kirsten

Sanna mina ord

Inte många timmar kvar nu...

Publicerad 2008-02-19 16:41:44 i Resor,

Nej, nu bär det snart iväg. Sitter i Solna för tillfället hos Martins bror, med andra ord min svåger ;) Har dumpat alla vintersaker här nu och sitter och väntar på att taxin ska komma. Fast pris till Arlanda och allt, men fan vad knasigt det kommer att kännas att trava ut i tygskor och en tunn collegetröja. Men men, snart blir det varmt och skönt ;)

Är otroligt nervös! Men det kommer att bli bra det. Tror jag i alla fall, alla säger det ;) Så är det nåt ni vill ha från tax freen, säg till runt påsk. För då kommer jag hem ;) men vette katten om jag orkar släpa på större saker. Ryggen knäcks redan som det är ;)

Kommer sakna er alla där hemma med!  Tack för alla fina sms, jag blir ju alldeles rörd!

Resfeber

Publicerad 2008-02-18 19:10:26 i Resor,

Ojoj, imorrn bär det verkligen av. Resan som så länge plannerats ska äntligen bli verklighet. All shopping och alla förberedelser ska nu komma till användning. Det pirrar i hela kroppen och jag glömmer nästan bort hur man andas! Men det är precis så det ska kännas. Spännande och en aning nervöst. För vad är det som väntar efter den långa flygresan. Kommer det att bli skoj eller kommer allt att sluta i kaos, kommer jag hem som gift eller som singel hahha ;) Ni kan vara lugna för att det sista jag lovar, kommer varken att komma hem som gift ELLER singel ;) Ska snart iväg och fixa det allra sista, lite godis, lås till väskorna och en och annan tidning. Men för att kunna göra det måste Martin komma hem. Han sitter på det där sabla tåget. Skoj för honom att ändå få åka sin tripp imorrn, men denna gång med sällskap.

Har fört över 4 ljudböcker, plus att jag ska ha med mig hm tror att det är 5 böcker. Undrar om det räcker? Ni som känner mig på "riktigt" vet att jag lätt kan plöja en bok på en dag om tiden finns. När jag åkte utomlands med la familia när jag var liten hade jag med mig ett mindre bibliotek plus några tidningar. När mitt tog slut, ja då fortsatte jag med min brors eller mina föräldrars böcker. Men det ska nog räcka. Nu ska det bara fixas med musik med, har ju ändå 2 GB kvar. Men det måste Martin hjälpa mig med, jag kan ju, men det svåra är att veta vad de bra sångerna heter. Den biten är ju inte så lätt när han har fixat playlisten i datorn. Well well, det blir bra.

Usch, jag mår nästan illa! Åh gido gido...Vet inte hur mycket jag kommer att vara här, men annars finns jag här under namnet Camika. Hoppas att ni får underbara 5 veckor! För det ska jag ha!

Over and out!

Allt är klart!

Publicerad 2008-02-16 14:50:15 i Familj,

Har idag handlat det sista, en rakskum ;) Anledningen till att jag köpte den var att jag vill ha minsta möjliga förpackning med mig och denna är liten. Med tanke på att jag inte är riktigt helnöjd med vaxningen heller så måste det ju rakas lite. Annars kommer Martin aldrig att sluta kalla mig för lurvas. Var en hel del sånt innan jag var iväg och det är inget skoj ;)

Snart kommer Martins familj på besök. Ska fika lite innan de drar norrut. Åker till Åre ikväll. Trist dock att vi inte kan följa med, men det hade känts rätt löjligt att följa med och sen kunnat åka en dag för att sedan åka hem igen för att åka till nästa resemål. Så vi blir hemma. Men det är ju trist att missa allt mys de kommer att ha. Så det blir bra med lite fika snart :)

Var iväg till Lek & Buslandet med Ella igår. Var himla trevligt! De hade invigning, var egentligen meningen att chefens fru skulle gå men eftersom de åkte till Sälen igår så funkade det inte. Så jag och Ida skulle gått, men hon blev tvungen att jobba. Så jag agerade barnvakt och passade på att leka lite. Skoj att själv kunna vara med och leka och inte bara sitta och kolla på. Men vissa stationer eller vad man ska kalla dem är inte de lättaste för vuxna att passera. Inte så skoj att säga till barnen att sorry men jag kommer inte förbi. Eller så är det precis vad de vill ;) Gratis glas och läsk var ju inte fel heller för lillstumpan. Men att äldre barn inte kan akta sig lite! De förstår inte att de mindre barnen faktiskt inte är lika snabba eller smidiga, utan står bara och skriker att de ska flytta på sig. Vad är det för sätt? Sa till några ungar faktiskt. Trängde sig och så. Kommer att bli en monstermorsa jag ;)

Nej, ska kanske inte sitta här längre. De kommer ju snart :)

Vaxning

Publicerad 2008-02-14 23:22:39 i Livet,

Jag lever fortfarande! Var inte alls så farligt som jag trodde att det skulle vara, såg framför mig hur jag bara skulle ligga och skrika som en stucken gris. Men det var som att dra av ett plåster, lite ondare men själva känslan var den samma. Himla skönt att bara ligga där och bli omhändertagen. Är dock inte så nöjd med resultatet, men man får kanske ge de det några gånger så blir det kanske bättre. Nu inte sagt att det är nåt jag planerar. Måste hur som helst ändå packa med rakhyveln :) Borde faktiskt när jag tänker på det göra en packningslista. Så kan jag bocka av allt eftersom. Blir bra det.

Ska bara ta kortet till mitt ungdomspass. Tillhör faktiskt den kategorin ett litet tag till :) Ska även hinna med ett besök på nya lekhuset här i stan, tar med Martins systerdotter och förhoppningsvis Ida. Ser dock mörkt ut...ska även hinna fira Lisa som fyller 25 imorrn, fira min kusin som fyllt 30, fika med svärföräldrarna och svågern och svägerskan, äta middag hos mina päron, tvätta, visa Johanna runt i lägenheten och PACKA! Undrar hur jag ska hinna med allt?!

Mitt första steg borde vara att gå och lägga mig och det ska jag göra nu, adios!

Nervös!

Publicerad 2008-02-13 11:15:16 i Livet,

Oh, my vad har jag gett mig in på?! Börjar känna att jag ångrar detta starkt! Om cirkus en timme ligger jag där i stolen eller vad man nu får att tillgå, pulsen kommer att slå i minst 320 och svetten kommer lacka. Men vill man vara fin får man lida pin. Så är det. Det jag ska göra för er som undrar är att vaxa benen och bikinilinjen. Yippie. Tyckte att det var en bra idé då jag ska vara borta så pass länge och att jag då slipper en liten del av packningen. Men just nu känns det inte lika kul. Har fått en hel del fina beskrivningar om hur jag kommer att se ut efteråt. Jag kommer att se misshandlad ut minst sagt. Aja, jag återkommer senare med om hur det gick. Nu ska jag leta reda på Valium eller liknande ;)

Träna mera!

Publicerad 2008-02-10 20:02:33 i Träning,

Usch, när klockan ringer på tok för tidigt för att vara en söndagmorgon så börjar man undra om man är riktigt riktig i huvudet. Är det verkligen värt att masa sig upp ur den sköna sängen för att ta sig till gymmet? Ja, faktiskt! Hade nada lust när jag vaknade och sa det till Martin minst en miljon gånger fram tills dess att vi plockade upp mami, då är det säkrast att inte klaga högt, eller vad säger du lillebror? Men väl på gymmet så flög mina fötter över löpbandet, lyckades ta mig längre än förra gången. Så se upp mamma, jag kommer att bli ett hot i din utmaning! Lyfte lite skrot, lyckades höja några maskiner vilket gör mig grymt stolt! Jag börjar få muskler igen ;)

Väl hemma deckade vi helt och hållet, men det är väl så en lat söndag ska få vara? Åkte hem till päronen vid 17 och manglade vår tvätt, eller ja den kasse med lakan. Tycker att Johanna ska få ett trevligt boende här under de 5 veckor vi är borta. ;) Fick lite VV-sallad med. Massa mums ju! Måste ta och köpa mig en matberedare när jag kommer hem, eller kan man önska sig en sådan när man fyller 25? Richards kompis Majas mamma (lång förklaring) berättade att hennes äldsta dotter fick en symaskin när hon fyllde 25, visserligen nåt jag själv behöver, men jag behöver även en matberedare och det är ju lagom vuxet liksom.

Nåt mer har jag inte gjort idag. Förutom att skaffa min bror ett jobb i London. Vill han ha det kan han börja på tisdag! Känner mig grym! Kanske ska börja ha en förmedling här hemma i vardagsrummet och sköta det med mina kontakter på bortaplan ;) Bara han kunde höra av sig nån gång. Undrar dock varför man inte kommer fram på det engelska numret??? Aja, han ringer nog snart ;) Om han inte är för bakis då, heheh.

Nu ska här kollas på tv. Kanske klämmer nån film med :)

Mer handling

Publicerad 2008-02-09 14:53:19 i Livet,

Nu är det inte många dagar kvar innan vi åker. Börjar känna lite smått att det faktiskt närmar sig och att paniken börjar komma. Fortfarande är det dock rätt overkligt att vi faktiskt ska åka och att vi ska vara borta så pass länge. Men det ska bli så himla skönt att få komma till värmen ett tag. Känner att jag behöver komma bort, få lite perspektiv på allt med och då inte bara jobbet. Jag kan ta att jag själv är trött och arg men att det sedan visar sig att den vreden jag har över saker är ännu värre hos Martin, orden är ännu hårdare. Ja, då vet jag att det inte står rätt till. Det är inte bara jag som tycker att det blivit fel. Så just därför ska det bli skönt att komma härifrån lite, så får vi se om det blivit till det bättre när vi kommer hem. Ja, ni behöver inte oroa er på nåt sätt att vi är osams eller så för det är vi verkligen inte, så de spekulationerna är bara att lägga ner ;)

Har varit uppe på stan och fixat en del inför resan. Nu är det inte mycket kvar alls. Bara lite småplock. Lite ska inhandlas nu när vi ska till Coop. Måste bara få bort mitt illamående. En sak vet jag, idag var sista gången jag åt på Bredbar...en skagenröra som endast innehåller majonnäs, rödlök och låtstas räkor (sånna i spad) kallar inte jag skagenröra. Urk...mår fruktansvärt illa. Inte bara maten som var si så där, de hade noll ordning, dukade inte av borden trots att de inte hade nåt att göra och nej jag blev besviken idag!

Ikväll är det första delfinalen i Melodifestivalen med, hinner se 2 innan vi åker. Trist för en sån schlagerfantast som mig ;) Aja, jag ska nig försöka pallra mig iväg och handla...om jag bara inte mådde så illa...

Tjejsnack v 6

Publicerad 2008-02-07 10:36:14 i Tjejsnack,

Astrid Lindgren


Har du läst mycket av Astrid Lindgrens böcker och/eller sett många av hennes filmer?
Ja, men det är helt klart att jag har :) Har sett alla och läst alla böcker. Tror till och med att jag har dem alla.


Vilken/vilka favoriter har du?
Lotta på Bråkmakargatan gillar jag, Barnen i Bullerbyn, Kajsa kavat...oj, jag gillar faktiskt alla!


Vilken Astrid Lindgren-figur kan du absolut inte med?
Jag klarar av alla. Men jag minns att jag var livrädd för Karlsson på taket. Han såg så skum ut!


Vem av Astrid Lindgren-figurerna är du mest lik?
Ja, det beror ju på om man ser till utseende eller sätt...man har nog lite av alla i sig.


Vem av Astrid Lindgren-figurerna skulle du vilja vara? Varför?
Pippi, tänk att vara så stark!

http://mlilja.net/tjejsnack

Shopoholic

Publicerad 2008-02-02 17:24:02 i Livet,

My my my, den dagen jag lär mig att hålla i pengar kommer klockorna att stanna. Nej, så illa är det inte. Men jag har verkligen hamnat i nån jag-måste-verkligen-ha-just-den-där-saken yran. Hittar nåt varje dag nu när jag går in i en affär. Dock inte när jag skulle få välja ut ett smycke i femårs present. Nej, då fanns det minsann inget jag fastnade för. Aja, får kolla mer på det nån annan dag. Fick i alla fall ytterliggare en av HM´s against aids tröjor, så snart äger jag alla ;) Dock inte den jag allra helst ville ha tyvärr. Så detta får kompensera det hela. Haha! Fick även ett par jättefina öppna ballerinor, alltså de är öppna i tån och som gjorda för Thailand. Hehe!

Åt även en god lunch på stan, på Coffeehouse by George, deras saffransris är helt gudomligt! Mumma! Efter det gick vi in på Stadium och införskaffade en mycket smart reseplånbok. Innehåller sovkudde, öronproppar och ett sånt där kinky ögonskydd som man ska ha när man sover. Blir bra det. Plus ett regnskydd till min väska eftersom det inte följde med ett sådant.

Har även hunnit med att handla mat, väldigt skoj på dessa isbelagda gator. Behöver jag säga hur skönt jag tycker att det ska bli att komma till värmen?! Nog för att jag gillar snö, men detta är inte snö. Detta är slask som inte gör nån människa lycklig...bara att hoppas att Vägverket inom kort beger sig ut på gatorna och tar bort skiten.

Ska ut och käka ikäll med, fanns dessvärre inte plats för oss på Wongs så det blir nog Coco Thai istället och deras grymma buffé. Problemet är ju att man inte får friterad banan med glass då ju ;)

Tjejsnack v 5

Publicerad 2008-02-01 09:14:20 i Tjejsnack,

Mående

Hur mår du idag?
Sådär, otroligt yr och illamående

 
När var du sjuk senast?
Hm, nu ;)

 
Vad är det värsta i sjukdoms/skadeväg du provat på?
Provat på? Allt är ju jobbigt precis när man har det egentligen. Men att ha riktig migrän är aldrig roligt...


När hade du senast en riktig må-toppen-period?
 Så länge jag är frisk brukar jag ha det. Inget blir ju liksom bättre av att man deppar ihop.

Vad får dig att må bra?
Att mina vänner och familj mår bra. Och att jag själv gör det förstås och att man gör nåt skoj ibland, nån liten resa eller så :)

http://mlilja.net/tjejsnack/

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela