kirsten

Sanna mina ord

Ödet

Publicerad 2010-04-29 22:24:24 i Vardag,

Jag och Martin kan ha livliga diskussioner om just detta. Jag tror att vissa saker är förutbestämda att hända, medan man kan göra en hel del själv för att påverka sitt öde. Martin tror inte på det för fem öre, han menar att man bestämmer allt själv. Idag känner jag att beviset kom. Hade haft möte efter jobbet och kom ner till tunnelbanan bara för att se bakänden på just min tunnelbana. Kul! Oj, hemska tanke att få stå och vänta 10 minuter på nästa ;) Men i alla fall, så blev det ju. När jag sedan står försjunken i min bok och kollar upp när jag vänder blad så kommer en gammal klasskompis på som jag inte träffat sen studenten. Mmhmm, vad säger ni nu då? Ödet eller bara ett sammanträffande?

Kul var det i alla fall att få prata lite :) Inte för att vi hann med en sådär jättelång konversation, men ändå. Alltid kul att stöta på gamla vänner och se vad de har för sig nu för tiden.

Kommentarer

Postat av: Micaela

Publicerad 2010-05-11 14:55:19

Jag håller på dig i den här diskussionen. Det finns nog en väg som är menad för oss, men det är upp till oss själva att göra det bästa utav det.



Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela