kirsten

Sanna mina ord

Vilken dag!

Publicerad 2011-05-06 20:28:40 i Thilde 0-3 mån,

Imorse var det dags för ett återbesök hos amningshjälpen. Var så fruktansvärt orolig för att ta mig dit då jag skulle åka ensam denna gång. För det första är det typ 100 år sedan jag körde bil själv då magen av förklarliga anledningar varit i vägen. Sen skulle jag alltså ensam köra med Thilde, men det visade sig vara lugnt på ditvägen då hon slocknade direkt, hem var det mindre skoj då hon höll låda hela vägen. Nästa projekt var parkeringen, då den nästan alltid är full och så var det idag med så jag fick ta mig in i helvetesgaraget. Men vet ni, jag klarade det galant! Hade till och med fem minuters marginal när jag väl satte mig i väntrummet! Helt galet! Så jag hann prata lite med nyblivna föräldrar och det var massa mys! När vi sedan kom in till tanten så hade hon bara gott att säga. Hon var grymt imponerad över vad vi lyckats med under dessa två veckor. Hon hade inte trott att det skulle ha gått så pass bra. Snacka om att jag var stolt när jag därifrån!

Sen var det dags för BVC. Kom iväg toksent då lillan tyckte att det var en smart idé att fylla hela blöjan precis när jag lagt ner henne i vagnen och var redo att gå. Tokfia! Så det var ju bara att byta i 180. När jag sen var ute i trapphuset kom barnmorskan som bor i huset och hon slutade aldrig att prata! Men hon vill ju bara väl och det är ju guld värt att ha henne i trapphuset :) Vi kom dock bara fem minuter försent. BVC är inte ett ställe Thilde gillar dock. Hon skriker som om hon måste göra sig hörd i hela Solna! Men här gick det inte riktigt lika bra. Längd och huvudomfång ser fint ut, där ligger hon lite över medelkurvan och det är ju fint. Men vikten kommer lite efter, på en vecka hade hon bara gått upp 90 gram och de ska ju gärna gå upp mellan 150-200 gram i veckan. Här ligger hon precis på medelkurvan. Sköterskan undrade om jag verkligen hade tillräckligt med mjölk och ja det kan man ju lugnt säga att jag har! Är ju som en annan mjölkossa! Så det blir till att fortsätta med amning, ersättning och pumpning. Jaja, allt för lillan :)

Men jag som varit så glad innan var inte alls lika glad när jag gick därifrån. Men nu ska jag släppa det och tänka positivt, för annars kommer detta inte att gå i alla fall.


Har lyckats få en någorlunda bra bild på bajsminen ;)

Och denna var bara så rolig och söt! Sötnöten! ♥

Kommentarer

Postat av: Lina

Publicerad 2011-05-07 07:06:29

Ja babygymmet kommer nog uppskattas mera om ett tag, men roligt är det att dra fram det iallafall. :)



Oh så söt thilde är! Och kul kort på bajsminnen jag måste nog också försöka föreviga en bajsmin på lillan, de är ju för söta med alla olika ansiktsuttryck! :) Hoppas allt är toppen med er! Kram

Postat av: Angeliqa

Publicerad 2011-05-13 20:01:19

HAHAHAA....

Så himla söt :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela