kirsten

Sanna mina ord

Gott nytt år!

Publicerad 2007-12-31 16:28:05 i Livet,

Jahaja, så var den sista dagen för detta år här då! Fattar inte alls var det tagit vägen, men nu går vi mot 2008 istället. Kanske kan det bli ett bättre år, eller var 2007 egentligen så himla dåligt?! Bortsett från att vi inte hade nån sommar what so ever, ingen vinter för den delen heller. Men annars måste jag för egen del säga att det varit rätt bra. Var iväg på en del resor, trots att jag inte hade nån semester att tala om. Men den kommer ju nu, om bara några veckor ;)

Sitter här och velar, har jag verkligen valt rätt klädsel för kvällen eller om jag kanske bara skulle ta nåt annat skräp? Jag menar vad är egentligen denna kväll för nåt? Amatörernas afton brukar den kallas. Och jag tror faktiskt att det är så det är, det brukar aldrig bli som man planerat. Därför går jag in i denna afton med noll förhoppning. Två år i rad har det blivit kaos för min del, så min enda plan för kvällen är att ha skoj.

Hoppas i alla fall att alla ni får en riktigt trevlig kväll, vad ni än hittar på! Ska pallra mig iväg snart faktiskt, ska på lite förfest innan festen ;)

Kommentarer

Postat av: Richard Karlsson

Publicerad 2008-01-01 02:44:47

Haha då blir det tredje året irad med total disaster party! Herregus, nyårsafton kan dra åt helvete! Nåväl, 2008 kommer bli alldeles lysande. Jagmenar kan man staerta det bättre än att resa bort och ha skoj. Ni drar till Thai och jag till London. Kommer bli absolutely faab!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela