kirsten

Sanna mina ord

Jobba, jobba...

Publicerad 2007-07-18 19:27:01 i Jobb,

Uj, redan onsdag idag. Var tar tiden vägen? Tycker för visso att det är riktigt skönt att det snart är helg, för den här veckan kanske inte riktigt blev som jag tänkt mig den. Man tror att man uttrycker sig riktigt tydligt, bara för att sedan upptäcka att inget gått in där man trodde. Vilket för mig betyder en massa merjobb. Inte alls så skoj, och det blir inget skoj för de som jobbar med mig heller. Förstår bara inte riktigt tänket att man bara lämnar saker och ting, för nån kommer ju i slutändan att få ta hand om det istället. Tycker att det är helt galet! Men men, jag jobbar bara 2veckor till. Sen ska jag vila ;)

Startade en ny blogg alldeles nyss. Mina kära kollegor på jobbet blir alltid så sugna på mina matlådor, har fått ta med mig både det ena och det andra receptet till dem ;) Men det är bara kul. Så därför tänkte jag istället fylla i recepten där så kan ju vem som helst ta dem därifrån. Både mina egna och andras ;) Ska försöka att lägga till bilder där med, men det är fasiken inte det lättaste att få till dem. Men håll till godo :)

Nu ska här jobbas lite till. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela