kirsten

Sanna mina ord

Sjuk och Hairspray

Publicerad 2009-10-02 13:11:30 i Allmänt,

Jag har försökt med mitt mantra som funkade förra gången! Men nu bröt helvetet lös. Huvudet känns som att det är fullt med bomull och näsan gör ont liksom halsen och min mage...Försökte ta mig till jobbet men min chef stoppade mig och satte ner foten. Men jag försökte ju bara göra som hon sa. "Du får gå hem efter att du gjort dina ankomstlistor..." Och då lyder jag. Så jag betalade med min remsa för att åka tunnelbanan ner och sedan upp. Nice! Har spenderat hela dagen i sängen och sedan soffan. Skulle nog kunna sova bort hela dagen som det känns just nu. Undrar hur detta ska gå med kalas och grejer i helgen, men lillsnuttan sa ju att jag absolut inte fick komma imorrn utan endast Martin så vi får väl se. ;)

Fick tacka nej till en trevlig middag ikväll med. Hade verkligen sett fram emot den. Men vi får försöka hitta ett nytt datum. Vi som brukar ha så lätt att göra det. Men det löser sig. Idag är jag ändå inget roligt sällskap och man vill ju verkligen go all in när man umgås med vänner. Inte sitta och hänga bara.

Igår då. Började kvällen efter jobbet och käkade med Camilla och Martin på O´learys. Himla gott! Ännu godare blev det när vi fick det gratis! Jag förstår att Camilla fick det som gift sig, men att vi skulle åka med på ett bananskal hade vi inte räknat med alls. Så tack snälla snälla Anna för en god middag! Sen åkte vi vidare till China och gick på teater med. Som sagt gratis är gott ;) Vi såg Hairspray och jag kan med glädje rekommendera den. Oj, vilken show! Ok Helena Bergström grät inte en tår men hade väldigt svårt för att hålla sig för skratt och samma med Rolf Lassgård, han bröt ihop totalt. Men jisses vad duktiga de är på att samla sig med detsamma. Gå och se den. Ni kommer inte ha en tråkig minut!

Nej, ska fortsätta kurera mig nu. Riesen, Varma koppen, te och så lite TV på detta...




Final logga m. effekt

Kommentarer

Postat av: gelinda

Publicerad 2009-10-02 14:39:24

Haha ja, det tog ju ett antal veckor för oss att få till detta ;) Men vi får göra ett nytt försök! Var så himla längesen vi sågs nu.



Krya på dig, som sagt! :)



Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela