kirsten

Sanna mina ord

Den missade dagen

Publicerad 2012-01-06 17:41:31 i Livet med bebis,

Häromdagen satt jag och kollade pass och öppettider på Friskis hemsida. Ja, när jag var så där taggad inför att börja träna igen. Men jag kunde ju bara inte förstå att en del av gymmen verkade ha stängt just idag. Varför då? Hade ju ingen almanacka hemma heller, så inte kunde jag kolla i den som annars styr mitt liv fullständigt. Tur att nätet finns då va? www.kalender.se brukar då rädda det mesta av våra dagar ;) för där såg jag ju att det var ju minsann röd dag och ledighet som gällde. Tur att jag kollade, annars kunde det lätt ha blivit en repris av i somras när Martin missat att han hade semester. Så går det när fröken som har koll inte bryr sig om ifall det är vardag eller helg längre. Nu finns det en fin kalender med fina rader för oss alla uppsatt i köket så nu ska vi inte missa viktiga dagar igen. Plus att jag köpte en liten till mig själv med. Ordning och reda!

Så vad har vi gjort på denna lediga dag då? Sovmorgon fick jag unna mig minsann, efter det var det lång och mysig frukost, sen sovtajm för Thillisen och sen mat och sen handling. Hann ut en sväng runt en av sjöarna med, blev dock bara en för jag höll på att frysa ihjäl! Galet kallt och rått, men fantastiskt fint med solen! Thilde hade inte sovit klart men vaknade ändå, så efter en stunds lek tog jag upp henne i famnen och hon började somna så fint. Så jag la mig till rätta i soffan för att kika lite på tv så länge medan jag sakta vaggade Thilde. Skulle jag inte ha gjort! För helt plötsligt så kaskadkräks hon över hela mig. Fy, det var så vidrigt! Det luktade verkligen kräks, alltså vuxenkräks! Ropade på Martin som inte fattade nåt medan jag försökte behålla lugnet, för varje gång jag inte andades lugnt höll jag på att kräkas själv. Medan Martin hämtade handdukar och papper så kom det bara mer och mer. Man kan säga att jag satt fast där. Usch! Thilde satte vi ner i badbaljan och jag fick klä av mig i duschen. Haha!

Nu är vi rena och fina igen kan man säga och stackars Martin tar hand om alla kläder, filtar och handdukar. För naturligtvis fanns det ingen ledig tvättid. Jag hoppas att detta kan få honom att förstå att vi måste ha en egen tvättmaskin! Och för er info brukar jag inte vara kräkmagad, men att bli så nerkräkt det klarade jag inte av. Så nu hoppas jag att det bara berodde på att jag gav henne för mycket yoghurt innan vi gick ut och att det i kombination med min vaggning gjorde att hon kräktes. Vill inte ha magsjuka i detta hem tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela