kirsten

Sanna mina ord

Vad mycket grejer...

Publicerad 2008-06-30 20:31:27 i Allmänt,

Jag har packat, packat, packat och städat idag. Men det känns som att det aldrig tar slut. Fattar det inte. Hur mycket saker kan man ha hunnit samla på sig egentligen? Och hur mycket mer ska det hinna bli innan man dör? Tror att jag ska fortsätta att rensa som om det vore inför en flytt typ en gång om året i fortsättningen. För jag vill då rakt inte att nån annan ska behöva ta hand om en sådan här röra efter mig. Jag menar jag har ju tilloch med börjat att flyttstäda trots att vi bokat B-L till detta, men jag vill inte att hon heller ska behöva ta reda på röran efter mig. Jag skäms för mycket för det. Nu skrubbar jag mig inte gul och blå, men jag fixar lite.

Har rensat min garderob idag med. Usch, vad mycket kläder jag har! Hade jag ingen aning om. Hur kan man egentligen tycka att man ALDRIG har nåt att ha på sig? Fattar det inte. Myrorna kommer att bli överlyckliga, 2 svarta säckar har bara jag fått ihop. Hur blir det när Martin börjat rensa? Han är så mycket bättre än mig på det. En del som sparade jag, det är för dyra saker att lämna där känner jag. Så det ska jag sälja, jag menar är prislappar och grejer på så är det ju lite dumt att lämna det till nån annan som tjänar pengar på det. Speciellt när de får en massa säckar med andra kläder av mig ;)

Åkte ut till Marieberg med och införskaffade en bur till. Annars går det aldrig, katterna är numera för tjocka för att få plats båda två i en bur. Har köpt droger till dem med, så detta ska nog funka. Tänkte testa att ta en tur med dem när jag ska plocka upp Martin vid tåget. Hans sista dag som ensam pendlare. Imorrn är jag med :) Känns himla bra fortfarande. Jag är inte ett dugg nervös. Men när han lämnat mig på stationen och jag ensam ska fortsätta till jobbet, då kommer jag ha puls.

 
Är det verkligen okej att ha så här mycket kläder?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela