kirsten

Sanna mina ord

Årskrönika 2009

Publicerad 2009-12-30 21:19:33 i Allmänt,

Jag har haft ett bra år, på många sätt. Jag är helt nöjd med det gångna året. Visst finns det väl saker som jag skulle vilja ändra på, men så är det ju alltid. Man får helt enkelt tänka på allt positivt som hänt. :) Min största händelse i år måste ju ändå vara att jag efter 2 försök tidigare gav mig på den där sjön igen och klarade det! Tredje gånge gillt är verkligt! Den glädje jag hade inom mig efter det loppet är obeskrivlig! Jag börjar ladda för Vättern 2011! Då med en bättre tid ;) Jag vet, jag är galen! 2013 har jag planerat att göra hela klassikern, nån som vill hänga på? Inget damlopps-trams utan den stora Klassikern :) Men nu var det inte det det skulle handla om.

Har många fler bra minnen från året, kanske den dagen jag hängde på Martin nerför Åreskutan på cykel. Jag hatade honom när vi först satt i den där förbannade liften och skiten stannar och svajar, stannar och svajar och att få ned en stor jäkla klumpig cykel för den där rampen när man kom upp på berget. Att sedan ta sig ner för branten var ju ett projekt i sig. Tror aldrig att jag varit så rädd i hela mitt liv! Inte så värst många fina ord kom ur min mun då ;) Stackars älskling! Men samma sak där, jag planerar att åka nerför igen :) Det var kul, om än väldigt läskigt!

En galen utekväll i juni som fick mitt hjärta att slå ett slag extra för Martin. Han är den absolut bäste i hela världen. Så mycket skratt och trams! Så många tårar och fina ord. Du gör mig hel! ♥ Överraskningar och funderingar. Lycka och kärlek!

Allt negativa skiter vi i. Kan inte komma på så många saker ändå faktiskt :)

Vi startar 2010 med några veckors jobb, sen är det dags för vår nästa långresa. Ok, kommer inte att vara borta lika länge, men tror att det kommer att bli en lika rolig resa ändå. Martin ska innan detta hinna avsluta sin klassiker. Ja, min man har gjort den redan, jag var inte redo ännu. Melodifestival, Bounce, Kent ja det kommer att bli ett häftigt musikår! Nej, ni jag tror att 2010 kommer att bli ett alldeles underbart år på många sätt och vis. Ska bli kul att sätta alla planer i verket. Nu kör vi! Så ses vi nästa år igen.

GOTT NYTT 2010!

Kommentarer

Postat av: gelinda

Publicerad 2009-12-31 11:49:25

Helt rätt inställning! :)



Ja, får bli en dejt snart.



Gott nytt!



Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela