kirsten

Sanna mina ord

Dålig sömn

Publicerad 2011-03-24 14:34:10 i Bebis,

Igår när vi satt och kollade på tv och det var som mest spännande i Mästerkockarna, då satte magen igång. Det krampade och det gjorde galet ont. Jag brukar alltid kunna fokusera på annat när jag har ont om jag har nåt annat framför mig. Men det gick inte, det gjorde för ont. Martin satt först i den andra soffan och log nåt idiotiskt leende som ändå fick mig att börja fnissa och sen med båda tummarna upp. Varje gång denna smärta kom eller om jag sa att det gjorde ont på nåt sätt så gjorde han den fula minen och tummgesten. Han är bra den där killen. Men när han märkte att det inte hjälpte längre så ställde han sig framför mig och lugnade mig istället och andades. Jag tror verkligen att den där kursen var bra för honom. Utan den hade han inte alls varit med på samma sätt.

I och med att det fortsatte att göra ont så tyckte jag att det var ett ypperligt tillfälle att testa TENS-apparaten på riktigt så det gjorde vi och den hjälpte faktiskt. Men sen hände det inte så mycket mer. Men all smärta måste ju betyda att nåt är på g i alla fall. Under natten har det också gjort ont, så jag tror varken Martin eller jag har sovit särskilt bra. Varenda gång jag gnyr till så flyger han upp och är redo. Bara därför kommer han inte ens att reagera när det är dags på riktigt. Hehe.

Så idag blir det inte mycket gjort här hemma. Plöjer lite serier och läser om förlossningar. Så spännande dag så det är inte klokt! Men nu jobbar bara Martin en dag till sen har han semester i en vecka. Underbart! Då kanske man kan komma ut och rastas på dagarna med ;)

Kommentarer

Postat av: Michaela - I Väntan På Lillfisen

Publicerad 2011-03-24 15:43:50

Dagen har varit bra hittills :) Fick ju börja den med att se bebis :D



Blev även en gynundersökning gjord som berättade att jag är öppen 3 cm "redan".. Men har fått en tid för igångsättning på måndag morgon kl 8:00 ifall det inte kommit igång ordentligt innan dess :)



Nu ligger jag o vilar lite o försöker bli av me huvudvärken pga nattens sömnbrist och värken efter att läkaren drog i livmodertappen :)



Idag har fötterna knappt varit svullna så jag har kunnat ha skor på mig :) skönt



Haha kan tänka mig att det är skönt med en kille som kan fixa sånt ;)

Postat av: Michaela - I Väntan På Lillfisen

Publicerad 2011-03-24 16:52:33

Japp snart är h*n här =) Hehe jag hade gärna tagit en april-bebis för vi är redan 4 st i släkten som fyller mellan 20-28 mars.. inklusive jag själv då =)



Ja undersökningen var inte så mysig,speciellt inte när han drog i livmodertappen o reta den =P Men det var nog bara en försmak av hur själva förlossningen kommer kännas =)



Det kändes konstigt men lyxigt att slippe de svullna fötterna faktiskt =) haha!



Javisst märker man skillnad,tyvärr är mina fötter mer eller mindre svullna hela tiden =/ Men idag har det som sagt varit så pass bra att det inte gjort ont iaf =)



Haha känner igen det där med att folk vill ha hjälp,så har jag det också ibland när det kommer till teknik =) Speciellt när jag kommer hem till föräldrarna eller farföräldrarna =)

Postat av: fifi

Publicerad 2011-03-24 19:48:37

Det låter ju som om något börjar vara på gång! Jag fick lite ont i ryggslutet idag och tänkte yes, nu händer det något, men det försvann efter en stund. Jag har dock börjat få mer och tätare sammandragningar, så något är kanske lite på gång ändå!



Jag har inte satt ihop spjälsängen än eftersom jag precis har målat om den, men den kan nog bli en kattfavorit när den väl är på plats!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela