kirsten

Sanna mina ord

Härliga vår!

Publicerad 2007-03-27 23:48:45 i Livet,

Kan inte säga annat än att jag bara tokälskar våren! Så himla skönt med sol och värme, skulle nästan vilja ha det jämt faktiskt. Nog för att det är mysigt med snö och så med, men jag är ändå mer för vår och sommar. Så hoppas verkligen att det fortsätter så här!

Om en vecka bär det av till London. Men först blir det ett stopp i Stockholm för arbetsintervju för Martin. Spännande, men vi får väl se var det leder. Vore ju toppen för honom att få det jobbet med den lönen och allt annat det innebär för honom. Men vad tusan gör vi med oss? Ska vi flytta eller ska han pendla eller ska han ha en övernattningslägenhet, eller vad? Blir galen av allt funderande detta innebär. En flytt för mig skulle innebära att jag antagligen får gå ner till att endast vara receptionist och det vill jag inte...aja, vi vet ju inget ännu, men man måste ju ha det i åtanke faktiskt.

Nehej, ska kanske lägga mig i soffan en liten stund innan jag går och lägger mig :)

Tjejsnack v 13

Publicerad 2007-03-26 23:23:58 i Tjejsnack,

Din handväska

·Anser du att du behöver använda handväska?
Egentligen inte. Men det är så mycket lättare att få med sig allt man behöver. Som matlåda och så till jobbet.

·Vad har du i din handväska just nu?
Otroligt mycket onödigt! En diskad matlåda, information från nåt ställe, en ton plånbok, pennor till förbannelse och mer vet jag inte. Bara att den är överdrivet tung!

·Vad har du alltid i den utöver plånbok/mobil?
Hm, pennorna ligger där jämt. Min almenacka brukar ligga där, men inte just nu ;) Och allt annat skit som jag inte orkar plocka ur. Rensning krävs omgående ;)

·Vad har du i handväskan som du egentligen skulle klara dej utan?
Allt skräp som ligger där i!

·Finns det någonstans du inte tar med dej handväska?
Till krogen, kan ta med den dit men väl där åker den in i garderoben. När vi åker och handlar brukar jag inte heller vilja ta med den. Har en tendens att bara lämna den i vagnen och sen gå ifrån den ;)

http://www.tjejsnack.rebeccas.se/

Dagen efter...

Publicerad 2007-03-25 16:47:38 i Livet,

Hujeda mig vad skoj det var igår! Älskar verkligen att dansa, och det känns i mina stackars fötter att jag gjorde det igår. Invigde ju mina nya sommarskor, eller sommarskor är kanske dumt att säga. Partyskor kanske ;P Men inte så farliga skavsår ändå, så dessa kommer att packas med till London om 1,5 vecka!

Skoj att komma ut och träffa lite folk med, prata med gamla klasskompisar och så. Bli uppraggad av "fjortisar" som tror att de äger hela världen. Ja, det var skoj helt enkelt. Kvällen kunde dock ha slutat roligare. Handlade lite mat på Max och när vi gick ut därifrån gick jag rätt in i en sån där stolpe som ska skydda dem mot inbrott med bil. Ja, ni fattar nog vad jag menar. Är väldigt blå och vacker på min knäskål idag ;)

Nu ska här diskas och sen ska jag fixa med lite saker till jobbet och sen börjar min TV-kväll. Funderar på om jag ska orka laga nån mat eller inte. Gud, vad jag saknar att bo hemma ibland...mammas mat, mmmm :P

Ny soffa

Publicerad 2007-03-24 15:57:14 i Livet,

Är i shoppartagen riktigt rejält just nu. Nog för att jag är det rätt ofta. Men nu är det större saker på min eller kanske vår lista. Ny soffa är det som behövs mest för tillfället. Tycker inte alls om vår! Den har säckat ihop rätt rejält, så nu har vi äntligen hittat just DEN som vi vill ha. Finns på Mio för, hm tror att det kanske var runt 10.000:- Känns ju som hittat, eller hur ;) Får se om vi lyckas inhandla den inom en rätt snar framtid eller hur det blir med den saken. (Den var faktiskt lite billigare, jag lovar)

Diskmaskin ligger också högt på vår lista. Men då måste vi först höra med hyresvärden om de kan tänkas sig att betala för installationen eftersom det måste dras el och så och den ledningen blir ju faktiskt kvar när vi flyttar. Aja, det får vi ta tag i en annan dag.

Var en sväng på stan med. Blev en fin tröja och ett par örhängen. Försöker ju verkligen att spara allt till London dit kosan styr om ca 1,5 vecka. Ska bli så lovely att träffa lillebror igen! Och SHOPPING!! Lillebror älskar att shoppa lika mycket som jag så det blir nog en hel del av den varan ;)

Ikväll vankas det partaj hos Mattias för att sen bege oss ut för att äntra dansgolven till SCHLAGER!! Jihoo, vad skoj!

Måste bara berätta en sak till. När vi skulle parkera bilen förut så såg vi en hel dekl stiliga damer. Jag bara tjoade till till Martin att Titta vilken vacker dam, så finklädd och allt. Visade sig att det var transor, utklädda till damer och inte till några discodivor. Alltså den lite äldre generationen skulle jag tro. Coolt var det i alla fall. :P

Varumärken

Publicerad 2007-03-23 18:40:11 i Allmänt,

Här är min varumärkeskontroll..

KLÄDER
Sneakers: Har inga faktiskt
Jeans: Lee, eller Levi´s
T-shirt: H&M, Gina Tricot (eller där jag hittar en snygg)
Underkläder: Lindex

ACCESSOARER
Väska: Beror på hur mycket som ska med...antingen min bruna från Wera eller min lilla Prada
Plånbok: Svart, stor
Solglasögon: Ett par svarta från Indiska tror jag att de är ifrån, eller mina cykelbrillor
Klocka: Mobilen...eller min Storm som bara ligger och samlar damm just nu

TEKNIK
Mobiltelefon: Nån Ericsson, orkar inte hålla koll på vad den heter heller
Tv: Funai, men det ändras nog snart till nån platt historia skulle jag tro
Stereo: Hm, ingen aning, den är Martins

BADRUM
Tandkräm: Colgate eller Pepsodent
Tvål: Nivea
Hårprodukt: Olika jämt
Huvudvärkstablett: Alvedon
Doft: Stella, Cool Water eller Attraction från Lancôme
Hudkräm: Nivea, Body Butter Papaya
Schampo: L´oreal
Balsam: L´oreal

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: Dricker inte bubbelvatten
Vin: Vitt
Bröd: Vitlöksbröd
Choklad: Anthon Bergs 44% choklad

HEMMA
Säng: Ikea
Lakan: Ikea
Espressomaskin: Nope
Kylskåp: Ingen aning
Porslin: IKEA och lite blandat från lite överallt

FÄRDMEDEL
Bil: Renault Clio
Flygbolag: Beror helt och hållet på var jag ska
Taxibolag: Åker aldrig taxi, har ju krypavstånd hem ju

MEDIA
Magasin: Cosmopolitan, Må Bra
Tv-kanal:  TV3 och Kanal 5
Dagstidning: Läser ingen
Sajt: Blogg.se

ÖVRIGT
Frisörsalong: Hair & Beauty
Bank: Swedbank
Cykel: Röd damcykel
Bensinstation: Det är Martin som tankar

Vi klarade oss ju fint

Publicerad 2007-03-22 18:26:05 i Jobb,

Hemkommen från storstan. Gick himla smidigt och fint. Tack och lov för att man åker den där vägen typ en gång i månaden eller så. Lite mindre kanske det är, men i alla fall. Jag körde oss på plats direkt, utan minsta lilla felkörning. Hur bra som helst! Kommer in i huset och går mot receptionen som vi blivit tillsagda, berättar vad vi ska göra där och så får vi vänta lite ytterliggare på att få veta om vi verkligen var i rätt byggnad. Då ser jag att det står Vasakronan typ överallt och frågar då Ida om hon sett reklamen med Persbrandt, den roliga med dansandet ;)

Sen var det inte mer med det för då kom vår lilla utbildare, sötare dam får man nog leta efter och med den stockholmskan :P Så tar vi hissen uppåt i byggnaden och då undrar hon om vi har stockholmsreklam i Örebro. Que?! Ja, nej det är klart säger hon och börjar berätta att det var här Persbrandt var och spelade in sin reklam för Vasakronan, alltså äger jag i kunskap eller vad? Heheh! Så nu har jag åkt i samma hiss som my big idol ;) hehehe, bara för er vetskap menar jag.

Så fick vi lite utbildning och en massa roliga erfarenheter rikare begav vi oss in i Kista Galleria för att fönstershoppa lite, hann se både kläder, skor och sexleksaker ;) Heheh, sen begav vi oss hemåt. Stannade en sväng i Hummelsta och shoppade loss på Godisstoppet och så var det bara raka vägen hem. Eller ja, vi tankade ju upp bilen med företagskortet innan med ;P Heheh. Sen hem.

Har hunnit ut med kissarna en sväng med. Börjar bli riktigt modiga, så kanske att man kan ta ut dem längre stunder i sommar. Vore skönt. Nu ska det lagas mat här, enschiladas önskades av min käre man så det är väl bara att laga det då :P

Illa...

Publicerad 2007-03-21 22:41:18 i Livet,

Usch, fattar inte varför jag ska ha en sån sabla otur hela tiden? Inte rättvist alls faktiskt just nu. Problem med magen så att det skriker om det. Känns som att jag aldrig kommer att få bukt på de problemen. Kanske borde ta mig en tur till farbror doktorn som min käre man råder. Men varför lyssna på honom för ;) Han gör ju aldrig som jag säger, hehehe ;) Nej, men vi får se efter detta pass. Kanske att det är dax, nåt kan ju faktiskt vara fel...på detta magproblem har jag även fått ett annat delikat problem. Förstår bara för mitt liv inte hur det gått till. Har lyckats med att få springmask!!! Det är sånt som barn får som äter sand och skit från marken, inte en vuxen människa som tyckler att sånt är allmänt äckligt. Så idag besökte jag det kära apoteket. Tänkte att det kan ju inte vara så farligt att gå in och köpa medicin till detta. Men så var det inte. Fanns ingen sådan medicin framme, utan jag fick snällt gå fram och fråga. Visade sig att denna förpackning minsann fanns framme vid kassan, jag var dessutom tvungen att berätta om det var till en vuxen eller ett barn. Så där sprack idén om att låtsas att det var till mitt stackars barn ;)

Aja, väl hemma så var det dax att trycka i sig detta. Med stor varning om att man misann kan få vissa besvär av detta. Precis vad jag känner att jag vill. Men det är ju inte det som kanske är mitt stora problem, nej det var att svälja skiten. Fick dem i tablettform vilket är super, då jag har ett väldigt starkt minne av min förra episod med denna åkomma och vi, hela min familj skulle svälja den flytande formen. My godness vad illa det smakade. Aja, hur som helst så är ett av mina största problem med mediciner att svälja tabletter. Jag kan bara inte göra det. De vänder och kommer upp igen. Men jag kämpade på bra ;)

När så min kära mor kom hit för att hämta sina nycklar så undrade hon ju så klart över hur jag åkt på detta. Hon trodde att det kunde bero på katterna. Men hallå?! Borde jag inte märka nåt på dem med då? Eller??? För de är ju som vanligt. Martin är "frisk" och jag har inte den blekaste om vem jag kan ha fått det ifrån...men men. Det är bara att hoppas att denna kur hjälper :) Nog om detta.

Imorrn bär det av till Estocholmo med Ida. Ska på utbildning, kan ju bli spännande med två förvirrade tjejer på vift. För jag är rätt säker på att det är så det kommer att bli...hehehe. Jag kör...hm...aja, det ska nog gå ;)

Vår?!

Publicerad 2007-03-12 19:16:33 i Jobb,

Det är ju helt otroligt vad skönt det är ute! Värsta vårvädret ju. Hoppas så på att det kommer att bli en vår detta år, förra året blev det ju bara varmt direkt. Så nu håller vi tummarna för det. För då kommer allt kännas så mycket lättare! Har hamnat i en svacka just nu, inget är bra. Jobbet suger rent ut sagt, jobbar och sliter som aldrig förr men får inget cred för det alls. Bara en massa skäll! I alla fall av min förtillfället hatade chef. Är väl kanske inte storfavoriten annars heller, men nu är det värre än nånsin. Jäkla apa säger jag bara!

Men ska inte låta honom få förpesta min dag mer nu, ska istället blicka framåt och drömma mig bort till min efterlängtade semester. Visserligen är den rätt kort, men det ska bli så skönt att åka härifrån för ett par dagar. Lite smått avis på mina päron som åker till Lillebror på fredag. Skulle vilja följa med redan nu...slippa skiten här hemma. Men den ledigheten skulle jag aldrig ha blitt beviljad just nu.

Aja, så är det. Nu ska jag jaga ner kissarna från köksbänken eller från nåt annat ställe de inte får vara på ;)

Vi har gått live...

Publicerad 2007-03-11 21:00:49 i Jobb,

Hektiska dagar har det varit. Är uppe i 17,5 övertidstimmar för bara den här veckan. Känns sådär, visst kommer det att bli toppen att kunna vara ledig lite extra. Men nu då? Nu har jag verkligen noll möjlighet att ta ledigt, får spara det till påsken då jag i alla fall tar ut en extra dag. Men antar att det inte direkt kommer att bli mycket vilande av då ;) Blir nog en hel del festande. Aja, det blir skoj! Har ju sett tips på vad man kan få för gottig tårta i alla fall.

Nya systemet är i alla fall igång nu och jag tycker ändå att det gått rätt smärtfritt. Visst är det ovant och det kommer det ju att vara ett tag. Är inte lika lätt att få fram saker som är van vid att bara kunna slänga ett öga på annars. Men det är ju ett större och bredare system så man hade ju liksom inte väntat sig så mycket annat. Känns helt okej faktiskt. Är mäkta stolt över mina tjejer med som jobbat denna helgen, har gått strålande för dem båda!

Idag har jag städat och donat lite i lägenheten, Sara, Mattias och Julia skulle ju komma på besök. Åkte även hem till mina föräldrar och manglade alla våra lakan. Så nu är det verkligen städat här :P Var himla skoj att ha besök från stockholmarna med, eller solnaborna kanske man borde säga så att man inte gör nån upprörd ;) Var high life från första stund. Härligt med en liten tjej som inte är rädd för kissarna i alla fall. Kanske lite väl våghalsig ibland, men det gick bra ändå. Har dock en kisse om gömt sig och inte vill komma fram, hehehe.

Nej, dax att slappa lite i soffan :) Blir tidigt imorrn...starta frullen till halv sju :)

Sista dagen med utbildning

Publicerad 2007-03-06 22:25:57 i Jobb,

Oh my, imorrn går vi live! Fattar inte riktigt hur det ska gå till. Börjar känna mig mer och mer osäker, blir nog inte många timmars sömn idag inte. Men det gäller bara att hålla huvudet kallt och försöka tro på sig själv. Det får vara mitt mantra under morgondagen och säkerligen en hel del i fortsättningen med! Problemet för mig som chef är att jag måste inta positionen som en stark ledare, som bör kunna svara på min underbara personals frågor. Men som sagt, håll huvudet kallt så ska nog det med gå.

Hann med en sväng på stan idag med. Gick förvisso inte in i mer än skoaffärer då jag ville vara en hjälpande hand åt Maria som var tvungen att få tag i ett par snygga stövlar innan imorgon klockan 9. Och det är väl en självklarhet att jag hjälper henne, kan man göra annat? ;) Efter det bar det av hemåt på min lilla racer, pratade lite med lillebror och sen var det dax att laga mat. Laxburgare med fullkornsris och tomatsalsa stod på menyn idag. Var faktiskt riktigt gott, om än lite kletigt att få till. Men hey, är man superkock så är man! Så det så!

Nej, ska pallra mig i säng nu. Tror att det kommer att bli en lång dag imorrn. Lite övertid är ju alltid uppskattat men jag måste verkligen hinna hem till min tvättid med. Men men, det löser sig alltid!

Systembyte

Publicerad 2007-03-05 19:35:29 i Jobb,

Detta kommer att bli min död på jobbet känner jag! Är inte så orolig för mig själv, jag vet vad jag klarar av och inte, men det är mina tjejer jag är orolig för! Inte alla, men en del. Känner att inställningen inte är den rätta hos dem och som vi alla vet så går det inget vidare värst bra då. Men hur motiverar man nån som bestämt sig för att det ALDRIG kommer att gå?! Var det sånt jag skulle ha lärt mig i skolan eller är det nåt jag ska ha med mig naturligt kanske. Jag tror på det senaste, måste bara ransaka mig själv och komma på en bra lösning. Men det är svårt att ändra på en annan människa och det är ju i och för sig inte det jag ska göra heller, utan att få denna person över tröskeln så att säga.

Men själv kan jag bara säga att jag tycker att det är rätt spännande att byta system. Detta är det system man ska kunna för att komma nånstans i den här branschen och det vill jag ju. Visst, en bra början att vara chef redan nu, men här vill jag ju ändå inte stanna. Får se vad det blir av med detta. :)

Nej, dax för käk. Blir nåt med quorn, nudlar och wokgrönsaker. Kan bli mumma det :P

Svårt att förstå

Publicerad 2007-03-04 00:12:41 i Livet,

Hm, fiasko eller vad i melodifestivalen idag eller vaddå?! Trodde och hoppades verkligen att Magnus Uggla, min barndomsidol skulle gå vidare, men icke! Vad är det för fel på svenska folket egentligen? Varför i hela fridens dar ska det finnas tre stycken lugna låtar med i finalen för? Visst, okej jag tycker att Sonjas låt var väldigt fin och så, men den passar typ på mitt kommande bröllop som vals eller som sista dansen på discot, inte som en låt som ska kunna representera oss i den stora finalen. Men men, jag ska kanske inte yttra mig egentligen, ringde ju faktiskt aldrig och röstade. Brukar aldrig göra det. Men för det kan man ju tycka saker ;)

Bara en månad kvar nu, sen befinner jag mig i London! Ska bli så kul att få träffa lillebror igen och bara få shoppa, dansa och ha kul! Det är när nån åker bort som man verkligen inser hur mycket denne betyder för en! För så är det, ingen skulle kunna passa bättre som lillebror åt mig. För ingen annan skulle ha tålamodet att sätta upp mitt hår på det sätt som JAG vill ha det, ingen skulle orkar locka mitt hår i 2 timmar ;) ingen annan skulle frivilligt följa med på aerobics eller såna pass som jag vill gå på, inte heller vara den förste att föreslå det. Tomt på golvet utan dig måste jag säga...och ingen annan skulle komma undan med att vara så sjukt galet irriterande som du ;) Hihi.

Nej, nu väntar sängen, imorrn eller idag blir det ju om jag ska följa klockan... så bär det av till gymmet, träna bort lite kalorier och sen hem till svärmor på söndagmiddag. Härligt att slippa laga maten själv :P

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela