kirsten

Sanna mina ord

Promenera mera

Publicerad 2012-01-07 19:10:02 i Träning,

Fy, när jag vaknade imorse så funkade inte mina händer! Thilde hade kommit över till oss efter att hon vaknat under natten och så var hon på väg att krypa på upptäcksfärd farligt nära kanten. Skulle dra tag i hennes fötter och dra henne mot mig, men det orkade jag visst inte med. Så otäckt när man är så svag i händerna! Det är inte så här jämt, men man kan ju vara glad över att Martin låg bredvid och kunde fånga upp den upptäcksresande lilla damen. Blev ingen träning för min del, då jag kände mig alldeles för svag för det. Vill spara alla mina krafter till måndagens träningspass då en av mina vänner kommer leda passet. Har lovat att vara där och stötta och det kommer jag vara med. Men även för att jag verkligen måste röra på mig själv!

Idag blev det istället en promenad runt Sumpan. Jag var sugen på godis, hahahah, så vi tog en promenad till videobutiken Hemmakväll där. Lyckades visst få ihop en påse på 1 kilo vilket gav oss rabatt, haha! Shit, jag som skulle bli nyttigare minsann. Jaja, på helgen får man men jag lovar att det inte ska bli 1 kilo godis varje gång. Hade klätt mig mycket bättre idag, underställ på till och med och de varma skinnhandskarna jag köpte förra året när det var typ 20 grader kallt. Så idag blev det typ värmeslag istället, men å andra sidan så gick vi inte längs med nåt vatten idag.

Imorrn tänkte vi oss också en promenad, så vi tänkte ta bussen till Haga parken och spana efter kronprinsessan ;) Skämt å sido, jag är så fruktansvärt trött på att gå mina vanliga rundor, så jag vill se nåt nytt. Får se om vi kanske kan släpa med kameran då, Martin kan ju alltid fota lite änder eller nåt som han tycker om. Hehe.

Nu är det snart dax för oss vuxna att äta, kvällens meny erbjuder colakyckling. Massa mums!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela