kirsten

Sanna mina ord

Heja mej!

Publicerad 2013-05-20 22:24:56 i Life as we know it,

Förra veckan plockades cykeln fram, eller fram den har ju stått ute hela året under tak förvisso, men den började användas på allvar i måndags. Jag testade till och med en ny cykelväg till jobbet som är så mycket trevligare, i alla fall dit, för hem då avslutas färden med en uppförsbacke hög som Kilimanjaro! Jag har tänkt att jag ska testa den andra vägen också för att se vilken som faktiskt går snabbast. Men det blir visst aldrig så. Thilde tycker att det är helt fantastiskt att cykla, eller ja hon sitter ju mest där i sin sadel som en drottning, men det är inte alls lika svårt att få med henne hem. Bara att fråga ska vi cykla nu så springer hon mot grinden. Jag trodde dessutom att jag själv skulle sakna tunnelbanan, då den tar typ 10 min att ta sig med till jobbet och cykla tar kanske det dubbla. Men nä. Det är så skönt att cykla att det liksom gör det värt det. Jag menar, egentid!
 
I helgen passade jag även på att springa in och mäta mig, då jag tänkt fixa lite nya underkläder till bröllopet och då jag vet att jag minskat i omfång så kan det ju vara bra att veta vilken storlek man ska ha då. Döm om min förvåning när hon först säger samma mått som jag hade redan...jag bara men nej, det kan inte stämma. När hon då kände hur min BH satt så bara nej, du måste ha mindre. Vi plockade till oss ett gäng i en storlek mindre, men nej för stort! En storlek mindre till, satt som ett smäck! Så sen i januari har jag alltså minskat 2 storlekar till. Det bästa med detta är ju att jag har ju inte gjort jätte stora förändringar, bara plockat bort och lagt till en del saker. Och jag mår så mycket bättre!
 
Just nu känns det som att jag kan klara allt, även det där loppet på måndag...
 
 
 

99 dagar

Publicerad 2013-05-10 22:53:58 i Life as we know it,

Idag är vi nere på tvåsiffrigt! Galet! Snart är vi inte längre paret som hängt ihop i hundra år utan snart är vi man och fru. Nu lever vi ju förvisso som ett gift par, med barn, bostadsrätt och volvo. Men jag känner att den där tryggheten man får som gift kommer vara skön att ha. Om inte för oss så för Thilde och hennes kommande syskon.
 
Igår hängde vi i Kungsträdgården på vår lediga dag tillsammans, Martin den lyckosten var ju ledig idag med vilket somliga andra inte var. Efter en liten photoshoot så begav vi oss till Zara, och väl där inne sprang vi på en klänning till Thilde. Så nu är hennes bröllopskläder färdiga, skor köpte vi förra helgen. Känns som att allt bara faller på plats. Ska försöka prova den på henne imorrn så får vi se om det blev rätt storlek. Att testa kläder på en 2-åring i en minimal provhytt är inget jag tänkt testa på faktiskt.
 
Efter att ha jobbat en dag är vi återigen lediga tillsammans igen och helgen kommer bland annat att bjuda på inköp av barnsadel till Thilde för här ska det börjas cyklas till jobbet igen!
 
 
 
 
 
 
 
 

Endorfiner

Publicerad 2013-05-05 13:14:00 i Life as we know it,

Avslutade veckan med träning i fredags, testade ett Streetpass och ja, man kan väl säga som så att det var inte allt för många steg som jag var med på. Hade en grymt dålig plats, men en fantastiskt duktig tjej framför mig som jag försökte snegla på för att förstå mig på stegen. Slut var jag när jag gick därifrån så nån nytta gjorde det ju och ger man det bara en chans till så har man ju liksom lite med sig från förra gången. Man får aldrig ge upp!
 
Igår var det familjen som stod på schemat, går ju inte att åka bort och träna hela tiden heller, men man får ju se all promenad som blev gjord igår som en form av träning också. Vi började med att åka till en skoutförsäljning vid Gärdet och kom därifrån med två par skor, ett par ballerionor och ett par sandaler till Thilde. Det vi skulle ha var stövlar, men det var inga som passade varken stilmässigt eller användingsmässigt. Efter det passade vi på att käka lite och åkte upp till restaurangen på Åhléns, vi åt ofta där förr men har inte varit där på länge. Vilket lyft! All mat var ekologisk och allt var så himla fräscht! Rekommenderas!
 
Efter det så bar det av till en cykelhandlare på Kungsholmen och en hjälm införskaffades till Thilde, grymt snygg! Sen ner i tunnelbanan igen för att dra vidare till söder och en blomsterhandel för att planera alla bröllopsblommor. Allt klart där nu sånär som på bordsdekorationerna. Min brors kompis som är helt grym på det där med blommor är det som fått äran att fixa detta! Sen tillbaka in till stan och jag testade skorna som jag tänkt ha till bröllopet, men då det inte fanns ett helt nytt par fick vi snällt knata vidare till den butiken som hade ett par. Så min klädsel är nu mer eller mindre klar. Behöver dock nåt blått, nåt lånat och nåt nytt ;)
 
Idag har jag startat morgonen med att kolla på barn-tv med Thilde, byggt koja, gått på pottan och bara en massa härligt bus och skratt. När Martin gick upp drog jag iväg och tränade. Härlig söndag på g!
 
Här i gömmer sig de små godingarna! Nu ska de bara gås in så jag pallar med dem en hel dag och natt ;)

Postat och klart!

Publicerad 2013-05-02 22:19:15 i Life as we know it,

Åh, hjälp. Igår var jag på ett ABSolution pass, 30 minuter. Coreträning. Tänkte innan att 30 minuter klarar man ju lätt. Så ska man inte tänka! Har nog aldrig varit med om ett tyngre pass! Men instruktören, han gjorde hela passet! Vilken kille! Där låg man och kämpade och försökte andas samtidigt som man utförde övningen. Han låg där och sjöng samtidigt som han gjorde sin del. Dit är det en bit kvar för min del. Tyvärr kommer jag inte att kunna gå på det här passet, då mitt bäcken inte klarade det. Men nästa gång får det bli ett vanligt Corepass istället. Så får vi se vad bäckenet säger om det?
 
Idag drog jag iväg till Bromma och testade om handen höll för innebandy. Vi kan väl säga som så, jag var med hela timmen. Men handen mår så där. Men jag är inte den som ger upp. Jag kör tills jag stupar! Kul var det och då var det värt det! Och samtidigt, rör jag inte handen kommer jag aldrig träna upp den igen så det är liksom bara att köra på!
 
På vägen hem åkte jag förbi en brevlåda och postade alla inbjudningar. Nu mina vänner är det på riktigt! Nu finns det ingen återvändo! Så jäkla kul ska det bli! Och äntligen ska Martin bli min även på pappret ;)
 

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela