kirsten

Sanna mina ord

Men du vet den där låten?!

Publicerad 2012-09-29 13:07:05 i Musik,

Alltså, när jag åker bil så lyssnar jag på musik, som de flesta andra. Men det är faktiskt oftast då det blir att jag lyssnar. Eller när jag cyklar till jobbet, vilket jag inte gjort på typ 100 år, men i alla fall. Hur som helst, i bilen har man ju liksom ingen möjlighet att veta vad låten heter eller vilken artist det är så länge de inte säger det. Och nu är det en låt jag hört många gånger i bilen men sen aldrig tänkt på det mer. Så i onsdags hörde jag den igen och sen hade jag den på hjärnan och ville så gärna lyssna på den här hemma.
 
Men ni vet hur det är när man ska nynna på nåt för nån annan. Man får en helt annan melodi än den som spelas i huvudet. Denna gång lyckades jag få Martin att förstå vilken låt det var, med lite nynnande och brottstycken av texten som satt sig. Han är ju för bra den där Martin alltså!
 
Denna spelas just nu på repeat...
 
 
 
Tillsammans med denna...
 
 
 
Och denna...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela