kirsten

Sanna mina ord

Resfeber

Publicerad 2008-02-18 19:10:26 i Resor,

Ojoj, imorrn bär det verkligen av. Resan som så länge plannerats ska äntligen bli verklighet. All shopping och alla förberedelser ska nu komma till användning. Det pirrar i hela kroppen och jag glömmer nästan bort hur man andas! Men det är precis så det ska kännas. Spännande och en aning nervöst. För vad är det som väntar efter den långa flygresan. Kommer det att bli skoj eller kommer allt att sluta i kaos, kommer jag hem som gift eller som singel hahha ;) Ni kan vara lugna för att det sista jag lovar, kommer varken att komma hem som gift ELLER singel ;) Ska snart iväg och fixa det allra sista, lite godis, lås till väskorna och en och annan tidning. Men för att kunna göra det måste Martin komma hem. Han sitter på det där sabla tåget. Skoj för honom att ändå få åka sin tripp imorrn, men denna gång med sällskap.

Har fört över 4 ljudböcker, plus att jag ska ha med mig hm tror att det är 5 böcker. Undrar om det räcker? Ni som känner mig på "riktigt" vet att jag lätt kan plöja en bok på en dag om tiden finns. När jag åkte utomlands med la familia när jag var liten hade jag med mig ett mindre bibliotek plus några tidningar. När mitt tog slut, ja då fortsatte jag med min brors eller mina föräldrars böcker. Men det ska nog räcka. Nu ska det bara fixas med musik med, har ju ändå 2 GB kvar. Men det måste Martin hjälpa mig med, jag kan ju, men det svåra är att veta vad de bra sångerna heter. Den biten är ju inte så lätt när han har fixat playlisten i datorn. Well well, det blir bra.

Usch, jag mår nästan illa! Åh gido gido...Vet inte hur mycket jag kommer att vara här, men annars finns jag här under namnet Camika. Hoppas att ni får underbara 5 veckor! För det ska jag ha!

Over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela