kirsten

Sanna mina ord

Inga planer

Publicerad 2012-03-01 11:30:39 i Livet med bebis,

Vi hade en trevlig dag med våra vänner igår! Måste verkligen se till att ses så mycket vi kan nu innan alla börjar jobba igen. Känns lite smått overkligt att det här året snart är slut, några månader har jag ju kvar ännu men jag kan inte förstå hur stora de blivit så snabbt? De bor jättenära den badplats som vi brukar besöka på somrarna så jag hoppas på flera baddejter i sommar, det är så vi får spendera helgerna då ;) För visst ska det väl bara vara fint väder hela sommaren va?

När vi åkte hemåt valde jag att ta en annan väg än den som GPS:en sa, då jag tror att den är lite närmre. Problemet är nog bara att den vägen är mer trafikerad då alla från Ekerö kommer den vägen med. Men det gick rätt snabbt ändå. Problemet kom när vi lämnat Bromma och var på väg mot Solna. Då kom en idiot och bara svängde rätt framför näsan på oss, tur vi har bra bromsar på bilen! Pucko rent ut sagt! När jag berättade det för Martin så undrade han om jag tutade på honom. Typiskt honom, man ska gärna tuta och hytta med näven åt de som gör så. Jag hade verkligen inte tid med nåt sånt, jag blev så chockad och blängde mest och svor högt. Tuta ville jag ju inte göra då Thilde sov så gott, inte hade jag en tanke på det heller. Haha!

Idag har vi däremot inga planer alls. Jag borde plugga, dagen för inlämning närmar sig. Jag borde också ringa och boka tid för tentan. Samt att jag borde ringa och ändra en tandläkartid. Många borden, får se hur många som blir gjorda idag. En promenad har jag tänkt mig också och senare ikväll ska jag åka iväg och träna. Då jag missade min egna kväll igår så tar jag den idag istället :) Så helt planlös är jag ju inte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela