kirsten

Sanna mina ord

Familjemys

Publicerad 2012-11-23 23:26:25 i Life as we know it,

Idag har vi en lugn kväll här hemma, liten tjej som vände från superglad och god till en skrikande jag vill inte göra nåt ni säger! Kanske den lättaste nattningen ever, ner i sängen och så sov hon. Antar att dessa två dagar efter hennes sjukvecka har tagit musten ur henne. Men under kvällen har det varit oroligt, men hellre ikväll än imorrn då hennes mormor och morfar kommer och passar henne.

Detta innebär att det kommer att bli en riktig familjemys helg! Imorrn väntar shopping på stan, ja jag tänker unna mig nåt själv faktiskt. Måste ha nån ny snygg klänning till kvällen då vi piffar till oss och är Martin och Christine för en kväll och inte sunkföräldrarna som hänger i mjukisar i soffan framför TV:n. SHM, och en helkväll står på agendan! Kommer bli drag! Söndagen ska visst spenderas på Skansens julmarknad. Två trötta föräldrar, men frågan är vilka föräldrar som kommer vara tröttast? ;)

Härligt ska det bli i alla fall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela