kirsten

Sanna mina ord

Allt är klart!

Publicerad 2008-02-16 14:50:15 i Familj,

Har idag handlat det sista, en rakskum ;) Anledningen till att jag köpte den var att jag vill ha minsta möjliga förpackning med mig och denna är liten. Med tanke på att jag inte är riktigt helnöjd med vaxningen heller så måste det ju rakas lite. Annars kommer Martin aldrig att sluta kalla mig för lurvas. Var en hel del sånt innan jag var iväg och det är inget skoj ;)

Snart kommer Martins familj på besök. Ska fika lite innan de drar norrut. Åker till Åre ikväll. Trist dock att vi inte kan följa med, men det hade känts rätt löjligt att följa med och sen kunnat åka en dag för att sedan åka hem igen för att åka till nästa resemål. Så vi blir hemma. Men det är ju trist att missa allt mys de kommer att ha. Så det blir bra med lite fika snart :)

Var iväg till Lek & Buslandet med Ella igår. Var himla trevligt! De hade invigning, var egentligen meningen att chefens fru skulle gå men eftersom de åkte till Sälen igår så funkade det inte. Så jag och Ida skulle gått, men hon blev tvungen att jobba. Så jag agerade barnvakt och passade på att leka lite. Skoj att själv kunna vara med och leka och inte bara sitta och kolla på. Men vissa stationer eller vad man ska kalla dem är inte de lättaste för vuxna att passera. Inte så skoj att säga till barnen att sorry men jag kommer inte förbi. Eller så är det precis vad de vill ;) Gratis glas och läsk var ju inte fel heller för lillstumpan. Men att äldre barn inte kan akta sig lite! De förstår inte att de mindre barnen faktiskt inte är lika snabba eller smidiga, utan står bara och skriker att de ska flytta på sig. Vad är det för sätt? Sa till några ungar faktiskt. Trängde sig och så. Kommer att bli en monstermorsa jag ;)

Nej, ska kanske inte sitta här längre. De kommer ju snart :)

Kommentarer

Postat av: Ida

Publicerad 2008-02-16 16:09:08

Hehe kan tänka mig att det va en homla massa jobbiga skitungar... sånna borde man bara spöa =) Hur känns det nu då? Har du provpackat o så än?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela