kirsten

Sanna mina ord

Träna mera!

Publicerad 2008-02-10 20:02:33 i Träning,

Usch, när klockan ringer på tok för tidigt för att vara en söndagmorgon så börjar man undra om man är riktigt riktig i huvudet. Är det verkligen värt att masa sig upp ur den sköna sängen för att ta sig till gymmet? Ja, faktiskt! Hade nada lust när jag vaknade och sa det till Martin minst en miljon gånger fram tills dess att vi plockade upp mami, då är det säkrast att inte klaga högt, eller vad säger du lillebror? Men väl på gymmet så flög mina fötter över löpbandet, lyckades ta mig längre än förra gången. Så se upp mamma, jag kommer att bli ett hot i din utmaning! Lyfte lite skrot, lyckades höja några maskiner vilket gör mig grymt stolt! Jag börjar få muskler igen ;)

Väl hemma deckade vi helt och hållet, men det är väl så en lat söndag ska få vara? Åkte hem till päronen vid 17 och manglade vår tvätt, eller ja den kasse med lakan. Tycker att Johanna ska få ett trevligt boende här under de 5 veckor vi är borta. ;) Fick lite VV-sallad med. Massa mums ju! Måste ta och köpa mig en matberedare när jag kommer hem, eller kan man önska sig en sådan när man fyller 25? Richards kompis Majas mamma (lång förklaring) berättade att hennes äldsta dotter fick en symaskin när hon fyllde 25, visserligen nåt jag själv behöver, men jag behöver även en matberedare och det är ju lagom vuxet liksom.

Nåt mer har jag inte gjort idag. Förutom att skaffa min bror ett jobb i London. Vill han ha det kan han börja på tisdag! Känner mig grym! Kanske ska börja ha en förmedling här hemma i vardagsrummet och sköta det med mina kontakter på bortaplan ;) Bara han kunde höra av sig nån gång. Undrar dock varför man inte kommer fram på det engelska numret??? Aja, han ringer nog snart ;) Om han inte är för bakis då, heheh.

Nu ska här kollas på tv. Kanske klämmer nån film med :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela