kirsten

Sanna mina ord

Kärlek

Publicerad 2010-04-02 16:50:19 i Vardag,

Vaknade, full av energi idag! Solen sken och det bästa av allt var att man är ledig! Inte bara 2 dagar utan 4 härliga dagar! Så underbart det kan vara ibland. Det är då det känns så skönt att ha ett vanligt kontorsjobb! Det första jag började med utan att ens käka frukost var att dra ut hela frysen ut med lådorna på balkongen och sen satte avfrostningen igång. När det var klart tackade julslingan på balkongen för sig och jag gick igenom istidens offer i form av fina krukor, några relativt nya andra som dessvärre inte går att ersätta. Visst är man dum och tror att saler och ting klarar frost och kyla så får man skylla sig själv! Att man är dum och ställer ut en drickaback är ju också sånt som man kan diskutera över. Men nu är det borstat och sorterat och vi har en fin balkong igen. Nu ska det bara bli varmare i luften sen ska den pyntas med blomster och örter. Me like a lot!

När detta var klart tyckte Martin att det var dax att få i sig nåt och det var kanske en smart idé. Åt och sen begav vi oss ut på promenad. Jag har länge behövt lägga i lite ny färg i mitt hår, innan resan allra helst, men så blev det inte och nu ska vi inte tala om hur det ser ut. Jag har en burk hemma, men Martin vågar inte färga mitt hår med bara en burk eftersom han sist fick bege sig till Ica i all hast innan de slog igen portarna. Så vi promenerade iväg till stor-Ica och fixade detta. När vi kom hem åt vi lunch och efter det inledde jag operation storbak. Fast än så länge har det bara blivit en kaka. Men det är många dagar kvar!

När jag bakade började Martin att städa. Det var vad han sa att han skulle göra i alla fall. Det slutade med att han sorterade ur en byrålåda och hör och häpna, han gav den till mig när den var tom! Så nu får snart alla mina kläder plats nånstans ;) Det är kärlek det! Jag måste ju bara relatera till mina skor, som ni kanske minns så räknade jag dem för ett tag sedan och vi vet ju alla att jag har för många redan som det är. Men nu ska ni få höra. Martin räknade sina t-shirts idag. Vill ni veta hur många han har? Ja, jag tänkte väl det. Inte mindre än 54 stycken. Vem behöver 54 stycken t-shirts? Helt galet ;) Så den dag han säger att jag inte får köpa fler par skor så säger jag zip it! Och nickar menande mot hans t-shirt. Mohahahah!

Nu ska jag tillaga min kyckling. Wish me luck!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela