kirsten

Sanna mina ord

Höstrusk!

Publicerad 2009-10-13 22:27:31 i Allmänt,

Åh, jag har minsann tänt ljus i hela rummet. Börjar bli varmt och gott här inne nu, det måste sägas. Men det är mysigt! Sitter till och med och kurar under en filt med mina otroligt heta tofflor på fötterna. Jag är en fryslort! Men nån gång under dagen måste jag få en chans att värma mig. Det är inte direkt bättre i år på kontoret, kallt och jäkligt. Vi sitter till och med och planerar köp av polotröjor, med långa ärmar att ha under kavajerna. Vi sitter med våra vantar och en kollega har införskaffat fårskinnstofflor. Sa jag att jag jobbar på kontor ;) Men lite mys ska man väl ha trots att man jobbar!

Vi lyckades inte komma iväg till nån träning idag. Martin har ont i halsen. Trist, men så är det. Men jag vill komma igång och det nu! Maten gick åt fanders den med. Vi hade en maträtt, men så saknades det ingredienser så det blev bara pannkaka. Slutade med hämt mat från Libaneza. Kan inte klaga ;)

Nej, dax för Brothers and Sisters nu.

6 ♥

Kommentarer

Postat av: Micaela

Publicerad 2009-10-15 22:11:51

Stämmer det att det snöade igår?! Då ÄR det kallt! Förresten, fårskinnstofflor är bäst. Jag har ett par och de vill jag typ aldrig ta av mig.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela