kirsten

Sanna mina ord

Nya äventyr

Publicerad 2011-08-23 10:54:26 i Thilde 4-6 mån,

Idag vaknade den lilla solstrålen återigen i samband med att Martin skulle gå till jobbet. Förstår inte varför, för hon har ju inte vaknat av att han gått upp tidigare. Men det var en trött solstråle, så jag gav henne lite käk och så somnade hon faktiskt om. Jag var helt säker på att klockan var 9 när vi vaknade men vet ni vad, klockan var 10!! Så idag är det en något piggare mamma som kan försöka göra sin dotter nöjd :)

Det är dags för en ny roadtrip, idag ska vi ut till Åkersberga för att träffa internetmammorna igen. Det är lika bra att köra på när man är igång, eller hur? Tillslut lär väl rädslan för alla bilar försvinna? För jag älskar att köra bil, gärna fort med, dock inte när jag har bebisar med i bilen. Idag ska jag banne mig komma ihåg kameran och fota alla små underverk. Ska komma ihåg att ta med mig ersättning med till en av mammorna som jag lovat. Thilde behöver den ju i alla fall inte längre och då är det ju bättre att nån som behöver den får den.

Ska försöka att hålla lilltjejen vaken tills vi ska åka så sover hon fint i bilen sen, får se hur bra det går. Men nu har hon ju sovit länge på förmiddagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela