kirsten

Sanna mina ord

Bio och lite sånt

Publicerad 2007-02-18 17:46:39 i Familjemys,

Usch, vilken morgon detta har varit! My godness vad jag blev irriterad på mina älskade kissemissar! De drev mig till vansinne med sina roliga lekar, inte så uppskattat idag. Har ju mått bättre i mina dagar. Men efter lite ransakning kom jag faktiskt på vad det berodde på, och tro det eller ej, men det var inte alkholen jag drack igår. Utan den sabla apelsinjuicen! Jag tål det uppenbarligen inte, för visst illa kan jag må efter en hård kväll. Men jag brukar aldrig vilja spy! Men efter varje kväll jag druckit nåt med apelsinjuice mår jag så, så nu är det slut med den varan! Kan ju inte ens dricka det naturellt heller, så man borde ju kanske förstå att det inte är helt okej att dricka det med alkohol då ;)

Lillebror och la familia var här förut. Lillebror färgade håret på mig, eller ja så gott det gick eftersom jag köpt för lite färg som vanligt. Mamma och pappa lekte med kissarna och kollade på Hjälp! eftersom de missade det i fredags. Och sen åkte de igen ;)

Nu ska vi på bio, ska se "Se upp för dårarna" tror att det kommer att bli en hel del skratt och en kul grej att göra med lillebror hans sista dag här hemma :) Kan inte förstå att han ska lämna Öret och bege sig över havet! Helt otroligt vad modig han är faktiskt. Men vi kommer ju snart dit vi med! Vill att det ska vara april nu! Så det så!

Kissarna kallar, bäst att kolla vad de vill ;)

Kommentarer

Postat av: Sofia

Publicerad 2007-02-18 21:08:46

Hoppas filmen var bra! :)
Kram

Postat av: Ida

Publicerad 2007-02-19 07:00:39

Du får ge en recension sen!! =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela