kirsten

Sanna mina ord

ÅH, jag kan inte välja...

Publicerad 2007-12-28 18:14:04 i Resor,

Större bild,SEC TRACK 65

Jag kan verkligen inte bestämma mig för vilken av dessa jag ska välja! Får panik! Snart är det ju dax att åka liksom, och jag kan inte välja vilken ryggsäck jag ska ta! Eller ja, köpa förstås. Den helsvarta är den jag drömt om längst, den som passade bäst från början, för att det inte fanns några andra att välja mellan förvisso. Var endast den som hade en löstagbar väska som man kan ha med sig in i planet och så. Men kände att den var för dyr, kostade då ca 2000:- Men å andra sidan är det en Haglöfs och de har ju riktigt bra väskor. Den andra med lite röda detaljer hittade jag med min kollega Ida på Stadium, den har allt det som den andra väskan har. Typ. Kanske inte lika bra bärsystem, men what the heck, som Mattias, Martins bror, sa så kommer vi inte att släpa på dessa väskor överdrivet mycket. Priset är betydligt billigare, ca 800:- för dammodellen och en mycket större extra väska. En tjejs dröm liksom. Men nu är det ju så bra att den andra svarta väskan är sänkt till 1500:- Åh, jag vet verkligen inte, vad skulle ni välja bara genom att kolla på dem?

Nu måste jag lägga på ett kol som vanligt! Har inte fixat till mig ännu och jag ska vara där om 40 minuter. Hehehe! Alltid en sån tidsoptimist ;) Bowling,middag och eventuellt utgång står på schemat med tjejerna från jobbet och inte att förglömma Simon ;) Han kommer att känna sig som en pimp idag. Heheh!

Kommentarer

Postat av: Idddaaa

Publicerad 2007-12-29 13:42:22

Jag skulle välja Haglöfsväskan bara genom att kolla på dom =) Hehe bara för att den va snyggast! Och JA Simon va pimpen igår!

Postat av: Lina

Publicerad 2008-01-03 20:17:17

Hej Christine :) inne o kikar lite..
Jag skulle ta Haglöfs-väskan!! Har ju jobbat på intersport och VET att den är bra! =) när åker ni?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela