kirsten

Sanna mina ord

Årskrönika 2009

Publicerad 2009-12-30 21:19:33 i Allmänt,

Jag har haft ett bra år, på många sätt. Jag är helt nöjd med det gångna året. Visst finns det väl saker som jag skulle vilja ändra på, men så är det ju alltid. Man får helt enkelt tänka på allt positivt som hänt. :) Min största händelse i år måste ju ändå vara att jag efter 2 försök tidigare gav mig på den där sjön igen och klarade det! Tredje gånge gillt är verkligt! Den glädje jag hade inom mig efter det loppet är obeskrivlig! Jag börjar ladda för Vättern 2011! Då med en bättre tid ;) Jag vet, jag är galen! 2013 har jag planerat att göra hela klassikern, nån som vill hänga på? Inget damlopps-trams utan den stora Klassikern :) Men nu var det inte det det skulle handla om.

Har många fler bra minnen från året, kanske den dagen jag hängde på Martin nerför Åreskutan på cykel. Jag hatade honom när vi först satt i den där förbannade liften och skiten stannar och svajar, stannar och svajar och att få ned en stor jäkla klumpig cykel för den där rampen när man kom upp på berget. Att sedan ta sig ner för branten var ju ett projekt i sig. Tror aldrig att jag varit så rädd i hela mitt liv! Inte så värst många fina ord kom ur min mun då ;) Stackars älskling! Men samma sak där, jag planerar att åka nerför igen :) Det var kul, om än väldigt läskigt!

En galen utekväll i juni som fick mitt hjärta att slå ett slag extra för Martin. Han är den absolut bäste i hela världen. Så mycket skratt och trams! Så många tårar och fina ord. Du gör mig hel! ♥ Överraskningar och funderingar. Lycka och kärlek!

Allt negativa skiter vi i. Kan inte komma på så många saker ändå faktiskt :)

Vi startar 2010 med några veckors jobb, sen är det dags för vår nästa långresa. Ok, kommer inte att vara borta lika länge, men tror att det kommer att bli en lika rolig resa ändå. Martin ska innan detta hinna avsluta sin klassiker. Ja, min man har gjort den redan, jag var inte redo ännu. Melodifestival, Bounce, Kent ja det kommer att bli ett häftigt musikår! Nej, ni jag tror att 2010 kommer att bli ett alldeles underbart år på många sätt och vis. Ska bli kul att sätta alla planer i verket. Nu kör vi! Så ses vi nästa år igen.

GOTT NYTT 2010!

Tjejsnack #37

Publicerad 2009-12-28 19:53:32 i Tjejsnack,

Decemberslut

1. Vad fick du i julklapp?
Handdukar, ett samlarglas, smycken, en mexicansk kokbok, en tröja, ett wii och spelet Mario cart till det.

2. Vem firade du julafton med?
Vi firar ju två julaftnar, den ena på julafton och i år var vi hos mina föräldrar, så där var det jag, Martin och mina föräldrar och sen på juldagen var vi hemma hos Martins familj.

3. Vad var det bästa med julen i år?
Att den var vit! Det var ett bra tag sedan som den var det.

4. Vad ska du göra på nyårsafton?
Har just nu ingen aning. Ska fira julafton nummer 3!? Men efter det vet jag inte alls...

5. Nyårslöften eller inte?
Hahah, nej. Man håller dem i alla fall inte.

Tjejsnack

God jul!!

Publicerad 2009-12-24 12:19:36 i Allmänt,


Årets julkort :)

Har blivit placerad ute i köket, Martin slår in mina paket. Jag har redan en aning om vad jag får och jag vill bara säga att den mannen är inte klok! Men det är kanske jst därför som han är så underbar! Måste få en chans att slå in mina paket med, men de är inne där Martin är så det är lite svårt. Plus att pappa springer runt hela tiden så jag får helt enkelt vänta tills Martin är klar så att jag kan stänga in mig.

Han är för övrigt lite småsur på mig idag. Drack en snaps igår, vilket tydligen räckte alltför väl. Jag har nämligen legat och pratat i sömnen hela natten. Hahaha! Varenda gång han vände sig om för att kolla om det var nåt jag ville så var jag helt tyst och så vände han sig igen och då började jag prata igen. Idag blir det ingen snaps, är nåt av det värsta jag vet. Mår illa bara jag tänker på det.

Skulle behöva göra mig iordning med. Men badrummet är okuperat. Får kanske fira jul i mysdressen helt enkelt. ;) Skulle se ut det.

Önskar er helt enkelt en helt underbar jul!!

God jul!

Publicerad 2009-12-21 19:59:29 i Allmänt,

Jobbar endast imorrn, sedan väntar lite välbehövlig ledighet. Vi bestämde oss för att åka till Örebro redan efter jobbet, kommer hellre fram lite sent än åker den 23:e då många andra kommer att åka. Att jag behöver köpa de sista klapparna har absolut inget med detta att göra ;) Har nästan allt till Martin kvar, då han även fyller år 3 dagar efter jul. Men jag vet vad jag ska ha. Har lite kvar till pappa, en bok till mamma och så Mattias som jag fått som min "hemliga julklapp" men där vet jag vad jag ska ha med. Så det är bara att gå egentligen till 2 butiker så är jag klar :) Så kanske att man hinner med att kika på nåt skoj åt sig själv, även fast man inte borde. haha!

Nu ska vi till vårt systerhotell och äta julbord Martin och jag. Tyckte att det var en bra avslutning, plus att vi slapp handla hem mat. Så ett maritimt julbord blir det. Hummer, kräftor, räkor, ostron, musslor, ja you name it och det kommer finnas där. Hahah! Även fast jag gärna skulle vara hemma bara, blev lite sent igår på julfesten med jobbet. Men men, det är smällar man får ta.

Ha en riktigt god jul nu allesammans om vi inte hörs innan :)

Tjejsnack #36

Publicerad 2009-12-20 15:02:43 i Tjejsnack,

Julafton

1. Vad skulle du inte vilja vara utan på julbordet?
Paté!! Alltså leverpastej men med lite mer smaker. Mmmm! Så himla gott. Min familj bukar alltid skämta om att de skulle ha köpt en egen till mig eftersom de inte får nån själva annars ;) Men julskinka och sill måste ju finnas där med så klart :)

2. Vilken är din favorit i Kalles Jul-slinga av tecknat?
Tomteverkstan. Sen kan man vila ögonlocken en stund ;) Vill gärna se årets Disney-film med.

3. När öppnar ni julklapparna?
Nån gång efter vilandet och Kalle.

4. Skulle du vilja jobba på julafton?
Njae, inte gärna. Men på förmiddagen skulle det väl funka. Men helst inte.

5. Hur brukar din julafton se ut?
Hm, då vi firar julafton varannat år hos min familj och juldagen hos Martins familj, och så byter vi året därpå så ser de ju annorlunda ut varje år. Men vi äter väl runt 13 och sen är vi färdiga lagom till Kalle och då blir det typ fruktsallad och sen kommer julklappsutdelningen, en börjar och den som får den klappen får fortsätta osv. Sen efter öppningen kollar vi kanske på tv och spelar spel. Firar vi hos Martin så är det ungefär samma upplägg fram till Kalle, men sen kommer tomten dit då det finns en massa mindre barn. Det innebär tårar och rädsla från dem ;) Men det glöms snart bort då de börjar leka med paketen. När de mindre somnat så fortsätter vi andra med spel och så. :)

Tjejsnack

Tjejsnack #35

Publicerad 2009-12-17 22:09:21 i Tjejsnack,

Julen

1. Vilka färger har ni till jul?
Alla möjliga. Men det går ju mest i rött och grönt :)

2. Skickar du många julkort?
Jag skickar till dem som skickade till mig föregående år. I år blev det 16 kort totalt och då är några på listan nya :)

3. Köper du julklappar till många, vilka?
Jag köper till mina föräldrar, min bror, Martin, Martins 4 syskonbarn och så en till en hemlig person i Martins familj. Ja, jag vet vem jag köper till, men den som får den vet inte. Alltså ett litet julklappsbyte där. Samt att vi har ett litet byte på jobbet med. :)

4. Spelar det någon roll om klapparna inslagna i affären, eller vill du göra det själv?
Det beror lite på i vilken affär de kommer ifrån. Vissa butiker lägger ju ner hela sin själ i inslagningen och då är de ju helt ok. Men annars gör jag gärna det själv :)

5. Hur ser din adventsstake ut som man tänder varje söndag?
Det är ett stort svart fat som är fylld med nötter och röda hjärtan. Sen är det fyra stora ljus :) Skulle ha varit torkade apelsiner på med, men de möglade så jag struntade i dem :)

Tjejsnack

Kaos

Publicerad 2009-12-16 21:50:33 i Allmänt,

Jag undrar lite över Stockholm faktiskt. Jag tycker att det är så himla fascinerade att det alltid blir snökaos här, när det inte blir det nån annanstans? I övriga Sverige sätts vinterdäcken på när de ska, men här ignoeras det totalt. Sen kommer snön som ingen tydligen trodde skulle komma och kaoset är ett faktum. Men är det verkligen så konstigt? Jag menar utan vinterdäck och snötäckta gator kan det ju inte bki något annat. Tokiga människor! På vår bil finns det vinterdäck sen två veckor tillbaka minsann. Vinter = halt enligt mig, eller oss kanske jag ska säga. Jag var inte så delaktig i det där bytet, även fast jag faktiskt brukar vara det. Så det så.

Har passat Martins yngsta brorsdotter under två kvällar då hennes storasyster varit på sjukhus, tror inte att jag stött på en härligare unge! Och nu när hon pratar hela tiden så är det ju helt underbart, men det är en bestämd liten rackare. Men med lite tålamod så går allt :) Håller tummarna för att det går bra för storasyster med.

Nej, ska göra mig i ordning för natten. Är så trött att jag somnar i soffan konstant. Öpnnar imorrn och direkt efter jobbet ska jag till en av SPA-tjejernas andra jobb och fixa naglarna. Skoj! Kan tänka mig att det blir en hel del tjejsnack då med.  Så skoj eftersom det är en av mina bättre vänners ganla skolkompisar som har hand om SPA:t på jobbet. Hade aldrig träffat dem innan i höstas när de startade sin verksamhet. Men nu är det som att vi alltid känt varandra. Kanske för att de påminner så mycket om henne? 

Ingen söndagsångest

Publicerad 2009-12-13 23:14:37 i Allmänt,

I vanliga fall när söndagen kommer så sitter man bara och undrar hur gick det till? Man börjar fundera och klia sig i huvudet och kommer till slut fram till att det faktiskt stämmer. Det är söndag. Även fast man inte tycker att man gjort nåt. Här har vi inte gjort många knop denna helg. Vi däckades båda två av nån dunderförkylning som ingen anade. Jo, visst jag har varit lite småkrasslig. Men jag har kört stenhårt på mitt mantra om att jag inte är sjuk. Men redan i fredags kände jag att nåt var på g. Vaknade utan röst, men efter en stund kom den tillbaka. Igår var det ännu värre! Tog flera timmar innan jag kunde prata och göra mig förstådd. Annars viskade jag mest.

Var på Christmas Comedy igår. Meningen var att Johan Glans var Martins överraskning. Men han var minsann inte med denna föreställning. Suck. Jag fick däremot panik när jag insåg att den sämsta komikern genom tiderna skulle vara på plats. Måns Möller. Det kröp i hela min kropp när han kom in. Men vet ni. Jag asgarvade! Han hade så roliga skämt för en gångs skull att min favorit Jonas Gardell som även han var där låg i lä. För han körde bara en gammal repertoar som man redan sett. Trist. Men de andra ska ha en stor eloge! Soran, Ann Westin, Måns Möller och Özz.

Idag skulle vi ha boxats. Men nej, inga friskhetstecken här inte. Så upp på stan och börja med julklappshandlingen för i år. Jag sköter den ju helt ensam detta år, ok ok, jag berättar för min bror vad jag köper. Men jag bestämmer ju innan jag skriver till honom så att han vet vad vi ger mor och far ;) Och än så länge klagar han inte vad jag vet. ;) Men det kommer väl, när de ser lite ledsna ut och inte alls gillar klapparna då hånler han åt mig och säger att han inte alls var med på det hela utan att det var minsann bara jag som bestämde ;) Hahahah! Men oj jäklar vad vi gått idag. Östermalm, PUB, Kungsgatan, Drottninggatan, Sergerls torg, upp och ner. Jag var trött och snurrig kan jag säga.

Var tvungen att gå och köpa nåt att dricka och nere på Hemköp på Åhléns hade det kunnat bli min sista dag i livet. Det är sant faktiskt. En kille går alldels för nära mig trots att det var mycket utrymme i butiken, detta gör att han fastnar i min halsduk och han fortsätter att gå tills han inte kan gå längre. För det tar ju tvärstopp och jag höll på att kvävas. Man kan ju då tycka att han fort som satan ska dra loss mig från honom, men icke. Han står där som ett fån och jag har hela famnen full med varor och kan inte dra bort halsduken. Behöver jag säga att han inte snackade svenska? Nej, för då hade vi ju kunnat prata om det hela. Tillslut fattar han att han får ta bort mig från honom, men ber han om ursäkt. Nej! Idiot!

Nu är det bara en hel arbetsvecka kvar att arbeta. För nästa vecka är det endast 2 dagar för min del och sen är det ledigt!! Därav ingen söndagsångest idag ;)

Humor

Publicerad 2009-12-10 19:05:02 i Allmänt,

Hahah, ojoj vad nära det var en olycka förut. Går fortfarande runt i mitt töcken, blir liksom varken frisk eller sjuk. Varken sämre eller bättre. Så lite tankspridd är jag nog allt. Skulle nyss gå på toa och drog ner brallorna och satte mig, men tyckte att nåt kändes lite konstigt. Släppte inte på trycket som tur var, för jag hade glömt att ta av mig trosorna. Hahahah! Jag fnissar för mig själv hela tiden. Martin undrade vad jag höll på med när jag var där inne, kanske inte så vanligt att man sitter och skrattar för sig själv inne på toaletten. ;)

Jag köpte juu en överraskning till Martin för ett tag sedan. Ett under ett jag faktiskt kunnat hålla tyst om detta, men det har jag. Inte det minsta lilla knyst har jag sagt om det. Så i söndags var det dax att presentera det hela. I somras fick han en fin vinst av mig som jag vann på Grönan och där i tryckte jag biljetterna. Sen lät jag dem sitta där tills han hittade dem. Så på lördag kväll ska vi till Wallmans intiman och se på Sveriges roligaste komiker, däribland Johan Glans som Martin så gärna vill se. Han blev alldeles till sig, för det första för att jag varit tyst och sen för att jag gjort nåt sånt här i smyg. Han vet inte riktigt vad han är mest imponerad av, men det kan jag svara på åt honom. Att jag varit tyst så klart!

Nu är ju inte jag den som springer runt och snattrar så fort nån berättat nåt för mig, nej nej. Det som sägs i förtroende till mig det stannar där. Men detta är ju inte en sån sak direkt, utan nåt som man kan prata om med andra. Kul var det i alla fall :)

Nu ska jag röja bordet för nu blir det meze! Oj, jag kan på riktigt leva på den maten!! Eller tapas. Gött!

Bitch!

Publicerad 2009-12-09 21:52:56 i Allmänt,

Igår hade jag en riktig skitdag rent ut sagt. Dels var det jobbiga samtal och dels mådde jag pest. Ett av samtalen var från en galen donna i Kanada! Det varade i si så där 20 minuter, hon skrek och gapade och försökte jag säga nåt avbröt hon mig och fortsatte att gapa. Var helt svett efter det samtalet. Försökte med alla tekniker när jag pratade, men det gick inte alls eftersom hon hela tiden avbröt mig. Usch, vilken satmara! Väl hemma kändes det som att ett tåg hade kört över mig, det flimrade framför ögonen och jag kunde knappt hålla dem uppe. Råkade somna i soffan 10 minuter och med mitt mantra så kändes det faktiskt bättre.

Halsen är förvisso helt skum fortfarande, men jag ska inte bli sjuk. Har inte tid med det. Fast mest handlar det om att jag inte vill ;) Finns ju inget värre än att vara hemma, man klättrar ju nästan på väggarna tillslut. Är ju bara en hel arbetsvecka kvar efter denna, sen bär det av hem till Öret för att fira jul. Fast det betyder ju i och för sig inte att man är ledig, för det kommer att flängas. Firar ju varje år 2 julaftnar och sen har vi kommit på idén att ta med de stora tjejerna till lek och bus så det är bara att göra detta i år med. Samt att vi ska hinna fira Martin med.

Har haft 2 samtal hemifrån med. Eller det ena var från en person hemifrån, men som ringde ner från ett hotellrum och chockade mig rejält! Men det var himla trevligt att prata av sig lite. I båda samtalen :) Kändes så skönt att veta att man OM man vill har en framtid säkrad OM man kommer tillbaka. Nån gång blir det kanske så, det får tiden utvisa. Men det känns bra! Ibland behöver man faktiskt få höra hur bra man faktiskt är!

Här kommer en fin låt, Kent i mitt ♥

Tjejsnack #34

Publicerad 2009-12-07 21:28:30 i Tjejsnack,

Barnböcker

1. Om du skulle skriva en barnbok, vad skulle den handla om?
Jag har faktiskt skrivit en barnbok faktiskt. Eller flera. Ingen publicerad dock. Jag har alltid tyckt om att skriva och leva mig in i berättelser. De har handlat om allt möjligt, kärlek, problem osv. Bara för att man är barn har man ju faktiskt sina egna problem :)

2. Vad läste du i din barndom?
Mycket Astrid Lindgren och böcker som jag och min bror fick ärva av våra kusiner. Senare blev det mycket Kitty och Tvillingarna. För att sedan bytas ut mot tyngre böcker, då barnböckerna var lite för lätta för mig. Läste redan som 11-åring Inte utan min dotter. En väldigt tjock och tung bok för en sån liten tjej.

3. Din favoritbarnboksförfattare?
Astrid Lindgren alla gånger! Tänkte på det sist nu i helgen då vi var hemma hos Martins bror och tjejerna där kollade på Madicken. Vilken fantasi den kvinnan har haft!

4. Vilken av Astrid Lindgrens figurer är din favorit, varför?
Lotta på Bråkmakargatan är en favorit. Hennes humör och allt är så himla festligt. Men jag gillar även Ronja Rövar dotter. Berättelser från svunnen tid har alltid fascinerat mig.

5. En bok du har köpt/skulle ha köpt till ditt barn?
Jag kommer att vilja blanda. Astrid Lindgren, Alfons Åberg med mera med mera. En saga de absolut ska få är den med kaninerna. Ni vet där en svart hamnar bland de vita och tvärtom. Det är en bok jag själv gillade när jag var liten :)

Tjejsnacks hemsida

ARRRRRGGGGHHHHH

Publicerad 2009-12-06 22:11:19 i Allmänt,

Usch, jag kommer emot nån förbannad knapp på mitt tangentbord och det gör att det inlägg som jag skrivit nästan klart 2 gånger har försvunnit. Puts väck bara så där! Men 2 gånger, ge mig en paus för tusan! Orkade inte ens skriva om det igen. Får ta det imorrn. Morr!!

Idag har jag för första gången gjort en stek. Med termometer i och allt. Lyckades riktigt bra faktiskt. Är så himla kul när man lyckas med nån maträtt som man inte gjort tidigare. Jo, jag vet en liten kockutbildning finns där. Men då hade man en lärare som gick runt och kollade så att allt blev rätt. Men idag gjorde det utan lärare. Nästa projekt blir att använda lergrytan som jag fick Martin att önska sig ett år. Hahah! Den har stått i skåpet sen dess. Har frågat mamma typ 1000 gånger hur jag ska använda den och hon förklarar och så tänker jag att det ska jag göra nästa helg. Men när helgen kommer och maten planeras så tänker jag att nej, det är för svårt. Jag äter det hos mamma istället. ;) Men nu ska jag. Jag lovar. Helstekt kyckling ska jag göra minsann. Och ni ska få veta hur det går!

Efter detta var vi och boxades. Det är så himla kul! Jag blir som förbytt och står nån och skriker och peppar så där så ger jag aldrig upp. Jag måste nog göra allvar i att Martin ska vara min PT. Får se hur det går med det. 

Nu är han iväg och träffar gamla jobbarkompisar från Öret. Kul att han hittar på nåt, men trist för mig att vara hemma själv. Fast helt ärligt så är det riktigt skönt. Det tråkiga är att jag inte har nån att prata med. Ok, jag kollar på tv, men jag brukar kunna prata på rätt bra ändå ;)


2:a ljuset tänt

Och ett dagsljus istället för en chokladkalender :)

Juliga bilder

Publicerad 2009-12-05 17:01:00 i Allmänt,

Har mest legat i soffan idag. Min mage är inte riktigt med, så snabba rörelser som t.ex nysningar eller om jag måste resa på mig gör satans ont, eller om jag går. Inte så kul. Har haft det så här sen i onsdags, men jag väntar ihärdigt på att det ska bli värre om jag ska ringa farbror doktorn. Låter kanske knäppt, men så är det ;) Så soffan har varit min bäste vän idag. Martin, han har städat han. Jag hjälpte till framåt slutet med att vika all tvätt och plocka ur och i diskmaskinen samt att diska det som var. Så så lat har jag inte varit.

Nu ska vi knata hem till Martins bror som fyllde år igår :) Grattis grattis P! Middag och mys med kidsen antar jag att det blir. Får kanske peta i mig en alvedon innan vi går.

Micaela, detta är till dig ;)


Stjärna på fot i vardagsrummet

De nya änglarna och den fina lyktan jag fick förra året av mina fd kollegor

Granen som läckte och fina ljuslyktor på ena högtalaren

Söta tomtebarn

Cool tomte från Sia

Adventsstaken från medeltiden

Min äldsta julprydnad ;)

Min rosa amaryllis, ja den kommer att bli när den slår ut iaf

Lilla fönstret i vardagsrummet är pimpat även det

Här var det jul, här i vårt hus...

Ooooopppss!

Publicerad 2009-12-03 22:07:21 i Allmänt,

Vattnade blommorna medan jag lagade mat idag. Kan inte bara göra en sak i taget utan måste sysselsätta mig med massor. När jag gick och fyllde på kannan med mer vatten undrade jag varför jag fick så konstiga blickar av Barry, men så såg jag att det rann lika mycket utanför som skulle ha varit kvar hos den stackars växten. Blir så när man vattnar för sällan ;) Slängde lite papper inunder så att golvet skulle klara sig och fortsatte till nästa rum. När jag sedan skulle börja tända ljus upptäckte jag nåt som verkligen inte får hända! Jag hade hällt vatten i en kruka med hål inunder. Voine voine. Behöver jag säga att just denna växt stod på en av Martins högtalare? Behöver jag säga att det typ är det värsta som kan hända? Och slutligen, behöver jag säga att jag egentligen inte får ha växter på just högtalarna?

Tänkte väl det. Jag slänger mig efter disktrasan och börjar torka febrilt. Martin var nämligen nere i tvättstugan när detta hände. Flyttar på det tunga schabraket och försöker torka under. Men där är det alldeles för mycket vatten! Flyttar den åt andra hållet, men hur jag än gör så får jag inte bort allt. Funderar på om jag kan låtsas som att det inte har hänt? Men så kommer Martin in genom dörren. Var bara att erkänna ;) Han blev faktiskt inte så arg och tillsammans lyckades vi få bort allt vatten. Men för att vara på den säkra sidan la vi en tidning inunder. Dels för att golvet inte ska resa på sig och för att högtalarna ska klara sig inunder med. Martin ställde till och med tillbaka växten igen ♥

Det önskades lite julbilder, jag bjuder på en liten kattbild. Måste städa först innan ni får se lägenhetens julpynt :)


Hahaha, så himla söta :)

Svårt att bestämma mig!

Publicerad 2009-12-01 22:37:46 i Allmänt,

Helgen passerade snabbt. Som alla helger får man väl lov att säga. Packade upp julen, stakar som inte är så värst fina och stjärnor som lyser korta stunder för att sedan vara svarta. Suck. Tur att min gamla hederliga ängel som jag fick när jag var runt 9 år fungerar som den ska. Hahah! Hittade en massa fint julpynt på stan. Men ska göra som min mamma och bara köpa en ny sak varje år. Fast det är klart, hon har ju mycket mer pynt än mig så jag kanske kan få köpa lite mer. Kanske.

Går in på vårt vinterschema denna vecka så nu stänger vi klockan 18 istället. Så himla skönt. Så här ska vi ha det till februari och då jobbar jag två veckor och sedan är jag ledig och åker till värmen :) Så det är ett tag kvar tills jag jobbar som vanligt igen och när jag kommer hem är det kanske 2 månader kvar tills sommarschemat drar igång och vi stänger klockan 18 igen. Nej, jag klagar inte! Man skulle kunna tro att det är lugnt på hotellfronten nu, men icke. Det är fullt mest hela tiden, kongresser hit och EU-möten dit. Men kul att det händer lite som sagt.

Imorrn är det dax för smyckesbeställning på jobbet igen. Jag har svårt att bestämma mig. Oväntat, icke. Men det är ju för trist att det ska vara så svårt. Och när man väl bestämt sig så har hon hittat på en ny design. Ska i alla fall köpa inte mindre än 5 julklappar denna beställning. Så totalt 6 julklappar kommer att vara därifrån. :) Skoj!

Blev så besviken idag med. Gick till Konsum och skulle köpa bananer. Men kom på att det kunde vara trevligt med lite mörk choklad. Har hittat en ny favorit, Lindt med mintsmak. Den är grön på framsidan. Det är även en väldigt mörk choklad utan någon smaktillsats. Gissa vilken jag fick? Snacka om att jag fick en chock när den ljuvliga smaken av mint inte infann sig. Utan det mest smakade beskt. Jag gillar mörk choklad, men detta var lite väl även för mig. Så den får hamna i nån kaka istället kan jag tänka mig.Ok, kanske inte så jättelika. Men tänk att man bara ser det gröna och snabbt grabbar den i sin väg till kassan. Suck...

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela