kirsten

Sanna mina ord

Skratt- och flamsattack

Publicerad 2009-10-10 23:38:33 i Allmänt,

Hahaha, jag kan liksom inte sluta skratta. Har haft en helt underbar dag! Först hemma hos min kusin, massa skratt och gos med lille Sebbe där. Åh, vad jag vill ha en egen! Har nog träningsvärk i armen imorrn, men det kommer det att vara så värt det :) Barn är meningen med livet enligt mig. Men snart så ;) Hann nätt och jämt hem till mina päron för att trycka i oss lite mat för sen bar det iväg igen. En promenad runt halva stan så befann jag mig slutligen i Örnsro. Fotboll stod på tapeten och med för många tjejer i samma rum slutade det med en massa trams och flams. Men gud så skoj det var! Stackars killar som verkligen ville kolla på matchen ordentligt. Men hey, vi var med och budade vi med, hade inte det där satans danska målet blivit så hade jag gått hem med potten. Fast, jag hade ju så klart helst sett att Sverige fick de där två målen istället :)

Är redan hemma, helt ensam. Men det är rätt skönt det med, jag klagar inte alls. Ska kanske ta mig några bitar med godis och lägga mig i soffan och läsa en bit. Helst hela boken så att jag blir klar med dem innan filmen kommer.

Imorrn väntar eventuellt ett besök på Marieberg, får se om herrn orkar det efter ölprovningen. Ska i alla fall åka hem till hans syster och hälsa på och leka med kidsen. En riktig barnhelg detta. Sen bär det av hemåt igen, var tar helgerna vägen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela