kirsten

Sanna mina ord

Tack!

Publicerad 2013-10-25 20:20:18 i Life as we know it,

Först vill jag bara börja med att säga tack! Tack för alla uppmuntrande ord och all kärlek ni gett mig de senaste dagarna. Och så många som velat dela sina historier och upplevelser. Tänk bara hur många som går med samma känslor men som inte vågar berätta om dem. Jag säger bara, våga dela! Det är inget fult och du har inte gjort nåt fel. Vissa saker händer bara och i sådana här fall får man nog helt enkelt bara ta det som att det händer för att det inte skulle ha blivit så bra annars.
 
Dagarna går sakta framåt och jag börjar sakta men säkert att acceptera att detta hände. Visst finns det dagar jag är arg och frustrerad och funderar extra mycket på varför och så. Men samtidigt, jag är trött på att älta detta och vill gå vidare och tänka positivt igen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela