kirsten

Sanna mina ord

7 dagar kvar

Publicerad 2008-06-17 21:12:13 i Allmänt,

Kan inte riktigt minnas när jag var så här trött sist? Jag vet att jag är en trött människa, men nu vill jag verkligen bara krypa till kojs och sova i 100 år känns det som! Nog för att jag bara sov cirka 2 timmar natten till igår och satt uppe och väntade på att få hämta hem Martin till halv ett inatt. Men jag har ju sovit massor inatt och då menar jag massor. Jaja, det är snart långledigt och kanske att man får en möjlighet till att vila upp sig, eller inte ;) Blir nog en hård helg skulle jag tro...med lite bebismys på toppen!

Kan inte heller riktigt fatta att jag efter 6 år på hotellet endast har 7 dagar kvar. Det är liksom nedräknig på riktigt nu. Men jag tor ändå inte att det kommer att gå in ordentligt förens jag sitter på tåget för att åka till min nya arbetsplats. Spännande! Men oj så nervöst!

Imorrn blir det först lunch med Christine och sedan avtackning på jobbet. Blir trevligt det :)

Nu ska jag fortsätta att fundera över  vad som ska förberedas inför flytten...mycket att tänka på vill jag lova...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela