kirsten

Sanna mina ord

Ödet

Publicerad 2010-04-29 22:24:24 i Vardag,

Jag och Martin kan ha livliga diskussioner om just detta. Jag tror att vissa saker är förutbestämda att hända, medan man kan göra en hel del själv för att påverka sitt öde. Martin tror inte på det för fem öre, han menar att man bestämmer allt själv. Idag känner jag att beviset kom. Hade haft möte efter jobbet och kom ner till tunnelbanan bara för att se bakänden på just min tunnelbana. Kul! Oj, hemska tanke att få stå och vänta 10 minuter på nästa ;) Men i alla fall, så blev det ju. När jag sedan står försjunken i min bok och kollar upp när jag vänder blad så kommer en gammal klasskompis på som jag inte träffat sen studenten. Mmhmm, vad säger ni nu då? Ödet eller bara ett sammanträffande?

Kul var det i alla fall att få prata lite :) Inte för att vi hann med en sådär jättelång konversation, men ändå. Alltid kul att stöta på gamla vänner och se vad de har för sig nu för tiden.

Amatör

Publicerad 2010-04-28 21:28:16 i Vardag,

Innan vi åkte till Mexico införskaffade Martin en digital systemkamera. Antagligen hans bästa köp nånsin. Han älskar att ta kort och har världens tålamod med det. Hans bilder blir hur fina som helst och jag kan ibland känna mig nöjd med bilderna han lyckas fånga på mig. Det har annars varit ett problem tidigare då jag är den som oftast stått bakom kameran, vilket resulterar i att det inte funnits så många bilder på mig.

Hur som helst, det tålamod han har skulle jag gärna låna när jag använder den kameran. För det för det första så förstår jag mig inte på den, jag har inte ork att ställa in zoomar hit och skalor dit och hur ligger ljuset just nu? Nej, jag vill knäppa bilden med detsamma utan en massa konster. När jag sedan väl tar bilden så lyckas jag alltid och då menar jag alltid få med det förbannade objektivet på bilden! Kan ju bli galen för mindre! Jag ger över kameran till Martin och han fotar samma motiv och får så klart till en perfekt bild. Tror ni att jag blir glad då? Nej. Jag testar igen och voila, där satt den! Allt handlade i det här fallet om att jag inte zoomade. Objektivet på bilden menar Martin inte alls är det utan mitt huvud. Så inte nog med att man måste tänka på alla inställningar, man ska behöva tänka på hur man själv står när man tar den förbannade bilden. Merde!

Känner mig med andra ord som värsta amatören, men jisses vad fina bilderna blir. Martins bästa köp kanske kan bli det bästa för mig med tillslut?

Trasigt

Publicerad 2010-04-27 19:53:13 i Träning,

Blir galen! Mitt ben är paj! Meningen var ju att jag skulle boxas idag. Var bara att glömma, tänkte då att en promenad skulle göra susen. Icke! Efter 100 meter började det smärta, men dum som man är slog jag inte av på tempot och detta resulterade i att det blev en promenad på mycket längre tid än vad jag räknat med och som smärtade nåt så in i... Men runt tog jag mig och det är ju kanske huvudsaken. Det är bara så tråkigt att jämt när jag börjar komma igång så pajar det där benet. Så blir det av många års slit på en innebandyplan.

Jag har dessutom helt tappat suget på att laga mat. Jag som annars älskar att laga mat och bjuda på. Men nu är det som att jag har tappat bort mig själv. Visst, det är toppen att Martin får ta hand om det och träna på det. Men jag vill ha viljan tillbaka tack! Jag vill tycka att det är kul igen :)

Tjej & killsnack #54

Publicerad 2010-04-26 23:07:26 i Tjejsnack,

Sömn

1. Hur många timmar behöver du för att vara utvilad?
Hm, mellan 6-8 timmar.

2. Hur ofta brukar komma du ihåg dina drömmar?
Rätt ofta faktiskt, och det är ju inte direkt normala drömmar. Haha!

3. När går du och lägger dig; a) om du ska upp vid åtta? b) om du är ledig?
a) det varierar, men som alltid alldeles för sent.
b) ja, det varierar ju det med, beror ju på om man är borta eller så. Men kanske runt en tolv?

4. När stiger du upp en ledig dag?
Efter alltför många snoozningar, ja ni läser rätt, jag måste ställa klockan om jag ska komma upp även om det är helg...

5. Föredrar du att sova ensam eller med någon?
Jag HATAR att sova ensam, alla skräckfilmer jag nånsin sett gör sig påminda. Så jag föredrar helt klart att sova tillsammans med någon.

Tjej & killsnack

Afro-moves

Publicerad 2010-04-26 21:27:39 i Vardag,

Måndagar var verkligen inte roliga förut, eller jo när jag orkade masa mig iväg för aerobics, men det blev liksom inget roligt att först promenera 5 kilometer för att sedan träna en timme och sen vänta in Martin som var ute och sprang för att sedan möta upp mig för hemfärd. Man tröttnar liksom. Men nu när vi upptäckt att våra träningskort faktiskt inte bara gäller på gymmet närmast oss utan i hela Stockholm så känns livet lite lättare igen. Detta har medfört att vi nu varje måndag möts upp i tunnelbanan och sen drar ut till Kista för att gå på vårt afro-pass. Det är så himla kul. Att helt släppa alla måsten och bara skaka loss. Fantastiskt! Detta har även medfört att Martin som verkligen hatar allt vad dans heter helst plötsligt utan förvarning kan dansa runt i lägenheten! Ser lite halvroligt ut, men jag är bara glad över att han försöker :) Kan verkligen rekommendera detta pass till er andra!

Bounce i lördags var roligt, men jag hade högre förväntningtar än vad som levererades. Kan vara för att det finns så många duktiga dansare där ute som är bra på mycket och de är endast duktiga i sin stil. Jag säger inte att det var dåligt, men det hade kunnat vara bättre.

I söndags var det inte glada Christine som var ute, tror att jag hade en släng av söndagssjukan som går i min familj ;) Hahaha! Nej, jag lackade bara ur på ett butiksbiträde som absolut inte jobbade med rätt sak. Det hela löste sig, men det resulterade i att vi inte hann få vår nya soffa till balkongen. Så där står det endast ett nytt bord. Men det är ju en början. Eller jo, jag köpte nya balkonglådor med. Kommer bli läckert! Nån som vill komma på en fika snart kanske...?

Imorrn väntar det en ny arbetsdag, funderar på att dra in en halvtimme tidigare och på så sätt sakta men säkert beta av mina minustimmar. Att man tycker att det är en bra idé att plocka ut timmar man inte har när man gör det är sånt man verkligen sitter och funderar på om det verkligen var så smart när man måste jobba in dem...suck. Sen är det dax för lite box. Var längesen, men jisses vad det behövs! Kommer bli skoj. Man måste ha nåt att se fram emot varje dag, då jobbar man lite hårdare för att få dagen att gå :) En morot helt enkelt!

Nervös

Publicerad 2010-04-23 23:18:25 i Vardag,

Låt mig bara få veta, helst redan igår. Jag gillar inte att vänta på saker. Men min magkänsla säger mig att jag kan vara rätt säker och den brukar inte ha fel. Men ändå, men veckans negativa besked färskt i minnet så ropar vi inte hej riktigt ännu!

Funderar på om jag ska bege mig upp på stan imorrn eller åtminstonne till Kista för att köpa mig de där skorna som jag suktat efter ett tag nu. Problemet är att det är två jag vill ha och att de gjorde fel med min lön. Skulle ha varit fattig denna månad på grund av att vi var lediga och min sparade semester inte räckte till och jag fick vara tjänstledig en del av Mexicoresan. Men istället för att vara fattig har jag nu fått en full lön. Vilket jag är glad för förvisso, jag kan ju lägga undan lite till inför nästa månad då de ska göra rätt. Problemet kvarstår, jag har pengar att köpa de där skorna för, båda två om jag så vill ;)

Ljuset

Publicerad 2010-04-22 22:23:50 i Vardag,

Allt blir inte alltid som man tänkt sig det. Vissa val man gör leder till att nåt annat inte blir av medans andra val gör att allt händer i ett rasande tempo. Just nu tror jag att det är det undermedvetna som pratar med oss. Jag tror helt klart på att vissa saker är menade att hända. Jag tror att nåt bättre väntar runt hörnet och en lösning på de problemen som finns. Efter dagens möte känns det faktiskt lite bättre, så om vi tar in en tredje part kanske det blir ytterliggare lite bättre. Men tillsvidare så stannar vi nog där vi är. :)

Martin är på kickoff med sitt jobb. Han åkte hemifrån klockan 6 imorse. Inte direkt avis på det faktiskt. Sen hette det att de skulle sitta i möte mellan 11-19 och ja det gör de säkert, eller gjorde kanske man säger nu ;) Antar att de har det riktigt trevligt för herrn har minsann inte ringt hem, undrar om det betyder att de som ett gäng med andra herrar i vår reception för några veckor sedan stod och flirtade med receptionisterna. Hahah! Kommer vara en trött Martin som kommer hem imorrn. Själv har jag storhandlat, blivit påmind om att hämta ut födelsedagsbiljetter, kört bil utan glajjor vilket är mindre smart jag vet jag vet, men jag ser på håll om än lite suddigt! Kört nybörjarpasset med zumba samt styrkeövningarna och sen lite tv-tittande.

Imorrn är det äntligen fredag igen :) Tiden går fort när man har roligt! Skulle ha gått på middag, men den blev inställd på grund av sjukdom, vilket är jättetråkigt! Men alla måste ju vara pigga och krya om det ska vara kul! På lördag väntar Bounce och söndag inga planer alls. Härliga helg!

Frustrerad!

Publicerad 2010-04-20 19:31:09 i Vardag,

Jag försöker att tänka positivt, jag försöker att se varje motgång som nåt som var menat att bli så och att nåt bättre väntar runt hörnet. Men ibland är det inte så lätt. Ibland vill man bara att saker och ting ska gå vägen från början. Jag ser väl ett ljus nånstans där borta i periferin, men det är väldigt svagt. Jobbigt när det är svårt!

Tjej & killsnack #53

Publicerad 2010-04-18 20:35:28 i Tjejsnack,

Födelsedag

1. Vad fyller du nästa gång?
Jag fyller 28 den 7 april nästa år.

2. Hur firade du din senaste födelsedag?
Först på jobbet med en massa kakor och jordens godaste tårta som jag bakat. Sen efter jobbet var jag och Martin och åt libanesiskt på en restaurang i närheten av jobbet. Mys.

3. Vad önskar du dig till din nästa födelsedag?
Oj, det är ju nästan ett år dit och jag hade svårt att komma på vad jag ville ha denna gång. Men kanske några smycken eller så, det funkar alltid. ;)

4. Har du något speciellt födelsedagsminne, vad?
Alltså, jag har ju aldrig blivit överraskad eller så. Men när jag fyllde 20 så hade jag lite folk hemma, Martin som precis muckat från lumpen kunde inte komma hem till mig eftersom hans syster fyllde 30 och hade fest hos sig. Men när vi sedan skulle ut på krogen slöt han upp med oss, vi hade då inte träffats på cirka 2 veckor. Kan säga att det var pirrigt :) Kommer så väl ihåg hur han kom och gick emot oss...

5. Är du bra på att komma ihåg andras födelsedagar?
Ja, faktiskt. Men jag skriver upp dem i almanackan jämt också  :)

Tjej och killsnack

Galen dag!

Publicerad 2010-04-15 22:02:25 i Jobb,

Begav mig in till jobbet lite tidigare idag, hade tänkt att jag på så sätt skulle hinna städa och göra mig redo för att byta sida igen. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Började med att en av datorerna krånglade, detta medförde att jag stod och bråkade med den en stund för länge. När jag sedan gav upp och lät det vara tills tiden fanns så krånglade nästa dator. Datorer ska inte krångla de ska bara funka! När det sedan var dags att öppna så var det bara att inse att jag fick lägg mitt jobb åt sidan tills vi blev fulltaliga. När vi väl blev det stod det klart för världen att de inte skulle kunna resa som planerat idag. Bra för oss, mindre kul för de som är strandsatta. Tror aldrig att vi sålt slut på rum så snabbt! Behöver jag säga att jag kunde gå hem när jag skulle?! Nej, inte direkt. Min egentliga tid att sluta var idag kvart över fyra, halv sju öppnade jag dörren här hemma. 

Då kände jag mest bara för att slänga mig i soffan, men då vi verkligen var tvungna att handla idag då jag måste stanna längre imorrn då kollegan min sitter fast i Paris på obestämd tid så var det bara att pallra sig iväg. Det bästa med detta är att min underbare Martin fixat tvätten. Jag har stoppat in en maskin och kokat lite pasta, resten har han gjort. Han är väl för härlig! ♥

datorkrash

Det blir inte alltid som man tänkt sig!

Publicerad 2010-04-13 22:35:25 i Familj,

Vad skönt det är när det är ljust om kvällarna. Ja, man blir lite lurad och tror att klockan är mindre än vad den är, men i alla fall. När vi åkte hem till Öret i fredags så var det aptråkigt väder här i Stockholm, men ju närmre hemåt vi kom desto finare väder blev det och att komma hem medan det fortfarande var ljust kändes helt underbart! Att ingen blev som det skulle är ju en annan sak.

Lördagen började med att vi åt en lång frukost med Martins föräldrar för att senare åka hem till hans syster med familj och fira stora tjejen som blivit hela 6 år. Galet! Presenterna gjorde succé :) Barnpresenter verkar vara lite av min grej, hahah! Sen var det meningen att vi skulle sluta upp med Lisa som slutade jobba för att sedan ta oss till ost- och vinmässan som gick av stapeln på slottet. Först fick vi inte komma in men blev ombedda att komma tillbaka lite senare. Gick och satte oss i en bar och snackade över ett glas vin och gick tillbaka, men icke. Slutsålt! Dumma vakt! Så vi knatade vidare till en restaurang och delade en flaska vin och en massa mat och plock. Då kom vi på idén att vi skulle bowla, men icke. Det var en turnering i stan.

Vi fortsatte att prata och prata för att efter detta knata iväg till Ica och storhandla. Chips, dip, godis, läsk och glass. Hahaha! Sen gick och gick och gick vi tills vi kom fram till Lisas kille, där blev vi serverade mer vin. Så ja, man kan väl säga att jag fick en vinprovning ändå ;) Det som var dåligt i stan var att ingen hade rosévin, de skulle beställa på måndag var svaret. Jisses! Lite sent då kanske? Jaja, meningen var att vi skulle sluta upp med min lillebror men vi var alldeles för sega så vi fortsatte vår sightseeing med en busstur hem till Lillån. Vad knasiga bussarna har blivit där. Nya nummer, nya turer och man vet inte var man hamnar...spännande!

Söndagen spenderades på mina föräldrars balkong och det lapades sol vill jag lova! Var helt underbart. Gott fika bjöds det på med. Livet är bra härligt ibland! ♥

Tjej & killsnack #52

Publicerad 2010-04-12 21:16:24 i Tjejsnack,

Smycken

1. Vad gillar du för typ av smycken?
Alla möjliga olika, men jag ser gärna att det är enkelt och snyggt, infte för uppeseendeväckande. Men ändå speciellt så att inte alla har det.

2. Har du gjort några egna smycken, vad?
Hm, jag har gjort lite armband och så. När det var populärt med zenitlera så gjorde jag lite broschar och ringar. Men det är väldigt längesedan jag gjorde nåt.

3. Vilket är ditt absoluta favoritsmycke, beskriv det gärna eller lägg in foto?
Har inget favoritsmyckte. Använder alla när jag har lust. Men just nu är jag helt galen i Pearls for girls smycken. Tror inte att man kan ha för många ;)

4. När använder du smycken?
Varje dag i stort sett. Men sen händer det ju att man glömmer. Men det känns som att går man klädd i kostym varje dag på jobbet så blir det en helhet med ett litet smycke.

5. Har du några piercingar, var?
Ja, förutom de i öronen som är en form av piercing så har jag en i naveln.

Tjej & killsnack

Våren tillbaka!

Publicerad 2010-04-06 21:41:12 i Vardag,

Åh, puh den där sabla snön som kom igår är snart ett minne blott. Idag har solen visat sig igen. Härligt! Synd bara att man jobbade idag igen. Men faktiskt, bara solen syns där utanför fönstret så blir jag genast på lite bättre humör. Sen att den oftast hinner försvinna innan jag kommer ut igen är ju sånt som känns lite bittert förstås. Jag gillar dock att det är en kort vecka, redan onsdag imorrn. Vilket betyder att jag är sent ute för att be grannen passa katterna igen. Attans! Men men, Martin är ju hemma tidigare än mig imorrn så han får ta hand om det. Då ska han även lufta min cykel, eller rättare, han ska lämna in den för lagning då de klantskallarna gjorde den sämre än innan när de skulle laga den sist. Efter det ska vi på en trevlig födelsedagsmiddag, hit ska vi.

Idag har jag bakat en tårta och några hallongrottor som tillsammans med de andra sorterna som jag bakat i helgen, ska få avnjutas på jobbet imorrn. För då mina vänner är det min dag ;) Och jag kan av nån anledning inte bara baka en sort. Jag måste bjuda på en buffé så att alla kan hitta sin favorit. Imorrn går det i chokladens tecken, vilket i och för sig i är rätt vanligt förekommande när det gäller mig. Lägger upp recepten efter att allt är provsmakat så att jag inte får er att tillaga nåt otäckt.


Tjej & killsnack #51

Publicerad 2010-04-05 19:28:17 i Tjejsnack,

Fester

1. Vilken sorts fester föredrar du?
Det beror helt och hållet på. Ibland är det himla trevligt att bara ha en hemmafest med roliga spel och bara sitta och snacka över en flaska vin. Medan man ibland vill bege sig ut på stan för att dansa :) Men på sistone har det blivit det första.

2. Berätta om ett hemskt festminne?
I början av mitt och Martins förhållande så var vi ute rätt ofta och vi började oftast festerna hemma hos min kompis Lisa. Med lite för mycket i kroppen så lyckades jag tappa balansen och tog tag i mitt glas som stöd, fråga helst inte hur jag kom på den idén men så blev det. Det resulterade i att jag var dyngsur, Martin var även han rätt blöt och fick sitta i Lisas morgonrock medan vi försökte torka hans byxor och hennes golv. Ja, jisses. Samtidigt som det är ett hemskt minne så är det ändå rätt komiskt. Där satt han i en morgonrock som en annan pimp ;)

3. Berätta om ett roligt festminne?
Oj, här kan jag ju hålla på i all evighet. Tror inte att jag varit på en tråkig fest nån gång.En gång hade vi fest hemma och så skulle en av Martins kompisar komma. Vi hade innan käkat kinamat som vi hämtat och fick då med en massa soja. Av detta blandade jag till en drink med allt möjligt konstigt i som jag sedan lät Martins vän shota. Hahahahah! Ok, ni behöver inte tycka att jag är elak på nåt sätt, det är så de är mot varandra hela tiden. Ju värre desto bättre.  

4. Av vilken anledning var du senast på fest?
Hm, det är så längesedan att jag inte ens minns det. Har mest hängt här och haft festerna hos oss.

5. Vad föredrar du att dricka på en fest?
Rosé, eller nån härligt god drink.

Tjej & killsnack

Härliga tider!

Publicerad 2010-04-04 12:08:33 i Vardag,

Mina vänner, känner ni att våren är här? Som vi längtat! Man bli piggare direkt, bara att vakna med solen i ansiktet gör en ju glad. Ok, riktigt så är det väl inte när man bor i en skogsdunge, men man ser att det är antingen ljust eller lite mörkare genom persienerna. Härligt! Men detta medför ett problem. Jag har ingen vårjacka. Vi tvättade min förra året vilket medförde att den inte bara blev ren utan tappade färgen. Det funkar inte! Så nu ska jag bege mig upp på stan i min varma jacka för att se om jag kan hitta en tunnare. Hoppas att den finns där bara!

Annars måste jag säga att det är himla härligt att vara ledig. Det kommer att göra att man blir ännu mer pigg :)

Kärlek

Publicerad 2010-04-02 16:50:19 i Vardag,

Vaknade, full av energi idag! Solen sken och det bästa av allt var att man är ledig! Inte bara 2 dagar utan 4 härliga dagar! Så underbart det kan vara ibland. Det är då det känns så skönt att ha ett vanligt kontorsjobb! Det första jag började med utan att ens käka frukost var att dra ut hela frysen ut med lådorna på balkongen och sen satte avfrostningen igång. När det var klart tackade julslingan på balkongen för sig och jag gick igenom istidens offer i form av fina krukor, några relativt nya andra som dessvärre inte går att ersätta. Visst är man dum och tror att saler och ting klarar frost och kyla så får man skylla sig själv! Att man är dum och ställer ut en drickaback är ju också sånt som man kan diskutera över. Men nu är det borstat och sorterat och vi har en fin balkong igen. Nu ska det bara bli varmare i luften sen ska den pyntas med blomster och örter. Me like a lot!

När detta var klart tyckte Martin att det var dax att få i sig nåt och det var kanske en smart idé. Åt och sen begav vi oss ut på promenad. Jag har länge behövt lägga i lite ny färg i mitt hår, innan resan allra helst, men så blev det inte och nu ska vi inte tala om hur det ser ut. Jag har en burk hemma, men Martin vågar inte färga mitt hår med bara en burk eftersom han sist fick bege sig till Ica i all hast innan de slog igen portarna. Så vi promenerade iväg till stor-Ica och fixade detta. När vi kom hem åt vi lunch och efter det inledde jag operation storbak. Fast än så länge har det bara blivit en kaka. Men det är många dagar kvar!

När jag bakade började Martin att städa. Det var vad han sa att han skulle göra i alla fall. Det slutade med att han sorterade ur en byrålåda och hör och häpna, han gav den till mig när den var tom! Så nu får snart alla mina kläder plats nånstans ;) Det är kärlek det! Jag måste ju bara relatera till mina skor, som ni kanske minns så räknade jag dem för ett tag sedan och vi vet ju alla att jag har för många redan som det är. Men nu ska ni få höra. Martin räknade sina t-shirts idag. Vill ni veta hur många han har? Ja, jag tänkte väl det. Inte mindre än 54 stycken. Vem behöver 54 stycken t-shirts? Helt galet ;) Så den dag han säger att jag inte får köpa fler par skor så säger jag zip it! Och nickar menande mot hans t-shirt. Mohahahah!

Nu ska jag tillaga min kyckling. Wish me luck!

Hysteri!

Publicerad 2010-04-01 23:40:07 i Vardag,

Lugn dag på jobbet idag. Många har påsklov och lika många kommer att ha det nästa vecka. Men har ju gjort att man lyckats komma ikapp lite igen. Ordning och reda precis som det ska vara! Smet dessutom lite tidigare, finns inget värre än att sitta och stirra framför sig. Lika bra var det, mådde inte helt ok när jag kom hem så bäddade ner mig i soffan tills Martin kom hem. Han erbjöd sig till och med att åka och handla själv, men njae jag litar inte riktigt på att han får med sig allt hem. Jag lyckas dessutom alltid att glömma att skriva allt på listan så en del finns i huvudet och ja, ni förstår ju att han inte skulle få med sig allt hem då. Mitt fel, ja jag vet. Men så kan det vara.

På Ica var det galet, galnare än vanligt. Kändes som att alla människor som var där var människor som aldrig annars är ute bland folk. Jag blev påkörd av en dam som gick och kollade åt ett annat håll, nej, det gjorde inte jag. Men från att ha gått rakt fram vände hon vagnen och pang där stod jag. En annan donna försökte lugna sin dotter som var fullt vuxen och lugnt och fint bredvid, man kan undra varför. Lugnade hon sig själv på så sätt kanske? Att godiset var sänkt gjorde ju sitt till. Har nog aldrig sett så mycket folk där samtidigt. Det var en stackars kille som stod och fyllde på lika fort som det tog slut och ändå klagade ett par damer på att de gottigaste redan var slut. Själv berömde jag killen! Jomenvisst, sån är jag.

Skönt med lite ledigt. Vi behöver lite fler lediga dagar! Har noll och inget bestämt, eller jo på lördag ska jag på bio, ja jag vet att jag är sen, men ska se Avatar i 3D. Jag ska laga en hel kyckling, kan bli intressant. Samt att jag ska födelsedagsbaka. Även fast jag försöker ignorera den stora dagen så kommer den allt närmre. Jo, jag tackar jag. Men att baka tycker jag om, så det blir nog bra det där ska ni se. Kommer att gå bananas som vanligt ;)

http://www.jamtlandarmsport.se/upload/kyckling.jpg


Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela