kirsten

Sanna mina ord

Vad mycket grejer...

Publicerad 2008-06-30 20:31:27 i Allmänt,

Jag har packat, packat, packat och städat idag. Men det känns som att det aldrig tar slut. Fattar det inte. Hur mycket saker kan man ha hunnit samla på sig egentligen? Och hur mycket mer ska det hinna bli innan man dör? Tror att jag ska fortsätta att rensa som om det vore inför en flytt typ en gång om året i fortsättningen. För jag vill då rakt inte att nån annan ska behöva ta hand om en sådan här röra efter mig. Jag menar jag har ju tilloch med börjat att flyttstäda trots att vi bokat B-L till detta, men jag vill inte att hon heller ska behöva ta reda på röran efter mig. Jag skäms för mycket för det. Nu skrubbar jag mig inte gul och blå, men jag fixar lite.

Har rensat min garderob idag med. Usch, vad mycket kläder jag har! Hade jag ingen aning om. Hur kan man egentligen tycka att man ALDRIG har nåt att ha på sig? Fattar det inte. Myrorna kommer att bli överlyckliga, 2 svarta säckar har bara jag fått ihop. Hur blir det när Martin börjat rensa? Han är så mycket bättre än mig på det. En del som sparade jag, det är för dyra saker att lämna där känner jag. Så det ska jag sälja, jag menar är prislappar och grejer på så är det ju lite dumt att lämna det till nån annan som tjänar pengar på det. Speciellt när de får en massa säckar med andra kläder av mig ;)

Åkte ut till Marieberg med och införskaffade en bur till. Annars går det aldrig, katterna är numera för tjocka för att få plats båda två i en bur. Har köpt droger till dem med, så detta ska nog funka. Tänkte testa att ta en tur med dem när jag ska plocka upp Martin vid tåget. Hans sista dag som ensam pendlare. Imorrn är jag med :) Känns himla bra fortfarande. Jag är inte ett dugg nervös. Men när han lämnat mig på stationen och jag ensam ska fortsätta till jobbet, då kommer jag ha puls.

 
Är det verkligen okej att ha så här mycket kläder?!

Mina vänner

Publicerad 2008-06-29 01:47:09 i Allmänt,

Idag  har jag fått veta vilka mina vänner är och det känns himla bra. Då behöver man inte låtsas längre, för det är så det är. Och inget i världen kan få mig att ändra åsikt denna gång. Jag är ledsen, men så är det. Jag vill tacka alla som "tog" sig tiden att pallra sig hit, att visa vad vänskapen är värd oavsett hur gammal vänskapen är. Ni är guld värda och jag kommer att sakna er massor! Det är i vemod man lämnar stan när man har sånna vänner.
 
Er andra finner jag dessvärre inga ord för. Jag är ledsen. Jag har alltid varit en snäll tjej, men det är ingen som varit det tillbaka och nu har jag fått nog. Vill ni inte vara min vän, ha f-n stake nog att säga det till mig. Vill ni endast vara vän med min sambo, ja det är helt okej så länge ni vågar berätta det för mig. Just nu är jag bara så besviken att jag inte vet vad jag ska säga...

Make it work

Publicerad 2008-06-26 22:20:33 i Allmänt,

Känner att det är ett riktigt bra motto faktiskt. Igår började ett av Martins och faktiskt mina favoritprogram Project Runway med Heidi Klum. Jag är kanske inte världens mest modemedvetna person men jag tycker det är skoj med såpor som har lite allvar i sig. Där den som vinner faktiskt kan bli nåt, inte bara nån C-kändis som hänger runt Stureplan och måste hålla sig kvar på alla sätt och vis. Men hur som helst, jag ska ta till mig mottot och få allt att fungera :)

Tydligen får man inte använda pucko som rubrik heller, rätt idiotiskt om jag får säga det. Det är ju inte bara ett skällsord utan en dryck med. Sen när är pucko ett fult ord dessutom? Det är ju inte som att säga CP eller mongo, ord som jag faktiskt aldrig använder som skällsord men som jag vet att många gör. Idiotiskt är det i alla fall.

Idag borde jag ha packat massor, men så blev det inte. Jag har bakat. Ida sa att jag var tvungen att baka jättemycket och samma med Sofia, så jag bakde jättemycket. Sen kom jag fram till att vi kommer vara 11 personer inte 100. Så jag lät Martin smaka en bit av en kaka, så den får jag väl använda när bebis kommer på lördag. Åh, vad jag ska mysa då finns liksom inget annat!

Jag börjar dessutom bli nervös. På tisdag börjar jag. Idag fick jag välkomst mejl. Men det kommer att bli bra detta. :)

Idiot

Publicerad 2008-06-26 11:22:25 i Allmänt,

Usch, ibland känner jag att jag inte riktigt är med, lyset är tänt men ingen är hemma typ. Eftersom det nu är sommartid på hotellet även fast det inte märks vädermässigt så har vi andra tider och ett helt annat upplägg på arbetet. Det är bra tycker jag, det betyder allt som oftast att man får börja lite senare och sluta lite tidigare på kvällarna, sånt är bra. Igår var jag även snäll och ryckte in som frukostvärdinna, det betyder att jag måste koppla hotellet telefon till min mobil för att jag ska höra att det ringer. Inga problem. Bara det att igår glömde jag det man inte får göra. Nämligen koppla tillbaka den...det är inte så bra faktiskt. För det betyder att fyllon ringer mig istället för vårt vaktbolag. Inte så skoj när man ska upp och jobba på morgonen igen. Som tur var ringde de bara en gång. Men sömnen blev ju inte så bra tack vare detta.

När jag kom till jobbet nu på morgonen så kopplade jag om direkt för att inte glömma. Bara det att jag fick rycka in idag med eftersom det var kaos när alla fotbollshulligans-föräldrar skulle äta frukost. Helt okej, men jag får bara inte glömma den där telefonen idag med. Har nu skrivit en stor lapp till mig själv om att den ska kopplas tillbaka. Om inte annat har snart Ida läst detta och hon kan påminna mig om detta sen ;)

Knasig gäst

Publicerad 2008-06-23 20:21:35 i Allmänt,

Jag tror verkligen inte att jag varit med om en knasigare gäst tidigare. Han vill inte komma ner till receptionen för han har inga kläder på sig och det tackar jag visserligen för. Men han kan väl ändå ta på sig kläder, eller? Nej, då ska han istället ringa rill sin vännina som jobbar på taxi för att be henne att komma upp till hans rum med de saker han behöver. Då jag sagt nej eftersom jag är ensam här. Hur troligt är det på en skala att hon kom? Inte alls...

Nu kom han ändå ner vinkade och gick sedan ut, utan att hämta de drickor han ville ha. Ja, jag säger då det. Mycket ska man vara med om. Har dessutom en kvinna boendes här som bodde förra året. Hon är jobbig hon med, men på ett helt annat sätt. Man fattar liksom inte vad hon vill, hon står och mumlar och pekar och ler lite snällt då och då. Själv ler jag tillbaka och nickar som om jag fattar precis vad hon vill. Ja, så är det att jobba på hotell...

Över igen

Publicerad 2008-06-23 17:47:51 i Allmänt,

Det är konstigt hur fort Midsommarhelgen alltid går. Man ser fram emot att få det lite långledigt men så svisch så helgen passerat. Alltid samma sak ;) I år var det dock lite annorlunda, spenderade nästan hela helgen i Köping. Första gången på länge som jag kunnat lämna jobbet och staden åt sitt egna öde, stort tack för det Maria! :) Skulle vara där på fredagen klockan 14, men så blev det inte riktigt. Var där till 15, men mat fanns det kvar ändå det var ju lugnt. Spelade lite kubb och hör och häpna lite fotboll. Jag tror att jag var riktigt duktig på det i ett tidigare liv, jag menar kan man annars lyckas spela det i finskor och vita byxor utan att ramla en enda gång?

Hur mycket vi än drack så tog aldrig den överfulla soptunnan med dricka slut. Helt galet egentligen. Men en otroligt smart idé att fylla en sådan med kolsyreis och sedan bara låta den stå där till allmänhetens intresse ;) Ja, trevligt var det. Nåt jag bara inte förstår med de som bor på landet är att de tror att det är helt okej att ta dit alla sina vänner som också de ska få dricka gratis och äta upp all mat? Himla mystiskt det där, så kvällen hade kanske kunnat sluta lite trevligare än de diskussioner som uppstod. Hur man sedan även kan tro att man kan få sova kvar i partytältet är ju en fråga i sig. Knasgökar!

Blev kvar långt in på lördagskvällen med, men vem kan tacka nej till mer mat och sedan marängsviss till efterrätt? Fick dessutom vara den första att få veta att värdinnan är gravid, så det var ju inte helt fel. Himla mysigt måste jag säga! Nog för att ingen skulle få veta, men har man lätt för att nosa upp hemligheter och folk inte kan hålla tyst så blir det så :) Spännande!

Igår packades det lådor hejvilt, inte mycket kvar nu. Känns himla mysko att det snart är dax för flytt, men samtidigt otroligt spännande :) Nu ska det bara bokas lastbil med och det är inte det lättaste. Får nog hyra en i Stockholm istället, men det löser sig nog.

Martins kumpan

Publicerad 2008-06-19 19:43:03 i Allmänt,

Haha, jag tyckte att den här artikeln var så söt med lille Håkon 3 år.  Just eftersom Martin utsatte sina föräldrar för precis samma sak, eller inte alls egentligen men i alla fall. När han skulle till London för att hälsa på sin syster när hon var au pair där så var han inte så där jättegammal, dock äldre än denne lille man. Han verkligen älskade vapen! Desto mer lika en riktig pistol desto bättre. Han fick tillåtelse av sina föräldrar att välja ut en pistol som då skulle ligga i bagaget som skulle checkas in. Och det gjorde han. Men som den lille pojk han var kom han ju så klart på att det inte räckte med den så han plockade med sig några till, som då hamnade i just handbagaget utan sina föräldrars vetskap.

Men det blev de varse om när Martins väska blev stoppad av vakterna och de började plocka fram den ena pistolen efter den andra. De fick med andra ord gå ut igen för att checka in alla leksakspistoler. Men nu ska vi inte tro att den lille mannen skärpte sig för det. Trots förbud och nerpackning av mamma Karin, så slank den ändock med en pistol i handbagaget när de skulle hem sedan. Blev rätt mycket mer uppståndelse i England om man säger så ;)

Man kan ju undra vad för hyss våra barn kommer att hitta på då inte jag heller var ett särskilt lugnt och sansat barn ;)

Typiskt...

Publicerad 2008-06-18 20:31:18 i Allmänt,

Idag känns det som att jag sov bort nästan hela dagen, men det är faktiskt inte så lätt att gå upp när nån ligger bredvid och bara snosar. Så är det bara. Men jag kom upp så att jag hann med det jag skulle innan jag skulle luncha med Christine och det är huvudsaken. Hann dock irritera mig på den filmklubben vi är med i, för trots att vi sagt nej till månadens film så damp den ner i lådan och det är inte okej tycker jag. Men Martin tyckte det var okej eftersom man kunde skicka tillbaka den om man betalade portot själv. Visst, det är ju bra, men jag vill inte betala den heller eftersom jag vet att jag sagt nej till den! Problemet är bara att jag inte har kvar det mejlet där det står att vi tackat nej och det gör mig ännu mer irriterad eftersom jag brukar spara dem ett tag bara för att man ska ha bevis. Men men, vi får väl se. Jag sa att nu får det faktiskt vara nog, vi plockar ur våra gratisfilmer och sen är det tack och hej för vår del. Jag vet att det är detta de tjänar pengar på att man "glömmer" att tacka nej, men jag är 100% säker på att vi gjorde det. Skitföretag!

Åt himla god lunch med Christine med, souvlaki med klyftpotatis och tzatziki, mumma! Direkt efter det begav jag mig till jobbet för avtackning. Så då var det bara att hålla god min och fortsätta att äta. ;) En otroligt fin tavla fick jag, mycket glad för den :) Kommer passa helt perfekt i den nya lägenheten.

Chefen var på ypperligt bra humör idag med, sånt är alltid uppskattat! Han sa till och med till mig att stänga lite tidigare eftersom alla kommit. Sånt gillar jag med ;) MEN, tror ni inte på själva f*n att det kommer ner gäster och sätter sig nu för att kolla på fotbollen. Det gör mig absolut ingenting, men de sitter bara där de handlar nada i baren eftersom de ska upp tidigt för att köra hem. Tycker liksom att de lika gärna kan sätta sig på sitt rum då! Det är ju dessutom mycket bättre TV och bild där uppe dessutom...irriterande. Men så är det. Bara att hoppas på att man kan få dem att gå, en har ju trillat bort så de andra går nog snart med eftersom frun ser riktigt frusen ut ;) Jaja, den som lever får se...

7 dagar kvar

Publicerad 2008-06-17 21:12:13 i Allmänt,

Kan inte riktigt minnas när jag var så här trött sist? Jag vet att jag är en trött människa, men nu vill jag verkligen bara krypa till kojs och sova i 100 år känns det som! Nog för att jag bara sov cirka 2 timmar natten till igår och satt uppe och väntade på att få hämta hem Martin till halv ett inatt. Men jag har ju sovit massor inatt och då menar jag massor. Jaja, det är snart långledigt och kanske att man får en möjlighet till att vila upp sig, eller inte ;) Blir nog en hård helg skulle jag tro...med lite bebismys på toppen!

Kan inte heller riktigt fatta att jag efter 6 år på hotellet endast har 7 dagar kvar. Det är liksom nedräknig på riktigt nu. Men jag tor ändå inte att det kommer att gå in ordentligt förens jag sitter på tåget för att åka till min nya arbetsplats. Spännande! Men oj så nervöst!

Imorrn blir det först lunch med Christine och sedan avtackning på jobbet. Blir trevligt det :)

Nu ska jag fortsätta att fundera över  vad som ska förberedas inför flytten...mycket att tänka på vill jag lova...

Ynka 30 minuter

Publicerad 2008-06-16 21:30:53 i Familj,

Ibland blir jag bara så förbannad. Jag kan inte rå för det, men så är det. Martin var iväg på ett case idag, han skulle vara medlare mellan ett företag och dess kunder om jag fattade saken rätt. Så igår kväll drog han iväg till Stockholm eftersom hans plan till Ö-vik skulle gå vid halv sju på morgonen eller så. Alltid lika tråkigt att vara kvar hemma, men det är ju inte mycket att välja på.

Hur som helst bestämde han med sin mamma att de tillsammans skulle åka från Stockholm idag, då han inte ville tränga sig på hos sin bror som blev pappa igår för andra gången! De blev klara tidigare än vad de trodde men inte fick de boka om sina biljetter inte! De fick snällt gå och vänta på att få åka iväg med det sena planet eller välja att köpa nya. Så idiotiskt så det finns inte. Hur som helst ringer han då sin mamma för att styra upp allt, men inget svar. Han går på planet och gör som man ska, stänger av sin telefon. När han sedan landar på Arlanda och sätter igång sin telefon får han veta att hon redan åkt, för att han inte svarade?! Okej, hon visste ju att han skulle flyga. Nej, men då vart bilen plötsligt full för hans syster med barn var med. Jo, jag tackar jag. Det är kul när ens familj kan vänta 30 minuter extra.

Detta innebar att jag här hemifrån fick boka och trixa med tågbiljett till ett tåg han inte får ta med sitt pendlarkort, betala och fixa och sen när han väl är framme på stationen så missar han det! Allt för att hans familj inte kunde vänta ynka 30 minuter! Till saken hör att hans mamma tog med hans packning, så han kan inte stanna i Stockholm, dels för att han inte har några kläder med sig för detta och för att han inte har nånstans att bo. Så min stackars man kommer hem tolv inatt! Och går upp igen halv fem imorgon bitti...bara för att de inte kunde vänta ynka 30 minuter...

Missförstå mig inte, jag älskar hans familj, men ibland blir jag bara så trött...

Förbjuden kärlek

Publicerad 2008-06-16 08:18:49 i Livet,

Oj, tillbaka på jobbet efter ytterliggare en alldeles för kort helg. Förstår liksom inte riktigt var de tar vägen. Men så är det. I fredags var det meningen att det skulle vara födelsedagsfest, men så blev det inte och jag är nog rätt nöjd med det ändå eftersom det skulle bli utgång på lördagen med. Så då var vi bara hemma och gjorde nada.

Lördag betydde sovmorgon och det tog vi oss en. Sen var det handling som stod på schemat, inte så vidare värst roligt men det är sånt man måste göra för att kunna leva. Spatserade upp på stan för att lämna in en engångskamera som vi fotat fiskar med i Thailand. Pinsamt att den legat så länge, men så är det. Kollade upp datorer och handlade jordgubbar.

Lagade mat och fräschade till oss, sen var det dags för party. Lånat ut vår lägenhet till min bror som är hemma på besök för att han skulle kunna hålla till nånstans och då blir man ju liksom bjuden. En daiquiri senare och ett x antal drinkar hamnade vi på Frimis, dock efter cirkus en halvtimmes kö. Det är aldrig roligt att stå i kö, men det är snäppet värre när man är kissnödig! I vissa fall skulle jag inte ha några som helst problem med att vara kille en stund ;)

Hittade en del gamla vänner som jag inte träffat på år! Skällde lite för jag tycker att man ändå kan ha vett nog att svara på sms och så...jag vet dock anledningen till att han inte vill/kan höra av sig och det är jobbigt så att det gör ont i mig. Bättre kille finns inte, men han råkar vara kär i fel tjej, nämligen mig. Paniken man får av den känslan är enormt jobbig, när man sedan ser de ledsna hundögonen vill jag bara gråta. När man sedan får höra att han inte känner sig god nog åt mig så bara undrar jag vad felet är? Skulle jag vara fri och ledig så skulle jag finnas där, det vet han och det vet jag. Har många gånger sagt att i nästa liv är det du och jag. Men jag tror inte att det går in riktigt, för han vill det nu och inte sen.

När en människa är så pass onykter så är det ju inte heller så kul. Att se när nån desperat försöker få napp. Utan att lyckas för att man är just för onykter så är det ju inte det lättaste att få den personen att förstå att det är fel. När man vet att personen i fråga inte vill göra just på det viset. När personen sedan får panik när denne får veta att jag kommer att flytta så undrar jag bara varför har du inte hört av dig tidigare? Jag vill vara din vän, men mer går liksom inte. Du vet att jag har Martin och så kommer det att förbli.

Jag bara känner att det är tur att Martin är så tolerant. Trots att jag liksom aldrig kom ifrån den här killen så var allt han hade att säga, så länge det är mig du går hem med...♥

Vättern

Publicerad 2008-06-13 17:51:01 i Livet,

♥Sorligt är det men i år ska jag inte cykla detta lopp. Kanske rätt bra egentligen eftersom jag absolut inte är tränad för att klara av en sådan utmaning. Har ju liksom inte tagit mig runt när jag varit någorlunda tränad heller så det är ju bra med den saken. Men det funkade ju inte att betala in anmälningsavgiften eftersom vi verkligen inte hade råd med det i vintras när allt skulle sparas till Thailand. Jag är inte bitter ;) Men det hade varit så himla skoj, det kan tyckas knasigt att man tycker att det är skoj att sitta 14 timmar på en cykel. Men det är liksom stämningen, svuschen i ljudet när det kommer en klunga på 30 pers och schvischar förbi en. Nästa år vet jag ju att jag kommer att få cykla men det är ändå den där känslan man får när man så gärna vill vara med nu, man känner den där avundsjukan komma smygande. Vädret påminner dock rätt mycket om förra året. Regnade nästan hela fredagen, var skitkallt på natten för att bli en helt underbar dag på lördagen. Så jag önskar alla ett stort lycka till och lite tur med vädret!

Hade inte haft tid att ta ledigt heller för detta lopp. Måste liksom jobba in i det sista nu. Har 9 arbetsdagar kvar och det känns lite vemodigt faktiskt. Men det kommer att bli bra.

Väntar återigen på att min bror ska höra av sig. Skulle vara fest idag, men han har ingenstans att ha den. Så vi får väl se vad som händer och sker. Skulle allra helst ligga hemma och kolla på film. Men man kan kanske inte få allt. ;) Aja, ska ta hand om disken nu, fast jag egentligen inte borde. Mina långfingrar är helt f*cked up. Vet inte vad som är problemet och inte vårdcentralen heller, men antar att jag borde ligga i lite mer. För så här kan jag bara inte ha det, gör för jäkla ont liksom.

Vill även passa på att tipsa om en för jäkla bra radiokanal som jag hittade av en slump förra veckan när jag åkte till Stockholm. Så klart finns den endast där, men det går ju som tur är att lyssna på webradio. Lite dance och lite oldies, himla skön kanal i alla fall. Enjoy! Stockholms enda dansgolv 

Idol

Publicerad 2008-06-12 18:47:01 i Musik,

Ja, så här kan det låta på en audition i Kazahstan

http://www.youtube.com/watch?v=e6kRD0_qTbc&feature=related

Rätt coolt att han gör det själv ändå :)

Min roliga granne

Publicerad 2008-06-11 09:24:53 i Livet,

Jag lyckades få till kvällsmaten tillslut igår. Men det blev lite senare än vad jag tänkt men så fick jag ju bjuda lillebror på mat med och det är ju alltid trevligt :) Hann inte ses så där jättelänge men det blir ju så när han är hemma så kort tid, då är det många man ska hinna träffa.

Slapp se fotbollen igår med, lucky me. Det är inte så att jag inte gillar sport, men jag pallar inte att sitta och kolla så länge. Jag väntar hellre tills de kommer till final och det börjar bli spännande. Kollade lite i pauserna på de andra progammen istället och när det var slut lämnade jag Martin i soffan så att han kunde kolla. Men det känns liksom inte som att man missar det ändå. En av våra grannar älskar sport och det missar man inte. Det är rätt lyhört hos oss, men inte så att man hör allt dock men är det nån match han vill se så hör man det. Igår när Zlatan gjorde sitt mål satt han och skrek i ungefär 5 minuter. Jag skojar inte, det var i former som där satt den och yeeeeees, och sen en massa vrål bara, plus att han stampar som en galning i golvet.Till saken hör ju att detta mål kom ju runt 22 då det ska vara tyst, när det andra målet kom var klockan lite mer och det var samma visa igen. Det är himla tur att man inte går och lägger sig för tidigt ;)

Vi har dessutom påpekat detta för honom för nåt år sedan när han var hos oss på en fest. Men jag tror att han glömt bort det. Men förut var det värre, för då satt han så på sina fester och gapade och stampade. Men sen han fick sig en tjej så är han lugnare. Komiskt det där ;)

Vilken sabla tid det ska ta?!

Publicerad 2008-06-10 19:37:07 i Livet,

Sitter här och väntar på att min bror som är hemma på besök från London ska komma över. Det har jag gjort sen klockan 18 ungefär. Jag börjar tycka att det är så där lagom lattjo. Inte för att jag har nåt bättre för mig, men när jag ringde andra gången för att kolla om han var på väg så bad jag honom handla åt mig på vägen. Detta var för en dryg timme sedan och jag väntar fortfarande. Det som är jobbigt med att vänta är att jag måste ha det han ska handla i maten och jag börjar bli hungrig nu...Men jag antar att han är på väg nu eftersom han inte längre är inloggad på msn.

I torsdags för att fira min lycka över det nya jobbet köpte jag ett par nya skor som jag verkligen blev helt kär i. OK OK ni tycker jag är galen jag förstår det, men jag är inte värre än Celine Dion för hon har faktiskt mellan 2000-3000 par, hon vet inte själv liksom. Jag har inte alls så många par. Långt ifrån. Men jag tyckte liksom att jag var värt nåt för att jag var bra. Att jag hade så sabla ont i fötterna av alla skor jag hade med mig till Sthlm hör inte hit ;) Men så här ser de ut

Fast de är bruna...bara det att de inte fanns på bild...

Jag är ju en riktig jubelidiot måste jag ju säga...jag satte igång spisen innan jag gick hit och satte mig. Bara det att jag glömde bort det och nu är plattan varm vill jag lova! Knas!

Lucky me

Publicerad 2008-06-09 17:46:53 i Jobb,

Oj, jag är riktigt dålig på att uppdatera till allas stora förfäran. Jag vet att ni är många som väntat ;) Men är det så fint som det varit de senaste dagarna så är ju inte datorn första stället jag väljer att sitta vid. Nog för att jag haft soleksem över halva kroppen de senaste dagarna och för det mesta suttit inne så har jag valt annat som är roligare att göra ;)

I torsdags var i alla fall den stora dagen. Jag begav mig till huvudstaden för mig själv då jag var tvungen att ha med mig bilen, finns inget som är så tråkigt att köra runt själv. Men det gick bra, jag tig mig fram helskinnad. Kom fram i god tid dessutom så jag hann flanera runt på Kungsholmen innan jag skulle in till min intervju. Nånstans däremellan hann det andra jobbet ringa och be mig ringa upp dem eftersom jag naturligtvis inte hörde när telefonen ringde, fattar inte att det ska vara så svårt att höra den ibland. Men hur som helst så valde jag att inte ringa upp dem för att göra det lite senare.

Intervjun gick fint, fick mig en rundtur eftersom jag aldrig varit där tidigare. Jag fick se ETT rum ;) Men det var ju fint i alla fall. Sedan blev det några timmar på stan, jätteskoj att gå runt själv, verkligen. Men det var en hel del folk så helt ensam var jag ju faktiskt inte. Fulla studenter och en hel del turister. Ringde det andra hotellet som inte hade tid med mig och bad om att få ringa upp. Men inte ringde de när de sa att de skulle ringa...utan intervjuhotellet hann ringa först och gav mig tjänsten! Tjänsten jag ville ha. Himla bra det! Kort därefter ringde det andra hotellet och gav mig den tjänsten med, men då fick jag snällt tacka nej. Så nu är både jobb och bostad fixat. Härligt!


Nu ska jag bara få min chef att vara med på noterna med. Det kommer inte att bli lika lätt märkte jag när jag pratade med honom i telefon. Jag var både dum och tänkte helt fel...ska bli himla skönt att slippa detta ställe måste jag säga. Nåt jag ångrar är att jag inte skriftligt har att han lovade att jag kunde gå när allt var uppstyrt med jobb för min del. Men jag vet att det är många som hört det, men det skulle underlätta att jag hade det på papper. För då hade han inte kunnat hålla mig kvar som risken är nu...Trots att jag har världens bästa tjej som bara står och väntar på att få hoppa in och börja jobba. Åh, jag hoppas att detta löser sig. Skulle visst ta oss ett snack imorrn...då jävlar ska jag vara förberedd det är en sak som är säker...


Men jag är glad ändå. Måste hålla humöret uppe :)

Skrämmande

Publicerad 2008-06-04 17:09:56 i Livet,

Usch, var hos frisören förut och gjorde mig lite sommarfräsch så där. Kände att det var dags för färg i mitt solblekta thailandshår så här två månader efter hemkomst. Så nu är det bara att vänja sig vid att vara blond och ca 1000:- fattigare. När jag gick därifrån var mobilen smockad med meddelanden från både jobb och mamma. Jobbet klarade jag av fort, mamma ska jag träffa senare men så såg jag ett nummer jag inte kände igen.

Men jag hade mina aningar, kände vagt igen numret från samtalet till jobbet igår. Skyndade mig hem och sökte på hitta.se, och visst var mina aningar rätt. Det var hon från det andra jobbet jag sökt, det som jag redan varit på intervju för. Har inte ringt upp heller, fanns ju inget meddelande som bad mig göra det så jag antar att de ringer inom kort igen. Men vad tusan svarar jag??? Jag vill ha jobbet ska på imorrn, men tänk om jag då svarar nej till detta och inte får det imorrn? Då är det ju inte så skoj. Hoppas på att de inte ringer förens imorrn igen ändå.

Jag vet ju inte ens vad det gäller egentligen, kanske bara ska säga att jag inte fick det...vad vet jag? Men om det nu skulle vara som så att jag fått det, kan man då svara att man vill ha betänketid? Åh, vad krångligt...

Nu väntar i alla fall traditionen med marknadsafton. Blir trevligt det!

Klant!

Publicerad 2008-06-03 16:44:02 i Jobb,

Usch, jag känner att jag nyss gjorde bort mig riktigt ordentligt! De ringde från det jobbet som jag var på intervju för några veckor sedan och ville prata med min chef. Han var inte inne så hon pratade lite med mig istället. Jag fick ett svar från henne igår som jag väntat på i en vecka och kände då att det inte var nån mening med att jag svarade henne direkt heller i och med att jag redan svarat att jag intresserad. Men så frågade hon ju det så klart nu med och jag svarade att visst var jag det, men att jag även sökte andra jobb. Hur klantig får man vara?

Tänk om det nu inte skulle bli nåt med det jobbet som jag ska på intervju på och så får jag inte detta heller för att jag är så klantig. Men å andra sidan är det ju nåt hon måste förstå med. Svarar man inte på ett viktigt mejl på över en vecka så börjar man ju, om man inte redan gjort det, söka andra jobb. Så så klantig kanske jag inte var ändå ;) Men det är bara själva känslan av att ha gjort bort sig lite. Men det kan ju också skynda på deras beslut något. Aja...

Kan detta vara bra?

Publicerad 2008-06-02 11:19:48 i Livet,

Så här stod det i mitt veckohoroskop idag:

* Veckans tema: "Tur"

Nu är tiden extra tursam för att utforska möjligheter inom jobb och karriär. Drömmar kan plötsligt slå in, bara du vågar ta initiativen!

* Veckans bästa: Nytt hopp
* Veckans sämsta: En känslig situation
* Råd: Tro på dig själv

Jag känner att det är skrivet för mig för en gångs skull. Inte alltid det stämmer med just horoskop, men detta är kusligt. Jag menar jag ska på en ny intervju på torsdag, ett jobb jag vill ha och som jag drömmer om att få. Rådet är också nåt som jag nästan fått skrivet i pannan de senaste veckorna. Att jag måste våga tro på mig själv, att jag faktiskt är duktig. Så ja, vi får hoppas helt enkelt. Det vore så skönt att få detta jobb, jag menar jag skulle då inte ens behöva byta tunnelbana utan endast åka typ två hållplatser! Perfa ju!

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela