oj, vilken kväll det blev igår. Först letade vi efter vägen hem från mitt jobb som svägerskan tipsat om. Hittade den efter ett berg och en grusig svängande nerförsbacke. Tror att jag ska hitta en annan väg till vägen, för jag har mindre lust att leka bergsklättrare innan jag svänger mot döden. Men himla vacker väg var det, nära vattnet och inte lika mycket trafik. Att man sedan kommer upp på den mindre roliga vägen som cyklas varje dag är ju en annan fråga. Att vi har bosatt oss på ett berg känns inte lika roligt längre heller. Funderar och funderar på om jag inte ska byta tantcykeln mot racern, men jag är faktiskt för feg, dels för att jag kommer glömma att knäppa loss fötterna och sen för att jag inte har nånstans att ställa dyrgripen på när jag väl kommer fram. Är lite för trångt vid mitt skrivbord.

När vi kom hem fastnade vi först vid Top chef, men denna säsong är inte lika rolig som den förra där det var riktiga divor med som bara snackade en massa skit om varandra. Hur man nu kan tycka att det är kul att se på? Haha! Sen handlades det kött som jag aldrig mer kommer att välja i köttdisken för segare kött har jag aldrig smakat. Sen blev det film för hela slanten. Skönt att slippa all tonårsfylla. Valborg var skoj när man var 15. Idag går man mest och ojar sig över ungdomen idag ;)

Nu ska vi snart åka iväg och handla virke till balkongen, Martin ska bygga golv. Ska bli spännande att se hur det ska gå. För han ska minsann inte ha färdiga plattor och bara klicka i dem i varandra, nej han ska bygga det själv. Så då får han väl göra det då. Själv ska jag plantera blommor och sandpappra och olja in bordet. Sen kan sommaren komma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela