kirsten

Sanna mina ord

God jul

Publicerad 2007-12-24 11:41:51 i Jul,

Hann klart med alla julklappar i år med. Var en hel del som var riktigt oroliga över att jag inte skulle det. Okej, okej, jag missade en och det är jag INTE stolt över. I Martins familj har vi julklappsbyte och det är till det jag glömde, men hey vad gör väl det om hundra år?! Kom på den briljanta idén att lillebror skulle få måla min klapp och det gjorde han! Bra idé eller inte? Kanske ska tillägga att Martin är mitt byte ;) Så det är ett eget presentkort, ja inget snusk nu, utan det han vill ha typ vantar och en halsduk eller så.

Hade glömt julklappsetiketterna med så fick dra ut i sista stund igår kväll och fixa det, trodde att vi hade det eftersom vi hade 3 rullar med papper...Aja, lyckades slå in allt i alla fall. Även om det inte var det lättaste...Spelade bingo gjorde vi med, var så attans nära att vinna 1000:- men inte då! Men det är väl som vanligt?

Idag bär det av till min familj, har redan vart där och chockat min familj. De trodde att deras klockor gick fel eftersom vi kom 2 timmar för tidigt ;) Hehe, men man vill ju inte gå dit med alla klappar och man vill ju inte åka bil i onödan ;) Men men, så är det. Nu måste jag lägga på ett kål känner jag. Nysduschad, men inte så mycket mer.

Hohohoho, Merry Christmas to everyone!

image140


Bilden

image141


Originalet

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela