kirsten

Sanna mina ord

Nervös!

Publicerad 2008-02-13 11:15:16 i Livet,

Oh, my vad har jag gett mig in på?! Börjar känna att jag ångrar detta starkt! Om cirkus en timme ligger jag där i stolen eller vad man nu får att tillgå, pulsen kommer att slå i minst 320 och svetten kommer lacka. Men vill man vara fin får man lida pin. Så är det. Det jag ska göra för er som undrar är att vaxa benen och bikinilinjen. Yippie. Tyckte att det var en bra idé då jag ska vara borta så pass länge och att jag då slipper en liten del av packningen. Men just nu känns det inte lika kul. Har fått en hel del fina beskrivningar om hur jag kommer att se ut efteråt. Jag kommer att se misshandlad ut minst sagt. Aja, jag återkommer senare med om hur det gick. Nu ska jag leta reda på Valium eller liknande ;)

Kommentarer

Postat av: Ida

Publicerad 2008-02-13 12:02:38

Haha... nej men det kommer nog gå bra... Om det skulle vara så himla hemskt så skulle ju ingen göra det! Folk överdriver (Hoppas vi!)

Postat av: Richard

Publicerad 2008-02-13 16:15:20

Hahaha, hur gick det nuda? Ligger du hemma i plagor eller? Elin ringde forrut och jag borjar imorn (!) Projektet ar pa en manad, sa det kan jag ju sta ut med, men sen vill jag ha nat annat. Men de hjalper mig att skaffa bankkonto och NI-nr (personnr typ) vilket ar valdigt krangligt. Sa det ar ju super. Sen far jag veckolon. Ligger dock ca en timma bort med tuben... men men. Det blir nog bra.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela