kirsten

Sanna mina ord

Baby revolution

Publicerad 2011-08-11 16:40:08 i Livet,

Nu är vi hemma från vår mamma- och bebisfika. Vi blev totalt 2 mammor och 2 bebisar. Men vi hade lika trevligt för det :) Vi besökte affären och fiket Baby revoltuion på Kungsholmstorg i Stockholm. Ett bra koncept med både fik och affär i ett. Tyckte dock att det kanske var ett litet minus för fiket, det låg i en källarlokal och det var väldigt lyhört. Ni kan ju tänka er hur det blev med en massa barn och bebisar där. Sen hade de inte jättemycket att välja på, visst det behöver inte vara världens utbud och kalla mig gärna kräsen. Men allt var väldigt välgjort, tog en sallad och det var inga problem att plocka bort det man inte gillade och så fikade jag på en hemmagjord äppelpaj efteråt. Så på så sätt går det ju inte att klaga. Hellre hemgjort än fabriksgjort!

Jag klämde och kände på en Ergobaby med, den selen vi tänkt köpa. Måste bara komma till skott nån dag. Plus att jag köpte med mig en napp med som tydligen ska vara himla bra. Återkommer om den i ett eget inlägg sen r jag testat den :)

Kommentarer

Postat av: Helena

Publicerad 2011-08-12 22:40:54

Hej! Ett par i min föräldrargrupp har en sån där bärsele och hon bär och ammar fortfarande dottern i den och hon är snart 17 månader. Hon säger att det är skitbra! Själva så använde vi en babybjörn som var väldigt bra då det var ryggplatta på den.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela