kirsten

Sanna mina ord

Min roliga granne

Publicerad 2008-06-11 09:24:53 i Livet,

Jag lyckades få till kvällsmaten tillslut igår. Men det blev lite senare än vad jag tänkt men så fick jag ju bjuda lillebror på mat med och det är ju alltid trevligt :) Hann inte ses så där jättelänge men det blir ju så när han är hemma så kort tid, då är det många man ska hinna träffa.

Slapp se fotbollen igår med, lucky me. Det är inte så att jag inte gillar sport, men jag pallar inte att sitta och kolla så länge. Jag väntar hellre tills de kommer till final och det börjar bli spännande. Kollade lite i pauserna på de andra progammen istället och när det var slut lämnade jag Martin i soffan så att han kunde kolla. Men det känns liksom inte som att man missar det ändå. En av våra grannar älskar sport och det missar man inte. Det är rätt lyhört hos oss, men inte så att man hör allt dock men är det nån match han vill se så hör man det. Igår när Zlatan gjorde sitt mål satt han och skrek i ungefär 5 minuter. Jag skojar inte, det var i former som där satt den och yeeeeees, och sen en massa vrål bara, plus att han stampar som en galning i golvet.Till saken hör ju att detta mål kom ju runt 22 då det ska vara tyst, när det andra målet kom var klockan lite mer och det var samma visa igen. Det är himla tur att man inte går och lägger sig för tidigt ;)

Vi har dessutom påpekat detta för honom för nåt år sedan när han var hos oss på en fest. Men jag tror att han glömt bort det. Men förut var det värre, för då satt han så på sina fester och gapade och stampade. Men sen han fick sig en tjej så är han lugnare. Komiskt det där ;)

Kommentarer

Postat av: Ida

Publicerad 2008-06-11 20:49:22

Det blev hon Maria som vi tyckte bäst om, hovmästaren från conventum =)Kan nog bli kanon!

Postat av: Ida

Publicerad 2008-06-11 21:40:26

Haha då blir det tre Marior här...

Postat av: Ida

Publicerad 2008-06-12 09:50:59

Nej Niklas var och kolla på den igår... Ska bli så skönt att ha en något sånär ny bil!!! Jag tror Karin måste fått det där om bakfoten att båda var från Conventum! Är nästan säker på att Jörgen sa att en av dem vart på Scandic =) Men men ska alla fall bli kul o se om Karin och hon går ihop för det är ju tydligen en tuff kvinna! =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela