kirsten

Sanna mina ord

Juliga bilder

Publicerad 2009-12-05 17:01:00 i Allmänt,

Har mest legat i soffan idag. Min mage är inte riktigt med, så snabba rörelser som t.ex nysningar eller om jag måste resa på mig gör satans ont, eller om jag går. Inte så kul. Har haft det så här sen i onsdags, men jag väntar ihärdigt på att det ska bli värre om jag ska ringa farbror doktorn. Låter kanske knäppt, men så är det ;) Så soffan har varit min bäste vän idag. Martin, han har städat han. Jag hjälpte till framåt slutet med att vika all tvätt och plocka ur och i diskmaskinen samt att diska det som var. Så så lat har jag inte varit.

Nu ska vi knata hem till Martins bror som fyllde år igår :) Grattis grattis P! Middag och mys med kidsen antar jag att det blir. Får kanske peta i mig en alvedon innan vi går.

Micaela, detta är till dig ;)


Stjärna på fot i vardagsrummet

De nya änglarna och den fina lyktan jag fick förra året av mina fd kollegor

Granen som läckte och fina ljuslyktor på ena högtalaren

Söta tomtebarn

Cool tomte från Sia

Adventsstaken från medeltiden

Min äldsta julprydnad ;)

Min rosa amaryllis, ja den kommer att bli när den slår ut iaf

Lilla fönstret i vardagsrummet är pimpat även det

Här var det jul, här i vårt hus...

Kommentarer

Postat av: Micaela

Publicerad 2009-12-08 00:00:34

Åååh, ååååh, ååååh! Så fint och så svenskt och så underbart juligt! Idag snöar det här och på gräset är ett tunt snötäcke, så lite julstämning har vi:)



Kul förresten att du lyckades med steken. Det ger verkligen en kick när man lagat en rätt som man aldrig gjort tidigare och lyckas.



Nu väntar jag på Martin som är på väg hem och skall köpa med mat. Orkar inte laga ngt när jag stod i timmar och donade med bakverk och julmat både fredag och lördag.



KRAM

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela