kirsten

Sanna mina ord

Alla hjärtans dag

Publicerad 2007-02-14 22:47:35 i Livet,

Varför kommer man på en speciell dag för att visa kärlek för? Är de så trångsynta i USA att de inte kan visa det alla andra dagar med? Så att de själva slipper att fylla i det i almanackan, står ju redan där ;) Nej, men skämt å sido. Jag tycker att det är supermysigt att få nåt av den jag håller kär. Men det är liksom inget jag kräver av honom. Jag skulle bli mer glad om han kom en helt vanlig grå dag och gav mig nåt. För då vet jag ju att det är från honom och inte nåt han känt sig tvingad till att göra. Jag vet att han vet detta med. Men ändå har han vart så romantisk att han gått och köpt dyra chokladpraliner till mig :) Då blir man ju faktiskt glad. För tillsaken hör att han ALDRIG kommit ihåg denna dag innan, så det blir ju faktiskt lite unikt och speciellt för mig ;)

Själv var jag så romantisk att jag bakade en plåt med chokladmuffins till honom, men hey! Han gillar ju det. Så why not liksom! Om han bara kunde komma hem nån gång med! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela