kirsten

Sanna mina ord

Fortfarande sjuk

Publicerad 2009-10-06 18:35:52 i Allmänt,

Åh, snälla rara nån! Finns det inget slut på detta? Sitter fortfarande här hemma och mår allt annat än bra. Blir trött av minsta lilla ansträngning. Det jobbiga med detta att jag har liksom vaknat ur min koma och är pigg i sinnet. Men vad hjälper det när jag inte orkar göra något? Så imorrn är sista dagen som jag tänker vara hemma. Jag måste träffa folk! Här orkar jag inte sitta längre och tycka synd om mig själv :( Jag har gjort tre ansträngande saker medan jag varit hemma, igår bakade jag en blåbärs- och hallonpaj och plockade undan gamla papper och idag bakade jag en seg chokladkaka. Vilket gjorde Martin väldigt glad, inte för att han får äta dessa godsaker, utan för att jag börjar få aptit igen. ;)

Inte för att det kändes så nyss när jag smällde i mig min mamma-sushi special. (nej, fortfarande inte gravid) Till och med våra galna katter tycker om sushi, wonder why? Har börjat läsa Twilight nu, ska bli spännande att se vad den har att ge :) Skulle tro att jag snart är hooked! Jag som inte alls brydde mig om att se den första på bio och såg den så sent som för kanske 2 månader sen för första gången, längtar nu lite smått till november då fortsättningen kommer. Och då endast genom att ha sett första filmen ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela