kirsten

Sanna mina ord

Make it work

Publicerad 2008-06-26 22:20:33 i Allmänt,

Känner att det är ett riktigt bra motto faktiskt. Igår började ett av Martins och faktiskt mina favoritprogram Project Runway med Heidi Klum. Jag är kanske inte världens mest modemedvetna person men jag tycker det är skoj med såpor som har lite allvar i sig. Där den som vinner faktiskt kan bli nåt, inte bara nån C-kändis som hänger runt Stureplan och måste hålla sig kvar på alla sätt och vis. Men hur som helst, jag ska ta till mig mottot och få allt att fungera :)

Tydligen får man inte använda pucko som rubrik heller, rätt idiotiskt om jag får säga det. Det är ju inte bara ett skällsord utan en dryck med. Sen när är pucko ett fult ord dessutom? Det är ju inte som att säga CP eller mongo, ord som jag faktiskt aldrig använder som skällsord men som jag vet att många gör. Idiotiskt är det i alla fall.

Idag borde jag ha packat massor, men så blev det inte. Jag har bakat. Ida sa att jag var tvungen att baka jättemycket och samma med Sofia, så jag bakde jättemycket. Sen kom jag fram till att vi kommer vara 11 personer inte 100. Så jag lät Martin smaka en bit av en kaka, så den får jag väl använda när bebis kommer på lördag. Åh, vad jag ska mysa då finns liksom inget annat!

Jag börjar dessutom bli nervös. På tisdag börjar jag. Idag fick jag välkomst mejl. Men det kommer att bli bra detta. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela