kirsten

Sanna mina ord

Endast EN dag kvar!

Publicerad 2007-07-30 20:42:55 i Livet,

Ojoj, nu är den nära. Väldigt nära! Jag talar om min efterlängtade semester! Ska bli så himla skönt! Fattar bara inte att dagen ätnligen är här! Jag har läntat så! Jobbar eftermiddag imorrn med, så jag hade tänkt att jag skulle hinna rensa mitt fack och så, så att allt är tip top! Kommer bli lovely. På onsdag bär det av till Stockholm, ska låta Martin få sova där så att han slipper pendla några dagar och då passar det ju utmärkt att jag stannar där med. Umgås lite med den delen av familjen med. Ska kanske försöka få till en dejt med Helena med om hon har tid övers :)

Annars då? Helgen har rullat på som vanligt, i fredags passade jag och Martin på att ta det lite lugnt. Kollade på lite inspelat och sen la vi oss relativt tidigt. Skulle upp och hjälpa en kompis att flytta. Klarade av det på mindre än 3 timmar! My my! Kändes i söndags vill jag lova! Var uppe en sväng på Örebro festen, vissa gick hem lite tidigare än andra, men de som stannade kvar trots kylan hade det riktigt trevligt! Bar vidare av mot Bishop när området stängde eftersom Björnis hade lite för lång kö för oss som verkligen behövde ett besök på damernas. Pitschers hade fullt! Så det blev Bishop helt enkelt, men det var inte fy skam det heller!

Igår åkte Martin och jag till Raw, handlade lite och jag bytte en klänning då den storlek jag fått tag i definitivt inte passade! Efter det bar det av upp på stan en sväng. Men där hittade vi verkligen inget alls. Men som sagt så bär det ju av till huvudstaden så det blir ju säkerligen en del shopping där ;)

Happ, tänkte lägga upp lite bilder nu :)


Detta är från vår bowlingkväll med utgång därefter


Detta är mina älskade kissar, den svarta är Sally och den vit/svarta är Barry (Barrington), matskålen visar bara vilka busar de är ;) De andra bilderna innan är från balkongen vår, och de två sista bilderna visar två helt utslagna kissar efter en tur utomhus ;)

Det var allt för nu! Over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela