kirsten

Sanna mina ord

Lost in translation

Publicerad 2011-01-15 23:26:57 i Musik,

Hahaha, denna är så bra! Jag dör varje gång jag ser den!

Kommentarer

Postat av: Lina

Publicerad 2011-01-16 12:08:48

Jaa, gud sån tur du ha, målar han också jisses! Snacka om en tillgång i släkten ;) hih! Ja tänkt om man hade fått sådana talanger, hade inte varit fy skam det!



Jadu igår så var jag och lillan runt på en massa affärer och sambon lagade vår bil typ hela dagen. Ikväll så ska jag jobba :/ Haft en bra helg?



Kram

Postat av: Angeliqa

Publicerad 2011-01-17 08:09:43

HAHAHA, eller hur!!!!

Det är en av mina favoriter också :)

Hur tris ni med vagnen. Jag blev lite orolig när jag läste på orderkvittot där de menar att de står för eventuella skador efter transport MEN att man inte kan signera speditörens pappaer förrens man inspekterat godset.

Så stackars chaufför måste stå i hallen o kolla när vi monterar vagnen, för om vi signerar o sen inser att den är isönder så får vi inget? Eller?

Hmmm, men jag ser ändå fram emot att få den. De säger att det skall ta ca 1 vecka för leverans, gjorde det de för er med?

Vilken färg beställde ni?

Ha en bra dag!

Angeliqa

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela