kirsten

Sanna mina ord

Shopoholic

Publicerad 2008-02-02 17:24:02 i Livet,

My my my, den dagen jag lär mig att hålla i pengar kommer klockorna att stanna. Nej, så illa är det inte. Men jag har verkligen hamnat i nån jag-måste-verkligen-ha-just-den-där-saken yran. Hittar nåt varje dag nu när jag går in i en affär. Dock inte när jag skulle få välja ut ett smycke i femårs present. Nej, då fanns det minsann inget jag fastnade för. Aja, får kolla mer på det nån annan dag. Fick i alla fall ytterliggare en av HM´s against aids tröjor, så snart äger jag alla ;) Dock inte den jag allra helst ville ha tyvärr. Så detta får kompensera det hela. Haha! Fick även ett par jättefina öppna ballerinor, alltså de är öppna i tån och som gjorda för Thailand. Hehe!

Åt även en god lunch på stan, på Coffeehouse by George, deras saffransris är helt gudomligt! Mumma! Efter det gick vi in på Stadium och införskaffade en mycket smart reseplånbok. Innehåller sovkudde, öronproppar och ett sånt där kinky ögonskydd som man ska ha när man sover. Blir bra det. Plus ett regnskydd till min väska eftersom det inte följde med ett sådant.

Har även hunnit med att handla mat, väldigt skoj på dessa isbelagda gator. Behöver jag säga hur skönt jag tycker att det ska bli att komma till värmen?! Nog för att jag gillar snö, men detta är inte snö. Detta är slask som inte gör nån människa lycklig...bara att hoppas att Vägverket inom kort beger sig ut på gatorna och tar bort skiten.

Ska ut och käka ikäll med, fanns dessvärre inte plats för oss på Wongs så det blir nog Coco Thai istället och deras grymma buffé. Problemet är ju att man inte får friterad banan med glass då ju ;)

Kommentarer

Postat av: zara

Publicerad 2008-02-05 23:35:49

ja jag håller med dig helt min tanke som kanske inte frmgår e ju bara att vi alla är annorlunda och att det får vi vara, samt att det e lite löjligt tycker jag att bara för att man firar 10år behöver man inte sända det i teve vi vet ju att galan finns och e man intresserad så kan man gå på galan.....

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela