kirsten

Sanna mina ord

Hej bloggen!

Publicerad 2013-04-04 21:45:28 i Life as we know it,

Men jisses, där gick det ett par veckor och som ni måste undrat var jag tog vägen. Right...? Ja, helt i ide gick jag då inte. Det är som vanligt fullt ös i mitt liv. Kanske lite mer ös än vad denna arma moder orkar med. För så fort jag lägger mig ner i soffan när lillfröken somnat så slocknar jag. Kul liv!
 
Men vi har hunnit med massor ändå. Påsken var härlig och den spenderades in i det sista i Öret. Inte en ledig dag hade vi under vår visit. Fredagen spenderade vi i Degerfors och designade våra ringar! Finally! Lördagen var vi hos mina päron hela dagen lång, åt god mat och gick långpromenad och fikade en sväng. Söndagen var det fullt ös medvetslös hemma hos svärisarna med hela gänget samlat. 6 ungar under ett och samma tak blir livat vill jag lova! Och måndagen tog vi det mest lugnt för att sedan bege oss mot Stockholm och lite mys med godingarna i Familjen GB!
 
Denna vecka har gått i ett rasande tempo och nu är det dags att planera och förbereda inför lördagens kalas. Jojo, tanten fyller 30 minsann. För tant, det är vad jag blir kallad, både hemma och på jobbet. Underbart! Söndagen ska det kalasas för den blivande 2-åringen i huset och sen var det visst måndag igen. Som sagt, ett rasande tempo!
 
Härmapan Thilde. Underbara unge!

Kommentarer

Postat av: Caroline

Publicerad 2013-04-07 21:55:32

Vilken fin blogg du har! Jag heter Caroline och är skribent för magasinet Vi Föräldrar. Söker intervjupersoner, för just nu ska jag skriva en artikel som heter "När kompisarna inte blir gravida" - om hur det kan kännas när man själv får barn men någon kompis kanske har det lite svårare. Hur man hanterar det/pratar om det. Har du varit med om det - eller känner du någon kompis som har?

Mejla gärna i så fall: [email protected] så berättar jag mer. Tusen tack på förhand.

Caroline

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela