kirsten

Sanna mina ord

Rädd för mig själv

Publicerad 2009-10-31 20:35:40 i Allmänt,

Lördag = sovmorgon. Det kan man lugnt säga att vi tog oss idag. Men efter ett evigt flängade dessa helger så antar jag att det var vad som behövdes och med storstädning på schemat så behövdes nog all vila som gick att få ;) Började dock dagen med lite frulle och sen drog vi iväg på utflykt utan GPS eftersom Martin hade helt fel adress i huvudet. Kunde ha blivit en spännande resa dock om vi följt den. Men Martin använder ju oftast mig som sin inbyggda GPS så jag fixade det idag med. Han är smart som visar mig kartorna på internet innan bara. Lite har jag nog ärvt efter min mamma! Ganska mycket egentligen, men detta är i alla fall en sak att vara stolt över.

Hur som helst, åkte till Net on net och köpte stativ till Martins högtalare och nån kabel som behövdes. Hittade en massa annat som behövs med, men julklappstips tänkte jag :) Måste bara skriva ned det, så att jag kommer ihåg det när det ska samlas in önskelistor. Skönt att fortfarande vara de yngsta i min familj så att det är vi som får alla klappar ;) fast så tror jag att det alltid kommer vara. Fördelen med att endast vara 2 syskon och inte 3 som Martin. Sen åkte vi till Ikea. Köpte ljus till förbannelse! Det enda som inte var ljus var några burkar, en blomma och sen godis. Martin tyckte att det var billigt, jag tyckte kanske att det var lite dyrt med tanke på att det bara var ljus i vår kasse. Hahah! Sen ett besök på Mediamarkt. Har ni inte varit där, åk dit. Mycket billiga filmer!

Sen åt vi mat. Men efter det gick det inte att skjuta på längre. Var bara att dra igång med städningen. Med tanke på att vi började så sent så fick det bli badrum och garderob. För i de andra rummen ska det putsas fönster. Martin sitter inne i badrummet och skrubbar och donar. Allt skiner så fint där inne nu! Han sätter fast hyllor med buntband för att katterna ska ge själva tusan i att välta dem. Ja det blir fint detta. Jag har sorterat bort säkert två stora kassar med kläder och skorna ska vi inte tala om. Mer än 50 par bor det i min garderob! Är det verkligen normalt?! Blir rädd för mig själv! Min bror tyckte inte att jag borde vara förvånad, men jo det är jag! Trodde kanske på en 30 par eller så. Men nu har jag sorterat bort några där med. Bra gjort! Roligast är bara att när Martin ser högen så börjar han fråga att ska du verkligen inte ha dessa kvar, dessa då eller dessa? Hallå?! Jag trodde han skulle bli glad när jag började sortera och göra fint. Men icke! Hahah!

Nej, ska packa ner lite mössor och så i kartonger. Sortera sortera. Tror att det blir loppis snart! Tradera med kanske? Bättre att sälja det som är fint och brukbart fortfarande. Bara för att jag tröttnat på det kan ju nån annan leta efter just det. Och så ska en del till Myrorna eller är det Stadsmissionen man ger det till här? Det är en bra sak med mitt jobb. Ni vet kvarglömda saker som ingen velat ha tillbaka på 3 månader skänker vi till Stadsmissionen. Hur bra är inte det?

Helg igen

Publicerad 2009-10-30 23:13:49 i Allmänt,

Fredag och måndag. I know, jag har sagt det förr. Men det är ju så. Hoppas på att det blir mer att göra nästa vecka dock. Höstlov runt om i landet gör att det blir rätt dött. Visst, gäster har det funnits, men de gör ju inte så att jag får jobba så mycket. Det är människorna på kontoren som ordnar den biten och de verkar ha varit lediga de med. Men man måste få en chans att andas ibland med och det är den chansen vi haft nu. Bara på det igen på måndag. Nya krafter helt enkelt. :)

Fick mysa med bebis idag på kontoret. Chefen kom in för att säga hejdå till en av våra kollegor som slutade idag. Då passade hon på att hälsa på vår nye big boss och då vaknade lillgrabben. Ville låta henne få chansen att prata lite med honom, så jag passade på att gosa lite. Klickade direkt. Det där med barn är nog min grej trots allt ;)

Väl hemma så var det handling på g. Sen somnade jag i soffan en kortis och sen var det dax att laga mat. Och nu har hela kvällen redan gått. Men det är helt ok, har hela helgen helt ledig. Inget farande och inget flängande. Många har bjudit till fest men vi har tackat nej till alla. Känns himla skönt faktiskt. Nästa helg drar ju alla utflykter igång igen så det gäller att passa på. Så här ska vi roa oss med storstädning, en tripp till Net on net för att skaffa stativ till högtalare. Tros att jag kanske hoppar in på Ikea då. Mer ljus behövs. Förstår inte var de tagit vägen, hehe!

Ja, Micaela. Vad ska jag säga? Bok nummer 1 var kanske den bästa. Nummer 2 och 3 är helt ok. Men jag börjar bli så irriterad på hur naiv man kan vara. Känner att det kanske ändå är böcker för ungdomar? De är helt klart läsvärda och man fastnar ju helt klart. Men som sagt, jag känner att Bella är naiv och ja. Jag vet inte vad jag ska säga. Nu har jag inte läst klart hela 3:an och 4:an har jag inte alls. Så jag vet ju inte hur saker och ting slutar, så ska kanske inte yttra mig allför mycket heller. Men jag tycker nog ändå att du ska fortsätta att läsa dem :)

Boxercise

Publicerad 2009-10-27 23:12:13 i Allmänt,

Jag är död! Mina muskler värker och jag orkar inte röra mig. Om jag känner så här nu, hur är det då imorrn? Katastrof! Men samtidigt är jag så jäkla nöjd med att jag även denna tisdag hann hem, få i mig mat och sedan dra iväg till träningen. Att boxas är så himla kul! De synliga muskler jag börjar få på mina armar kommer til stor del från boxningen. Får se hur länge man kan tänkas hålla på med detta ;)

Som på passet igår finns de där bimbosarna även på dessa pass. Förstår mig inte på dem. Det är speciellt en tjej som inte bara jag stör mig på utan även Martin. Detta betyder ju att det inte bara jag som är elak eller hur? Hur som haver, denna brud bryr sig så mycket om hur hon ser ut så att det är ett under att hon hinner ducka för smällarna. Hon speglar sig konstant! Fattar det inte? Jag är där för att träna i alla fall. Visst, jag vill gärna ha schyssta och snygga träningskläder, men det är för min skull och ingen annans! Det som mer är med denna tjej är att hon inte ser särskilt bra ut, enligt mina mått mätt och Martins. Men hon är säkert världens snällaste människa egentligen, men frågan är om nån kan se det? Hon borde titta upp och sluta bry sig så mycket om hur hon ser ut. För när det väl gäller är inte det, det viktiga.

Oj, vad jag blev allvarlig helt plötsligt. Men jag tycker verkligen att det är synd att vi blivit så utseendefixerade i detta land!

Bimbos

Publicerad 2009-10-26 22:48:45 i Allmänt,

Mitt nya måndagsnöje har blivit följande, först en promenad till gymmet. Tar cirkus 30-40 minuter, himla härligt. Lite lagom uppvärmd, byter om och så är det dax för aerobics! Ok, det är inte alls första gången som jag kör det. Icke! Men det är kul att komma igång med detta pass här i Stockholm med. Gick ju några fredagar i förra hösten och lite under våren. Men det är svårt att få till det på fredagar. Nu när Vättern är avklarad kan jag köra detta pass på måndagar istället. Jaja, hur som helst. Nu är jag igång med det. Nåt som jag kanske inte tycker är lika kul med detta är att det inte är samma instruktör varje vecka. Det betyder att det är ett nytt pass varje vecka. Eller åtminstonne var tredje. Tror att de är 3 som delar på detta pass. Så när 3 veckor har gått så är det alltså dax för ett pass som man med all säkerhet redan har glömt. Det är lite b. Men det är så kul ändå så jag tänker faktiskt att strunta i detta lilla moment.

Men det knasiga är att på varje pass finns de, bimbosarna som tror att de är bäst av alla. När man sedan kollar till på dem så gör de helt egna rörelser som instruktören definitivt inte har visat. Men ändå när de ser nån annan som gör fel som kanske har gjort rätt hela tiden så kollar de på varandra och fnittrar. Vad är grejen? Ok, jag och min bror kan också göra sådant. Men vi skrattar ju samtidigt lika mycket åt varandra när vi gör fel, egentligen skrattar vi nog mest då. Eller vad säger du?

Hahah, idag var det dessutom en tjej som kom lite sent och hon vill alltid stå längst fram. Så hon tränger in sig framför en av tjejerna som redan stod där. Hon hoppar och hon studsar som en annan liten boll och sen händer det. Hon gör fel. Hon ser alldeles förnärmad ut, för det är ju nåt denna tjej aldrig hade kunnat tro att hon skulle göra. Front tjejen liksom ;) Eller tjej, hon är nog i alla fall 40+ Det var humur det. När det sedan är dax för nedvarvning så går hon runt och sjunger med i låten, fast hon inte alls kan den. Hehe! Ok, jag är elak nu. Men jag tycker att det var skoj.

Vet ni, jag är trött på Roast. Jag tyckte de första avsnitten var roliga. Nu är det mest tjatigt!

♥ 4

Härliga helg!

Publicerad 2009-10-25 20:41:12 i Allmänt,

Konserten igår var helt magisk! Att få stå och shaka loss i 2 timmar till musik som bara får en att le är helt underbart! Ok, Guvernören körde inte min låt, men han är förlåten ;) Men allt annat var hur bra som helst, coolt att blanda två band så där med. Att allt bara handlar om kärlek inom reggaen blir mer tydligt när de slår sig ihop så där :) Fick dock pallra oss hemåt efter konserten, trots att de höll öppet en timme till efter konserten slut, men mitt huvud höll på att gå i bitar! Så nej, det fick bli en promenad hem. Detta kommer jag ändå att leva länge på ♥

Bra shopping blev det också, lyckades få tag i två par byxor, en superfin klänning. Nöjd! Bilder finns nedan.

Idag var det meningen att vi skulle åka och boxas. Men jag fick snällt gå och lägga mig nästan direkt när vi kom hem. Huvudvärken var tillbaka. Usch! Men det är bara att ta nya tag imorrn. Martin blev ju lite glad i alla fall, han fick ju åka och köpa nya högtalare. Ett helt system faktiskt. Men jag fick bannor om att jag var tvungen att vara försiktig med mina ljus ;) inget spel mer. Hahaha!

Nu väntar en ny vecka. Första veckan på väldigt länge som jag inte har nåt planerat. Ska bli skönt!




Tjejsnack #29

Publicerad 2009-10-25 17:36:27 i Tjejsnack,

Reflexer

1. Använder du reflexer, om ej varför?
Jag har en i min vinterjacka, men skulle gärna ha det i min höst/vårjacka med eftersom det är lika mörkt nu som i vinter om inte mörkare. Eftersom det KAN finnas snö på vintern.


2. Vad har du/skulle vilja ha för typ av reflexer?
Oj, jag tycker kanske inte att det är så viktigt hur den ser ut. Det viktiga är ju att man syns!


3. Hur reagerar du när det dyker upp någon i mörkret utan reflexer?
Jag blir grymt irriterad! För oftast händer det där det inte finns så mycket ljus, då undrar man hur det tänkte innan de gick ut?


4. Tycker du att skolan ska dela ut gratisreflexer till barnen?
Ja, det tycker jag vore en bra idé. Behöver ju inte vara skolorna som delar ut dem utan att det är NTF eller vad som helst för företag som värnar om trafiken. Tror att vi fick reflexer av dem i alla fall.

5. När senast är du glad att du hade inbygda reflexer?
När Martin höll på att tappa formen med vår kvällsmat alldeles nyss ;)

Tjejsnack

Konsertdax!

Publicerad 2009-10-24 20:36:46 i Allmänt,

Så var det dax för ett besök i Opsala igen. Dax för liter mer reggae! Nice. Skönt att det inte är så långt att åka heller. Har gått lite på stan och lyckdes få med både det ena och det andra i mina påsar, medan Martin inte köpte nåt alls. Ovanligt! ;) Men han ska ju lägga sina slantar på nya högtalare, ett helt system faktiskt. Så jag förstår att han kanske inte vill lägga dem på en massa kläder.

Har ätit himla gott precis. En trerätters fick det bli på en italiensk restaurang. Oj! Allt var verkligen bra där, maten, personalen ja allt. Eller får jag klaga så skulle jag göra det på värmen. Jag brukar oftast vara en fryslort, men här svettades jag! Men är belåten ändå.

Nej, ska bylsa på mig kläderna nu och bege mig till Katalin nu och se Rootvälta och Governor Andy. Skoj!! Hittar tyvärr inte min favvolåt med Rootvälta på Youtube, får lägga upp den själv sen. Men här kommer en annan bra låt med dem.

Imorrn =)

Publicerad 2009-10-23 17:50:18 i Allmänt,



Åh, imorrn äntligen!! Rootvälta och Governor Andy!! Ska bli så himla skoj, dessa låtar nedan spelas för fullt på kontoret nu. Rootvälta finns ju dessvärre inte på Spotify. Gung gung :) Nu får jag snart gå hem!!!!




Plus minus noll

Publicerad 2009-10-22 23:01:50 i Allmänt,

Usch, jag borde ta mig i kragen och gå och lägga mig, men det är ju inget kul alls. Jag vill vara vaken, kan ju missa nåt eller hur ;) Kom faktiskt på att jag har glömt två väldigt viktiga saker idag. Mat som skulle handlas ligger fortfarande kvar i affären, dumma ordning i butiken säger jag bara. Men men, det löser sig alltid på ett eller annat sätt. Måste i alla fall rensa vår överfulla frys så då kan man ta sig en låda en kväll, faktiskt. Då slipper man stressen med att ta sig hem från jobbet, hinna laga maten äta den för att sedan dra till träningen. Perfekt ju. Men det är ju helgmaten som är den som jag glömt ;) Men jag löser det. Jag brukar göra det.

Det är så det blir när man är för trött för sitt eget bästa. Har suttit vid mitt skrivbord idag och mått så illa av min trötthet att det inte är sunt. Snälla, ge mig sommaren och framför allt ljuset tillbaka!

Nej, nu tar jag och brer lite frukostmackor och sen kryper jag ner till Edward och Bella en stund igen. Inne på tredje boken nu, den sista som finns i den svenska pocketversionen som jag valde att köpa. Dumma mig! Men men, jag har en miljard böcker att hugga in i och den fjärde delen lär ju inte komma på film än på ett tag till detta land i alla fall ;)

Usch, tänk att vara så här full! Stackars sate! Vilket tungt huvud han verkar ha ;)

Överfall

Publicerad 2009-10-21 18:35:20 i Allmänt,

Jag har sedan jag läst en artikel i Cosmo inte kunnat släppa en tanke. Den maler i mitt huvud mest hela tiden. Den handlade om faran i att leva ensam som tjej, ok jag lever inte ensam, men jag fick mig en tankeställare ändå. Jag menar man är ju inte tryggare bara för att man är två, för puckon finns det överallt. Men det stod i alla fall i denna artikel att man ska tänka sig för om att lämna ut sina hemnycklar till hantverkare. För man vet aldrig vad de hittar på, de kan kopiera denna nyckel och komma tillbaka senare.

Nu har ju vi gjort detta. Man behövde ju aldrig tänka på detta förut när man bodde i en hyresrätt för då kom ju hyresvärden med och låste upp. Men nu i en bostadsrätt så funkar det ju inte riktigt så. Så vi lämnade snällt ifrån oss nycklarna, är ju liksom inget konstigt eftersom man inte kan vara ledig en hel dag för att sitta och vänta på dem. Men nu har detta resulterat i att jag är konstant orolig. Jag menar buskatterna kan jag ju inte direkt se som några vakthundar heller. Jag tror inte att jag behöver oroa mig egentligen, men ändå maler jag dessa tankar...att tänk om man kommer hem och så är det nån där eller att nån kommer om natten.

Jag är galen, jag vet det. Men nästa gång ska jag bara lämna den ena nyckeln tror jag bestämt. Eller undrar om jag kanske inte ska ta och byta lås trots allt...suck...Jag ska inte läsa sådana här saker...

Träningsvärk

Publicerad 2009-10-20 22:52:01 i Allmänt,

Helgen blev helt underbar! Tycker om att umgås med Martins familj, visst man kan bli helt galen på hans syskonbarn, men samtidigt är även de helt underbara. Lördagens spenderades i en av mostrarnas skog där vi plockade svamp till förbannelse. Min första gång! Jag är ingen svampplockar-oskuld längre ;) Kul att man den första gången lyckas få ihop totalt 40 liter! Sen var det lyxig middag med lammstek och en massa gott. Tidig kväll blev det med, men det gjorde bara gott.

Söndagen började med god frukost och barnmys i fåtöljen, en på varje arm hade jag. Kärlek! ♥ Sen rensade vi svampen. Kändes som att det aldrig skulle ta slut, men solen sken och vi satte på infravärmen och tjattrade på. Så det kan bli när 3 tjejer sitter tillsammans. ;) Sen bar det av hemåt. För en gångs skull i hyfsad tid. Himla skönt att ha hela kvällen hemma. Förvällde svamp och la upp lite annan svamp till torkning. Så nu är hela frysen full. Vet inte vad jag ska göra med all svamp eftersom det bara är jag som äter. Men det får bli ett senare problem.

Igår jobbades det och efter jobbet knatade jag iväg på en 30-minuters promenad för att sedan köra ett pass med aerobics. Så roligt! Mindre skoj var det att mitt kort hade gått ut men ingen info om dett har skickats ut. Lite dåligt tycker jag. När man dessutom betalar via autogiro så tycker man ju att det borde vara löpande, men icke. En sak som jag definitivt saknar med Nautilus i Örebro. För där hade jag samma pris från det att jag började tills jag slutade och det var ganska bra rabatt faktiskt.

Idag jobbades det lite till och vi fick träffa den nya bossen. Kan bli bra detta tror jag. Måste bara ge honom en plats att göra sitt :) Sen åkte vi iväg och boxades jag och Martin. Så himla roligt! Men Martin är inte den som är så pricksäker, tur att jag inte äger ett par sillisar ;) Hahah! Pang hade det sagt då. Men det är skoj att vara igång igen! Nu jäklar, har sagt det förut, men det handlar ju trots allt bara om att hålla igång! Har dessutom varit duktig på att skriva in alla pass i almanackan så nåt ska jag väl få till. :) Men träningsvärk börjar jag få både från passet idag och igår ;)

♥ 5

Tjejsnack #28

Publicerad 2009-10-19 21:39:13 i Tjejsnack,

Dagar

1. Vad gör du helst en fredagkväll?
Kalla mig gärna tråkig, men jag älskar att få komma hem, ta av mig kläderna och krypa ner i mysdressen. Har ingen som helst lust att bege mig ut på galej. Nog för att jag gärna går ut nån gång då och då, men oftast lockar det mer att bara vara hemma. Eller umgås med ett gäng kompisar.

2. Vad gillar du måndagsmorgnar?
Njae, jag är ju hellre ledig ;) Men ofta är man så pass utvilad efter helgen att det inte känns nåt speciellt. Tisdagar är nästan värre faktiskt.

3. Äter du “finare” mat någon speciell dag?
Jo, vi lyxar nog till det lite mer under helgen. Då har man ju mer tid med att göra lite finare mat.


4. Vilken är din favoritdag?
Hm, fredagar tror jag nog. För då har man hela helgen framför sig :)


5. Är onsdag en lille-lördag för dig?
Nej, inte direkt. Har aldrig ansett det att vara det heller.

Tjejsnack

Fredagsmys

Publicerad 2009-10-16 22:14:16 i Allmänt,

Helg igen. Var tog veckan vägen? Försökte jag inte nyss ta mig upp ur sängen efter en fartfylld helg? Måndag-fredag, måndag-fredag, måndag-fredag och så nåt där emellan som liksom bara sveper förbi. Tänk om veckorna kunde fortsätta att gå så fort, men att helgerna liksom saktade av lite och det skulle kännas som att man var ledig lite längre? Ok, snart är julen här och då blir det ju några fler dagar, men ändå. Hur blir det nästa år? När det inte finns en endaste liten röd dag så långt ögat når?  Very well, tur att man tar en lite längre semester under vintern/våren. Känns som att det är lite av min grej faktiskt.

Idag gick det så långt på jobbet att vi tände en massa värmeljus, nånstans måste vi ju få värme ifrån. Jag minns när jag stod på mitt gamla jobb och frös arslet av mig so to speak, när det byggdes om och vi inte hade nåt tak. Så är det mest hela tiden hos mig nu med. Skoj. Jag ska inte klaga, har ju både filt och ljus ;)

Letar efter ett par gummistövlar, ska till Järnbo imorrn och plocka svamp med svärmor och alla barn kan jag tänka. Men jag äger inga och svärmor har på tok för stora fötter för att mina små ska kunna trivas i ett par lånade av henne. Jag har försökt, men det är himla svårt att gå i ett par för stora stövlar. Man halkar mest omkring och så kan man ju inte ha det. Men när jag testade ett par idag så funderar jag på hu de tänkt? Lika tighta som mina vanliga finstövlar, men ska man inte få plats med jeans och så i dem? Så var det för i alla fall...knasigt. Men jag får kolla efter vägen hemåt helt enkelt.

Just nu spelas denna samt deras Gloria flitigt på kontoret, jag och Åsa är Mando diao frälsta ;)

Höstrusk!

Publicerad 2009-10-13 22:27:31 i Allmänt,

Åh, jag har minsann tänt ljus i hela rummet. Börjar bli varmt och gott här inne nu, det måste sägas. Men det är mysigt! Sitter till och med och kurar under en filt med mina otroligt heta tofflor på fötterna. Jag är en fryslort! Men nån gång under dagen måste jag få en chans att värma mig. Det är inte direkt bättre i år på kontoret, kallt och jäkligt. Vi sitter till och med och planerar köp av polotröjor, med långa ärmar att ha under kavajerna. Vi sitter med våra vantar och en kollega har införskaffat fårskinnstofflor. Sa jag att jag jobbar på kontor ;) Men lite mys ska man väl ha trots att man jobbar!

Vi lyckades inte komma iväg till nån träning idag. Martin har ont i halsen. Trist, men så är det. Men jag vill komma igång och det nu! Maten gick åt fanders den med. Vi hade en maträtt, men så saknades det ingredienser så det blev bara pannkaka. Slutade med hämt mat från Libaneza. Kan inte klaga ;)

Nej, dax för Brothers and Sisters nu.

6 ♥

Gör mig lycklig nu...

Publicerad 2009-10-11 22:08:28 i Allmänt,

... och gör mig lycklig igen :) Livet är på topp just nu. Allt går min väg, känns som så där vet ni att om man skulle köpa sig en triss så skulle man vinna. Ok jag förlorade bettingen igår, men va tusan. Det är ju idag det känns bra ;) När jag hade packat ihop och borstat tänderna igår så kom mina föräldrar hem och de tyckte banne mig inte att jag skulle gå och lägga mig redan. Ett glas vin var absolut ett måste innan. Ojoj. Ursäkten med att jag redan borstat tänderna gick inte hem. Att vinet inte var kylt funkade inte heller, för det fanns visst is. Så jaja, ett glas blev det. Pratade om ditten och datten och tror vi löste många världsproblem faktiskt.

Martin dök upp vid halv tre, han försökte prata på men halvdog i fotöljen för att plötsligt hoppa upp och yrade om att han var tvungen att gå ut och gå. Vilket han gjorde. Galna människa. Vi pratade vidare och Martin kom tillbaka men pallade inte av att sitta uppe. Så vi fortsatte och hoppsan svejsan vad klockan hann bli mycket. Klockan 4 imorse stängde jag mina ögon.

När vi vaknade var det bara jag som var pigg ;) Mamma satt och stirrade på sin thekopp och försökte att äta frukost, haha en halv smörgås och en clementin. Hahahah! Pappa bad till en högre makt om att jag nån gång skulle sluta prata och Martin han bara sov. Jag som aldrig kan äta på morgonen åt en stor tallrik med yoghurt och en banan. Hahah! Efter några timmar bestämdes det att vi skulle käka pizza och att vi skulle ta oss till Pizza Hut, Martin bangade i trapphuset och gick tillbaka och la sig. Pappa kom ut på gatan och ville vända. Hahaha! Jag dog nästan, tyckte att detta var skoj! Jag var den enda i sällskapet som inte var bakis.

När vi sedan ätit och var på väg tillbaka till Martin så kom jag på att vår resa antagligen skulle krocka med Martins sista lopp i klassikern. Vi som hade planerat allt så bra...men väl hemma vid datorn så kommer allt att klaffa. Vi börjar med Vasan, eller Engelbrektsloppet som det kommer att bli. En vecka senare är vi i Mexico, Harriba Harriba! Kommer hem, går på Mika och dagen efter KENT!!!! Oh yes! Gör mig lycklig nu!!!



Tjejsnack #27

Publicerad 2009-10-11 20:03:51 i Tjejsnack,

Förväntan

1. Vad väntade du senast på?
Att Martin skulle nyktra till så att vi kunde bege oss hemåt. Han var så bakis att han inte kunde röra sig ;) Det tyckte både jag och mina föräldrar var riktigt roligt, vi är elaka jag vet. Men han är alltid den skötsamme, ja nästan i alla fall.


2. Vad ser du fram emot just nu?
Att fira Martins pappa nästa helg, att det snart är jul, att vi kommer att komma iväg på vår resa, att jag inom några veckor ska få se Winnerbäck, att jag ska till Göteborg med kusin vitamin och se Kent, ja det är mycket jag ser fram emot. Mer finns, men en del är hemligt ;)


3. Vem längtar du efter?
Min bror. Vill att han ska flytta hem igen. Eller han kan ju i alla fall flytta till Sverige :)


4. Vad saknar du?
Egentligen inget alls. Jag har allt jag kan önska mig. Det enda är att man skulle vilja ha alla lite närmre så att man kan ses lite oftare :)

5. Vad gjorde du förra veckan?
Låg här hemma och var sjuk och tyckte synd om mig själv...orkade inte med så mycket annat. Eller jag bakade och städade lite, men med väldigt många pauser.

Tjejsnack

Skratt- och flamsattack

Publicerad 2009-10-10 23:38:33 i Allmänt,

Hahaha, jag kan liksom inte sluta skratta. Har haft en helt underbar dag! Först hemma hos min kusin, massa skratt och gos med lille Sebbe där. Åh, vad jag vill ha en egen! Har nog träningsvärk i armen imorrn, men det kommer det att vara så värt det :) Barn är meningen med livet enligt mig. Men snart så ;) Hann nätt och jämt hem till mina päron för att trycka i oss lite mat för sen bar det iväg igen. En promenad runt halva stan så befann jag mig slutligen i Örnsro. Fotboll stod på tapeten och med för många tjejer i samma rum slutade det med en massa trams och flams. Men gud så skoj det var! Stackars killar som verkligen ville kolla på matchen ordentligt. Men hey, vi var med och budade vi med, hade inte det där satans danska målet blivit så hade jag gått hem med potten. Fast, jag hade ju så klart helst sett att Sverige fick de där två målen istället :)

Är redan hemma, helt ensam. Men det är rätt skönt det med, jag klagar inte alls. Ska kanske ta mig några bitar med godis och lägga mig i soffan och läsa en bit. Helst hela boken så att jag blir klar med dem innan filmen kommer.

Imorrn väntar eventuellt ett besök på Marieberg, får se om herrn orkar det efter ölprovningen. Ska i alla fall åka hem till hans syster och hälsa på och leka med kidsen. En riktig barnhelg detta. Sen bär det av hemåt igen, var tar helgerna vägen?

Grym låt

Publicerad 2009-10-09 22:11:21 i Allmänt,

Oj, redan fredag. Kort arbetsvecka för min del, hela 2 dagar ;) Ok, det finns ju sina anledningar till att det blev så, men det känns himla skumt. Skulle ha åkt iväg efter jobbet för att hämta min glögg som jag beställt. Men jag kände att det inte passade sig. En kollega vann en härlig vinst på travet i onsdags, börjar lätt att fundera på om man kanske skulel dra dit nån gång. Hur som haver, så bjöd den gode mannen på lite mousserande. Är det nåt som får mig rund om fötterna så är det det och shotar. Så därför blev det inget hämtande av den där glöggen, vill ju liksom inte tas för en alkis ;)

Imorrn bär det av hemåt en sväng, ska hälsa på min kusin bland annat. Tyvärr har det ju visat sig att min kompis jobbar så ingen dejt med henne inte. Trist. Vet inte riktigt hur jag ska styra upp det här nu...Men är bjuden på fotboll med hennes systeryster, så vi får se. Vad det än bli kommer det att bli toppen.

Måste säga att jag diggar den här låten, riktig höstmys när den är som bäst :)

Storm

Publicerad 2009-10-07 16:59:10 i Allmänt,

Tycker hela tiden att det är Martin som kommer hem, för det låter på ett visst sätt i väggarna då. Ja, alltså när han öppnar dörren. Men så kollar jag på klockan för femtielfte gången och ser att han inte ens har slutat ännu. Då upptäcker jag att det är storm ute, har en dunge precis utanför våra fönster och träden mer eller mindre ligger för att det blåser så mycket. Vem vet, snart har jag kanske ett av de träden i mitt vardgsrum? Vore väl festligt...eller inte. Har varit lite huslig idag nu när krafterna så smått kommit tillbaka. Har bakat en till kaka, tänkte att mina kollegor ska få nåt gott nu när de kämpat så när jag varit borta. Sen tog jag hand om tvätten. Efter det blev det lite tvätt av kattlådor och badrum. Nu glänser det och luktar rent och gott här inne. Har rivit ur lakanen ur sängen, men dock inte bäddat rent ännu. Bra att låta det vädra lite. Bort med alla baskelusker.

Imorrn ska jag till jobbet. Det bara är så. Jag är trött på att vara hemma. Ja, det är jättemysigt typ de första tre timmarna. Men jag har varit hemma sen i fredags nu. Inget roligt alls! Katterna är mysiga ja, men de säger banne mig inte så mycket skoj om dagarna. De gnäller mest och tycker att jag är tråkig som inte ger dem massa god blöt mat. Alla serier jag vill och kan se har jag sett och böcker är ju trevligt en stund. Men just för tillfället är det jättetrevligt, Stephenie Meyer vet hur man trollbinder. Än så länge tycker jag att de som gjort filmen har gjort ett riktigt bra jobb faktiskt. Skoj att det kan vara så för en gångs skull ;)

Men på lördag ska all snuva och all hosta vara puts väck. Ska mysa med min ena kusins lille bebis. :) Sen ska jag ha en trevlig kväll med mina tjejer, vad det lutar åt just nu i alla fall. Skoj!

Rain

Publicerad 2009-10-06 19:28:50 i Allmänt,

Åh, kan lätt säga att jag ska ha mig en biljett till hans konsert. Ytterliggare nåt som måste timas in med min familjs resa till Mexico. Men frågan är skulle jag hellre gå på konsert än att åka till värmen? Heheh! Än så länge är det denna låt som gjort mest avtryck från hans nya skiva! Jag gillarn! 18 mars kommer han till Stockholm!



Fortfarande sjuk

Publicerad 2009-10-06 18:35:52 i Allmänt,

Åh, snälla rara nån! Finns det inget slut på detta? Sitter fortfarande här hemma och mår allt annat än bra. Blir trött av minsta lilla ansträngning. Det jobbiga med detta att jag har liksom vaknat ur min koma och är pigg i sinnet. Men vad hjälper det när jag inte orkar göra något? Så imorrn är sista dagen som jag tänker vara hemma. Jag måste träffa folk! Här orkar jag inte sitta längre och tycka synd om mig själv :( Jag har gjort tre ansträngande saker medan jag varit hemma, igår bakade jag en blåbärs- och hallonpaj och plockade undan gamla papper och idag bakade jag en seg chokladkaka. Vilket gjorde Martin väldigt glad, inte för att han får äta dessa godsaker, utan för att jag börjar få aptit igen. ;)

Inte för att det kändes så nyss när jag smällde i mig min mamma-sushi special. (nej, fortfarande inte gravid) Till och med våra galna katter tycker om sushi, wonder why? Har börjat läsa Twilight nu, ska bli spännande att se vad den har att ge :) Skulle tro att jag snart är hooked! Jag som inte alls brydde mig om att se den första på bio och såg den så sent som för kanske 2 månader sen för första gången, längtar nu lite smått till november då fortsättningen kommer. Och då endast genom att ha sett första filmen ;)

Glädje!

Publicerad 2009-10-05 17:27:06 i Allmänt,

Åh, jag har den bästa kusinen ever! Precis som hon lovade lämnade hon planen för Kents turne nästa år till mig så fort hon fick den. Nåt av datumen ska väl passa hoppas jag. Men då denna turne kommer vara under den första delen av kvartalet då vår Mexicoresa ligger planerad så vet man ju aldrig. Men ett mejl är skickat och nu är det banne mig på tiden att de tar tag i den här planeringen på allvar. Annars packar jag väskan och åker nånstans själv. Möjligen att jag packar med mig bror min med ;)

Här kommer den nya helt underbara singeln från Kent! Jag älskar den...

♥Kärlek♥

Publicerad 2009-10-05 15:12:22 i Allmänt,

Trots att jag är sjuk så kan jag inte undgå att bli så oerhört glad över alla de små gester som Martin gör för mig. I lördags efter att vi kom hem från barnkalaset som jag så här i efterhand absolut skulle ha varit hemma ifrån, men hur som haver. När vi kom hem hade han 39 graders feber, men han ger sig ändå ut i ösregnet för att fixa mat åt oss. Ok, jag följde med, men i mitt tillstånd hade jag aldrig lyckats köra bilen. När vi sedan ätit och Martin upptäcker att det inte bara är feber som han har utan hela höger halva av ansiktet har svullnat upp så ser han trots detta till att jag har det bra med varma filtar och att jag har nåt att dricka. Nej, min Martin är inte som andra killar. (Jag vill nu inte få er att tro att jag bara var ett mähä och inte gjorde nåt för honom för det gjorde jag. :) )

Jag menar vilka andra killar skulle mer eller mindre putta sin tjej runt en sjö på 30 mil? Vem annars skulle stå i regnet och blåsten och heja fram sin tjej ensam i ett lopp? Men å andra sidan, vem annars skulle få mig att göra alla dessa saker? Samt att vem är det som står bredvid och ler och har glädjetårar i ögonen för varje etapp som klaras av utav Klassikern? :) Det kallas kärlek!



      


7 ♥

Tjejsnack #26

Publicerad 2009-10-05 13:56:40 i Tjejsnack,

Lärdom

1. Vad vill du lära dig?
Jag skulle verkligen vilja lära mig att spela gitarr.


2. Vad lärde du dig senast?
Att verkligen inte låta fina dyra och oersättliga saker ligga framme så att katterna kan riva sönder dem. :(


3. Vad känns onödigt att kunna?
Är nåt egentligen onödigt att kunna? Man vet aldrig när kunskaper kan komma till nytta.


4. Vad lärde DU senast någon annan?
Jag lärde Martins yngsta brorsdotter hur man tar på sig en ryggsäck :)

5. En lärdom du fått med dig från din barndom?
Att alltid vara mot andra som man vill att de ska vara mot dig.

Tjejsnack

Trist

Publicerad 2009-10-03 12:26:26 i Allmänt,

Åh, när jag vaknade imorse kändes allt mycket värre än när jag gick och la mig igår. Blir så trött, jag har ändå sovit mer än 12 timmar. Det är inte alls rättvist! Igår missade jag en middag och nu ser det ut som att jag missar ett barnkalas :( Men jag har gjort som så nu att jag skippar lunchen då man sitter så nära inpå varandra och jag har ju dessutom inga hungerkänslor. Sen kanske jag går iväg till fikat. För då kan jag ju hålla avstånd samt att Martin kan ge mig det eventuella fikat som jag känner mig sugen på. Men problemet kommer ju till barnen. Hur får jag dem att inte vara nära mig? Äh, de kommer att ha fullt upp med gullungens nya presenter, eller vad tror ni? Sen fortsätter kalaset med hämtmat och jag kan ju liksom slinka iväg hemåt när jag känner för det. Fördelen med att bo så nära.

Har en specialhonung som jag kan rekommendera! Jag tar den alltid när jag är sjuk för vips så är man frisk igen. Känns som det i alla fall. Som imorse när jag vaknade och inte hade nån röst alls och så tog jag en kopp te med denna mirakelhonung i och så kunde jag plötsligt prata utan problem. :) Man köper den på marknader där man köper honung och det ska vara eukalyptus i den :) Så!

Jag vill typ strypa de nya grannarna här. De borrar och bankar så att jag blir galen! Morr!

Sjuk och Hairspray

Publicerad 2009-10-02 13:11:30 i Allmänt,

Jag har försökt med mitt mantra som funkade förra gången! Men nu bröt helvetet lös. Huvudet känns som att det är fullt med bomull och näsan gör ont liksom halsen och min mage...Försökte ta mig till jobbet men min chef stoppade mig och satte ner foten. Men jag försökte ju bara göra som hon sa. "Du får gå hem efter att du gjort dina ankomstlistor..." Och då lyder jag. Så jag betalade med min remsa för att åka tunnelbanan ner och sedan upp. Nice! Har spenderat hela dagen i sängen och sedan soffan. Skulle nog kunna sova bort hela dagen som det känns just nu. Undrar hur detta ska gå med kalas och grejer i helgen, men lillsnuttan sa ju att jag absolut inte fick komma imorrn utan endast Martin så vi får väl se. ;)

Fick tacka nej till en trevlig middag ikväll med. Hade verkligen sett fram emot den. Men vi får försöka hitta ett nytt datum. Vi som brukar ha så lätt att göra det. Men det löser sig. Idag är jag ändå inget roligt sällskap och man vill ju verkligen go all in när man umgås med vänner. Inte sitta och hänga bara.

Igår då. Började kvällen efter jobbet och käkade med Camilla och Martin på O´learys. Himla gott! Ännu godare blev det när vi fick det gratis! Jag förstår att Camilla fick det som gift sig, men att vi skulle åka med på ett bananskal hade vi inte räknat med alls. Så tack snälla snälla Anna för en god middag! Sen åkte vi vidare till China och gick på teater med. Som sagt gratis är gott ;) Vi såg Hairspray och jag kan med glädje rekommendera den. Oj, vilken show! Ok Helena Bergström grät inte en tår men hade väldigt svårt för att hålla sig för skratt och samma med Rolf Lassgård, han bröt ihop totalt. Men jisses vad duktiga de är på att samla sig med detsamma. Gå och se den. Ni kommer inte ha en tråkig minut!

Nej, ska fortsätta kurera mig nu. Riesen, Varma koppen, te och så lite TV på detta...




Final logga m. effekt

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela