kirsten

Sanna mina ord

Långpromenad i kylan

Publicerad 2013-01-20 21:55:33 i Life as we know it,

På tisdag ska jag iväg och kolla mitt ben som sagt var och igår började vi prata om det, för Martin undrade om jag var nervös. Men varför ska jag vara det? Är det nåt fel så löser vi det ju då, är det inget fel ja men då kör vi på som vanligt. Varför oroa sig i onödan? Hur som helst så kom vi in på var det låg. Jag sa en sak och Martin en annan, internet höll med mig och ja då bestämde vi oss helt enkelt för att ta reda på det idag.
 
Efter lunchen pälsade vi på oss och begav oss ut i kylan så att Thilde kunde sova i vagnen medan vi promenerade. Martin hade så klart rätt, vad annars, samt att jag borde förstått det då stadion där det låg i förut inom kort ska rivas. Konstigt bara att de inte hunnit uppdatera på nätet. Men hur som helst, vi klockade tiden från dagis då jag nu kommer få det lite mer tight om tid då det inte är lika nära. Men 12 minuter tog det att knata dit med vagn, på tisdag slipper jag ju det åbäket i alla fall. Vi hittade dock ingen ingång, men det löser sig nog på tisdag. Det såg nämligen ut som att de höll på och fixade för fullt där.
 
Dagens promenad slutade med att vi gått mer eller mindre Solna runt. Kallt, men väldigt skönt! Vi passade även på att slinka in på ett fik i Sumpan, ja visst vi hann besöka ytterliggare en stadsdel. Där knatade en kärring in i vagnen så Thilde vaknade. Åh, om blickar hade kunnat döda just då. Nu hade Thilde sovit klart, men det är mest själva grejen som jag blir irriterad på. Vagnen stod liksom precis bredvid oss och hon hade inte alls behövt gå så nära. Så en liten ursäkt kanske man kunde ha fått i alla fall, men icke! Finns folk till allt.
 
Imorgon är det måndag igen och det är dags att kicka igång en ny vecka. Blir spännande att se vad den kommer att innehålla, men nåt bus ska vi nog kunna hitta på!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela