kirsten

Sanna mina ord

Grym låt

Publicerad 2009-10-09 22:11:21 i Allmänt,

Oj, redan fredag. Kort arbetsvecka för min del, hela 2 dagar ;) Ok, det finns ju sina anledningar till att det blev så, men det känns himla skumt. Skulle ha åkt iväg efter jobbet för att hämta min glögg som jag beställt. Men jag kände att det inte passade sig. En kollega vann en härlig vinst på travet i onsdags, börjar lätt att fundera på om man kanske skulel dra dit nån gång. Hur som haver, så bjöd den gode mannen på lite mousserande. Är det nåt som får mig rund om fötterna så är det det och shotar. Så därför blev det inget hämtande av den där glöggen, vill ju liksom inte tas för en alkis ;)

Imorrn bär det av hemåt en sväng, ska hälsa på min kusin bland annat. Tyvärr har det ju visat sig att min kompis jobbar så ingen dejt med henne inte. Trist. Vet inte riktigt hur jag ska styra upp det här nu...Men är bjuden på fotboll med hennes systeryster, så vi får se. Vad det än bli kommer det att bli toppen.

Måste säga att jag diggar den här låten, riktig höstmys när den är som bäst :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela