kirsten

Sanna mina ord

Stackars missar

Publicerad 2007-04-13 15:49:30 i Livet,

Blev till att gå upp tidigt imorse. Skulle vara hos djurkliniken vid åtta för att lämna in missarna, de blev helt chockade när de såg Barrington. De undrade om det verkligen stämde att de bara var 4 månader då, men jag sa nej de är faktiskt fem ;) Men han är grymt stor det måste jag faktiskt hålla med om. Veterinären bara skrattade när jag sa att vi inte säkert visste om de var en hane eller hona. Men nu är det bekräftat i alla fall. Så här har vi nu Barringon (Barry) och Sally :)

Hann med hem och sova en sväng emellan med, skulle även hinna handla och åka till Kilroy. Hann med allt, bara det att Kilroy inte fanns där det en gång låg. Så vi köpte glass istället, mumma var det. Sen åkte vi och hämtade missarna. Sköterskorna bara skrattade och sa att de har försökt att rymma bra länge nu, så det var på tiden att vi kom ;) Hemresan var mindre skoj då Sally verkligen HATAR att åka bil. Men vi klarade av den pärsen med. Så nu försöker vi bara att få dem att vila och ta det lugnt. Men de vill inte riktigt det ;) Bara om vi är i samma rum annars följer de efter oss. Slutade nyss med att både Martin och jag somnade, hehe. Aja, mys att kunna ligga och bara slappa en fredageftermiddag.

Nu ska jag skala lite räkor till middagen. Ska äta nån het melonsalsa med räkor eller nåt sånt :) MAT!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela