kirsten

Sanna mina ord

Lördag igen

Publicerad 2011-11-12 12:33:10 i Livet med bebis,

Maj gadd, vad fort tiden går! Redan lördag! I den här takten så är snart min mammaledighet över! Fast det är ju ett tag kvar till juni trots allt. Fast januari är ju snart här och går det min väg så börjar ju jag att plugga igen då. Vad har jag gett mig in på? Två kurser parallellt, men det ska gå!

Här har vi hunnit med morgonmys i form av att Thilde busade loss, käkade gröt med pappsen och medan vi åt frulle så hade hon morgongymnastik. Jag förstår ärligt talat inte var hon får all energi ifrån. Vi har varit och simmat och hon är alldeles galen i vattnet. Idag fick vi testa en ny form av dyk, från en tubliknande sak. Hon var helt chockad när hon kom upp igen. Hahah! Sen fick vi testa att ha dem på ryggen, det var nog Thildes favvo. Hon skrek så det tjöt i öronen på mig. Ja, alltså glädjetjut kom det ur henne. När man börjar på babysim tre så tar man dyket med dem på ryggen. Ojoj. Spännande det kommer att bli. Jag blev nästan sugen på att testa redan idag ;) Men jag höll mig. Vi ska dit på måndag igen och fota, ska bli skoj!

Nu ska jag baka och om några timmar kommer lite mammor hem hit för att fika och se på kläder. Härlig lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela