kirsten

Sanna mina ord

Sista dagen med utbildning

Publicerad 2007-03-06 22:25:57 i Jobb,

Oh my, imorrn går vi live! Fattar inte riktigt hur det ska gå till. Börjar känna mig mer och mer osäker, blir nog inte många timmars sömn idag inte. Men det gäller bara att hålla huvudet kallt och försöka tro på sig själv. Det får vara mitt mantra under morgondagen och säkerligen en hel del i fortsättningen med! Problemet för mig som chef är att jag måste inta positionen som en stark ledare, som bör kunna svara på min underbara personals frågor. Men som sagt, håll huvudet kallt så ska nog det med gå.

Hann med en sväng på stan idag med. Gick förvisso inte in i mer än skoaffärer då jag ville vara en hjälpande hand åt Maria som var tvungen att få tag i ett par snygga stövlar innan imorgon klockan 9. Och det är väl en självklarhet att jag hjälper henne, kan man göra annat? ;) Efter det bar det av hemåt på min lilla racer, pratade lite med lillebror och sen var det dax att laga mat. Laxburgare med fullkornsris och tomatsalsa stod på menyn idag. Var faktiskt riktigt gott, om än lite kletigt att få till. Men hey, är man superkock så är man! Så det så!

Nej, ska pallra mig i säng nu. Tror att det kommer att bli en lång dag imorrn. Lite övertid är ju alltid uppskattat men jag måste verkligen hinna hem till min tvättid med. Men men, det löser sig alltid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela